FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2018, 09:51

Zagor je napisao/la:Ja se samo pitam sta oni misle u svojim glavama... Ovi iz uprave. Eto Hujić je nekako promislio. Zanima me sta ostali misle ? Koja im je ambicija? Sta dalje? Da li razmišljaju na ostavku ili to mi navijači moramo opet ko prije nekoliko godina da polupamo stadion ? Šta je u stvari ? Ne shvatam taj mentalni sklop. Mislim sve bi to bilo ok da se nama ovakva situacija dešava u ovoj sezoni, ali ovo je nama 3. sezona za redom koja bruka klub. Klub koji je prije 4-5 godina imao ambiciju igrati grupnu fazu nekog eu takmicenja. Klub u kojem igrači imaju mozda i najbolje plate u ligi. Skrivaju se ko u mišijoj rupi? Neće me čuditi da sutra izađe vijest: "Sarajevo dobilo dozvolu za izgradnju novog stadion", ono da nama navijačima zamažu oči. A držite se dobro ne smijemo više nasjedati na to...
Dok je plata redovna, dok se ide u antaliju dzabane svake godine, dok se na vecere i gostovanja vode prijatelji i porodica njima je sve ravno do mora

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 mar 2018, 10:11

BordoSarajevo je napisao/la:
pasica je napisao/la:Trbicu kosti polomiti ko prvi na njega naleti!
Jel te banovo opet :urnebes:
Covjek je oborio Ginisov rekord po broju obrisanih komentara i broju banovanih ljudi na fb
Nije, nemam fb. Ali jeste bruku raje, pa nije mu to babovina ni Sjeverna Koreja da se on pita sta ce ko pisati majku mu onu rumeno-seljacku!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

High

Post Postao/la High » 19 mar 2018, 10:14

bihuzur je napisao/la:
High je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sretan rodjendan bratu Highu.
Sejhu povedi nas putem slave...
Hvala, momčino. :D
hepi birdej i sve najbolje ljudino :salut:
Šukren, džematlijo! :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 mar 2018, 10:23

Evo sad baš otvorio fb stranicu i čitam komentare. Pa uopšte nisu normalni komentari izbrisani i kritike. I ovi koji sadrže "Sabrina, uprava napolje" i tako te stvari su još tu. Drugo što neki psuju sve što mogu i onda se čude kad dobiju ban. Evo West Ham pratim, pa i tamo znaju obrisati pola komentara gdje se psuje, trolluje, reklamira a da nije sve na neki normalan nacin. Mit se stvorio o tom banovanju ko da nam je to najveci problem, a znam više napamet imena ljudi koji komentarišu na fb stranici. Svaki put isti ljudi, isto pišu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 mar 2018, 10:32

Sušić: Najdraži gol postigao sam Željezničaru.
Bio igrac svijetske klase, nije neki extra trener. ljudina, i jedan od pravih legendi FK Saarajeva :thumbup: :opaopa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2018, 10:36

3/5 u Upravi su Kinezi. I oni nece nigdje. :D
Ostaje da jos onaj Krajina ode i ta-daaa. Promijenio si UO.
Ovamo jos Sabrina, Elvir i Valentin.
Reda radi ovog Trbica nogirati jer je pravnik (ako je zavrsio) a glumi nekog PR-a. I Poturu dobro nacepiti da radi.
Fakticki, treba jos 5 ljudi zamijeniti. Ako se ide na izbacivanje. Vidjecemo sta ce Tan i trojac u UP uraditi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2018, 10:55

muhamedhulk je napisao/la:3/5 u Upravi su Kinezi. I oni nece nigdje. :D
Reda radi ovog Trbica nogirati jer je pravnik (ako je zavrsio) a glumi nekog PR-a. I Poturu dobro nacepiti da radi.
Fakticki, treba jos 5 ljudi zamijeniti. Ako se ide na izbacivanje. Vidjecemo sta ce Tan i trojac u UP uraditi...
Ma sta ce uraditi ba!? Boli njih tuki il' bili 9. il' 1.,njima svejedno,samo neka je finansijski sve pod kontrolom,da nema nekih nepredvidenih minusa.
Vlasnik je nama najveci problem (nerjesiv problem),pored nestrucnog rukovodstva (sto se da rijesiti).

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 mar 2018, 10:58

sarajevo46 je napisao/la:Evo sad baš otvorio fb stranicu i čitam komentare. Pa uopšte nisu normalni komentari izbrisani i kritike. I ovi koji sadrže "Sabrina, uprava napolje" i tako te stvari su još tu. Drugo što neki psuju sve što mogu i onda se čude kad dobiju ban. Evo West Ham pratim, pa i tamo znaju obrisati pola komentara gdje se psuje, trolluje, reklamira a da nije sve na neki normalan nacin. Mit se stvorio o tom banovanju ko da nam je to najveci problem, a znam više napamet imena ljudi koji komentarišu na fb stranici. Svaki put isti ljudi, isto pišu.
Cisto sumnjam da nisi upratio al evo da ti pojasnim, jucer he izbriso kompletne 2 objave jednu sa poluvremena , jednu sa kraja utakmice, sto se mene tice komentare koji imaju psovke nek brise al u ove 2 objave je bilo 90% komentara koji ne sadrze psovke al su zato kritike prema upravi sadrzavali i sve je to izbriso
A i ove ce sto sad stoji izbrisat samo dok se probudi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2018, 11:05

Pa vidjece i Tan da nesto ne stima; 4. u ligi, nema Evrope, sponzora slabo, ne mogu biti samoodrzivi jer previse trose itd. Prodaja juniora nije rjesenje da se pokriju potrebe za normalno funkcionisanje.
Budzet se planira sa onim sto imamo sigurno, a kako ovi planiraju budzet - pojma nemam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 mar 2018, 11:07

Inijesta je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Evo sad baš otvorio fb stranicu i čitam komentare. Pa uopšte nisu normalni komentari izbrisani i kritike. I ovi koji sadrže "Sabrina, uprava napolje" i tako te stvari su još tu. Drugo što neki psuju sve što mogu i onda se čude kad dobiju ban. Evo West Ham pratim, pa i tamo znaju obrisati pola komentara gdje se psuje, trolluje, reklamira a da nije sve na neki normalan nacin. Mit se stvorio o tom banovanju ko da nam je to najveci problem, a znam više napamet imena ljudi koji komentarišu na fb stranici. Svaki put isti ljudi, isto pišu.
Cisto sumnjam da nisi upratio al evo da ti pojasnim, jucer he izbriso kompletne 2 objave jednu sa poluvremena , jednu sa kraja utakmice, sto se mene tice komentare koji imaju psovke nek brise al u ove 2 objave je bilo 90% komentara koji ne sadrze psovke al su zato kritike prema upravi sadrzavali i sve je to izbriso
A i ove ce sto sad stoji izbrisat samo dok se probudi
Upratio sam, ali izbrisao je one objave koje idu u toku utakmice i to radi reodovno DOBILI ILI IZGUBILI koliko sam primjetio da ne bi zatrpavao fb stranicu glupostima ono "kraj utakmice" "sastav" "poluvrijeme" i tako to.. Što mi ima smisla. Ima opcija da se to može samo skloniti s vremenske linije na stranici pa tu nije vidljivo, ali ostaje na fb. Mislim može ti ono iskociti na tvom fb dok listaš, ali ne možeš pronaci ovdje. Ali razumijem šta želiš da kažeš i slažem se mogao bi ostavljati to.

Helem nisam zbog tog mislio pisati onaj prvi dio :D Mislio sam napisati da ima dosta opravdanih uklonjenih komentara.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 mar 2018, 11:11

Nema ti Krajina nista s klubom. On je samo klupski advokat zaduzen za pravna pitanja i to je sve.
1946~

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 mar 2018, 11:14

Sramota da Hujic ima vise obraza od Musemica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 mar 2018, 11:17

ThrillerHz je napisao/la:
Nema ti Krajina nista s klubom. On je samo klupski advokat zaduzen za pravna pitanja i to je sve.
Krajina nije advokat, a ima veze sa klubom. Covjek je clan ovog borda i na papiru ima glas za nesto i mogucnost da vodi klub. Isto kao Hujic. Ako ne moze donositi odluke (kao sto ne moze) onda prijatelju podneses ostavku.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2018, 11:20

Meni je jedino logicno da Krajina i Hujic savjetuju 3 Kineza, jer nema sanse da ce Kinezi otici jer su predstavnici Tana.
Ali izgleda da su oni bas bili pijuni a da su Valentin, Sabrina, SD i Elvir vodili kolo. To mi nema smisla.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 mar 2018, 11:25

Orangina85 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
Krajina nije advokat, a ima veze sa klubom. Covjek je clan ovog borda i na papiru ima glas za nesto i mogucnost da vodi klub. Isto kao Hujic. Ako ne moze donositi odluke (kao sto ne moze) onda prijatelju podneses ostavku.
Da nisi pobrkao Kantaradzica i Krajinu? Krajina ti je druze advokat po profesiji i tu funkciju obnasa i u nasem klubu. To jest ukoliko ima kakvih pravnih problema, neg zovu da ih brani.
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 mar 2018, 11:26

Upratio sam, ali izbrisao je one objave koje idu u toku utakmice i to radi reodovno DOBILI ILI IZGUBILI koliko sam primjetio da ne bi zatrpavao fb stranicu glupostima ono "kraj utakmice" "sastav" "poluvrijeme" i tako to.. Što mi ima smisla. Ima opcija da se to može samo skloniti s vremenske linije na stranici pa tu nije vidljivo, ali ostaje na fb. Mislim može ti ono iskociti na tvom fb dok listaš, ali ne možeš pronaci ovdje. Ali razumijem šta želiš da kažeš i slažem se mogao bi ostavljati to.

Helem nisam zbog tog mislio pisati onaj prvi dio :D Mislio sam napisati da ima dosta opravdanih uklonjenih komentara.[/quote]

Ma svakako nam je to najmanji problem al da je rumeni papak Trbic bezobrazan to je vec dokazo milion puta, svaki koji sadrzi psovku nek obrise al one koje raja napise normalno sa upucenom kritikom ... e za to mu treba **** mater i ja cu licno prvom prilikom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 mar 2018, 11:33

muhamedhulk je napisao/la:Meni je jedino logicno da Krajina i Hujic savjetuju 3 Kineza, jer nema sanse da ce Kinezi otici jer su predstavnici Tana.
Ali izgleda da su oni bas bili pijuni a da su Valentin, Sabrina, SD i Elvir vodili kolo. To mi nema smisla.
Ma sumnjam da ti kinezi imaju ikakvog uticaja.
Naši uhljupi vode klub, dovode menadžerske igrače, zapošljavaju svoje u klub i slično.
Faruk, Sabrina, Elvir.. menadzerske igrače predlažu Husrefu, on izabire koji je manji amater. Valentin je za finansije, reže svima plate i gleda da se što manje troši na svim poljima da bi što duže "preživili".

Za sportski rezultat, ekipu, plan i viziju kluba su najodgovorniji Faruk, Sabrina, Elvir.. pa onda stručni štab i igrači. Oni trebaju slijediti put Hujića koji je ispao fer i napustio svoju funkciju.

Činjenica je da imamo najlošijeg "gazdu" ali opet i u ovom stanju smo mogli i morali dosta više. Samoodrživi možemo biti i postizati solidne rezultate u ligi i kupu ali uz kvalitetne ljude, jasan plan, viziju i transparentan rad.

Uprava napolje!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 mar 2018, 11:42

Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 mar 2018, 11:46

FrancescoTotti je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:slika
Ti nisi normalan :mrgreen:
@besic :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2018, 11:54

muhamedhulk je napisao/la:Pa vidjece i Tan da nesto ne stima; 4. u ligi, nema Evrope, sponzora slabo, ne mogu biti samoodrzivi jer previse trose itd. Prodaja juniora nije rjesenje da se pokriju potrebe za normalno funkcionisanje.
Budzet se planira sa onim sto imamo sigurno, a kako ovi planiraju budzet - pojma nemam.
Vjeruj mi sto se tice Tana i ovih kineskih hohstaplera,ako ne budemi samoodrzivi oni ce se zadovoljiti sa 1. Federalnom ligom tu ce troskovi biti manji i opet cemo biti 'samoodrzivi'.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, keli, PeppermintSA, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Velo6 i 97 gostiju.