FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Iskreno ne znam ko je tu lud, protiv nas ste igrali u top postavi sa Robbenom, Riberyjem, Lewatom, Vidalom, Boatengom ... a sa neuporedivo jačim Leipzigom igrate sa Rafinhom, Bernatom, Süleom, Rudyjem, Wagnerom... 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Rudy je pokazao zašto gotovo nikada ne igra. Ne može se sa ovakvim sastavom protiv ovako mlade i kvalitetne ekipe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako Werner pretrča onu dvojicu hehe
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
fcbmunchen2018
- Kontakt:
Jeli iko primjetio da je na klupi bio mladi Shabani?
Mislim da je ovo bila jedna "leteca" utakmica i da Jupp zna vrlo dobro sta radi cim je citavo vrijeme sjedio na klupi, mozda je samo jednom-dvaput ustao i to je to
Mislim da je ovo bila jedna "leteca" utakmica i da Jupp zna vrlo dobro sta radi cim je citavo vrijeme sjedio na klupi, mozda je samo jednom-dvaput ustao i to je to
Kada neko dobije Bayern na ovaj nacin dok je jos TITULA U IGRI, onda mozemo pricati i cestitati nekome. Ovako, sve je to manje vrijedno. Vidjeli smo prosle sezone kada je bodovna razlika manja sta se desava.
Usput, cak mi je u neku ruku drago jer je RB dobio. Ovako su blize igranju u Ligi sampiona, a to je za ligu svakako bitno. Bayern je ovo osvojio onog trenutka kada je Jupp dosao na klupu, te od tada nema zime za Bayern kada je Njemacka u pitanju.
Usput, cak mi je u neku ruku drago jer je RB dobio. Ovako su blize igranju u Ligi sampiona, a to je za ligu svakako bitno. Bayern je ovo osvojio onog trenutka kada je Jupp dosao na klupu, te od tada nema zime za Bayern kada je Njemacka u pitanju.
Spamm
Don jup 
Nije to gvardiola pa da mu ekipa nakon uzetog prvenstva propadne ko kauč.
Bilo bi lijepo imati još jedan remi, pa onda rasuti špance i riješiti to već na njihovom terenu
Nije to gvardiola pa da mu ekipa nakon uzetog prvenstva propadne ko kauč.
Bilo bi lijepo imati još jedan remi, pa onda rasuti špance i riješiti to već na njihovom terenu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Zaslužena pobjeda RBL puno trke i želje od strane bikova dok sa druge strane utakmica se odigrala preko one stvari.Jučer previše nervoze od strane Lewe mogao je lahko popiti crveni treba malo smiriti hormone nek' čuva agresiju za CL i Špance. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Samo bez opuštanja u LP i kupu Bundeska je završena.
Alaba, Kimmich, Hummels, Sule, Rudy moraju puno ozbiljnije u LP kad budu igrali
Alaba, Kimmich, Hummels, Sule, Rudy moraju puno ozbiljnije u LP kad budu igrali
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sevilla izgubila pa onda i mi. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bolje je lošije igrati, prevariš protivnika, jer ako ti igraš loše i on će. 
- Barbarossa
- Kontakt:
Bayern zainteresiran za Arpa iz Hsva
Kad ispadnu dolazi
Kad ispadnu dolazi
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Taman da uspije ko Sinan Kurt.
- Bayern@heart
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Taman da uspije ko Sinan Kurt.
-
schickeria
- Kontakt:
pristup je jucer bio kljuc.On nije bio pravi a naletjeli smo na kvalitetnu ekipu koja se nabrijala kao da joj je lp ,prvo sto igraju protiv nas a drugo jer love lp.Nismo se mogli suprostaviti njihovom pressingu i tu smo izgubili manje vise sve otpadne lopte i leipzig je lagano stvarao sanse.
Ovo treba biti ozbiljno upozorenje jer sevilla igra slican nogomet .Morat cemo biti na daleko visem nivou
Ovo treba biti ozbiljno upozorenje jer sevilla igra slican nogomet .Morat cemo biti na daleko visem nivou
-
schickeria
- Kontakt:
brazzo navodno zapeo za pocettina ali glavesine zele samo njemca
Arp nas je odbio dok je lewi navodno na pragu madrida(dosadile su te spekulacije vise).
Pade nam i zarada na marketinskom polju
Arp nas je odbio dok je lewi navodno na pragu madrida(dosadile su te spekulacije vise).
Pade nam i zarada na marketinskom polju
Muller zabio eurogol, ali ipak treba Hummelsa posebno pohvaliti jer igra odbranu kako se ona danas treba igrati: nazad kupi skoro sve, dobro se pozicionira i izlazi, a opet odlicno naprijed proigrava i otvara igru.
Spamm
Hummels je u prvom pol bio Vranješ a u drugom Maldini. Šta je problem pa tako varira volio bih znati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hames zvani asistencija, dva komada. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brazzo zeli vratiti jos jednog u jato, Hector, zamjena za Alabu jer Bernat zeli ici, a mi ga necemo sputavati.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
kako je dobio prinovu u porodici, nije čovjek svoj, ima prelaze baš to od Vranješa do Maldinija.sljivo je napisao/la:Hummels je u prvom pol bio Vranješ a u drugom Maldini. Šta je problem pa tako varira volio bih znati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.