evo pokušao sam objektivno razmišljati na 1 sekundu i moje je mišljenje da je penala bilo. Kada subjektivno razmišljam opet imam mišljenje da je penala bilo. Budući da je to 2/2 mogu konstatirati da je penal opravdano dosuđengrbavicka1921 je napisao/la:Ko o čemu mostarske mažoretkinje o poštenju, nabijem vas na tuki i "očigledan penal" u 95.min protiv Radnika.
Kurave obične nacističke! Fuj!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cime li si ti razmišljao i odakle ti vrijeme....garant si završio kuhinju pa si ugrabio koju minutu dok je gazda pomjerao namjestaj da predjes na dnevni boravakRigoletto je napisao/la:evo pokušao sam objektivno razmišljati na 1 sekundu i moje je mišljenje da je penala bilo. Kada subjektivno razmišljam opet imam mišljenje da je penala bilo. Budući da je to 2/2 mogu konstatirati da je penal opravdano dosuđengrbavicka1921 je napisao/la:Ko o čemu mostarske mažoretkinje o poštenju, nabijem vas na tuki i "očigledan penal" u 95.min protiv Radnika.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Lijepi strah....očigledno je da su u Zrinjskom svjesni kakav težak period je pred njima, uvijek zeznuti Široki, zatim Sarajevo, sa kojim očito nikada ne znaš kako će biti. Valja naravno i na Grbavicu još jednom, a o Radniku i Krupi ne bih ovom prilikom. Prosuli su planirana 4 boda kod kuće. Svjesni su toga, i naravno Beus i plaćenićki portali i novinari u žestokoj propagandi na kojoj bi im i sam Gebels pozavidio. Bez obzira na sva dešavanja u subotu u Mostaru Željo ima realne šanse za titulu. Plus još je i kup tu. Očito je da Sarajevu treba Željino osvajanje kupa da bi igrali Europu, pa će uprkos svim svojim strategijama i ponašanjima ipak morati malo igrati za nas. Biće stvarno zanimljivo proljeće, i pauza je došla u pravo vrijeme. Dodatne dvije sedmice da se tereni oporave, ekipe odmore od ovog blata i zime, i krenu u realizaciju svojih ciljeva.
Sta pricas jadan ne bio..Monci je napisao/la:Lijepi strah....očigledno je da su u Zrinjskom svjesni kakav težak period je pred njima, uvijek zeznuti Široki, zatim Sarajevo, sa kojim očito nikada ne znaš kako će biti. Valja naravno i na Grbavicu još jednom, a o Radniku i Krupi ne bih ovom prilikom. Prosuli su planirana 4 boda kod kuće. Svjesni su toga, i naravno Beus i plaćenićki portali i novinari u žestokoj propagandi na kojoj bi im i sam Gebels pozavidio. Bez obzira na sva dešavanja u subotu u Mostaru Željo ima realne šanse za titulu. Plus još je i kup tu. Očito je da Sarajevu treba Željino osvajanje kupa da bi igrali Europu, pa će uprkos svim svojim strategijama i ponašanjima ipak morati malo igrati za nas. Biće stvarno zanimljivo proljeće, i pauza je došla u pravo vrijeme. Dodatne dvije sedmice da se tereni oporave, ekipe odmore od ovog blata i zime, i krenu u realizaciju svojih ciljeva.
Zar nije kazneni udaracRigoletto je napisao/la:evo pokušao sam objektivno razmišljati na 1 sekundu i moje je mišljenje da je penala bilo. Kada subjektivno razmišljam opet imam mišljenje da je penala bilo. Budući da je to 2/2 mogu konstatirati da je penal opravdano dosuđengrbavicka1921 je napisao/la:Ko o čemu mostarske mažoretkinje o poštenju, nabijem vas na tuki i "očigledan penal" u 95.min protiv Radnika.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Znam kakvih komsija ima da mogu ugasili bi nas
ali ja bi opet volio da komsije igraju evropu.Iskren Sam jer nemogu drugcije.
ali ja bi opet volio da komsije igraju evropu.Iskren Sam jer nemogu drugcije.
Kontas ne moze gore od onog terena u BL Borac-Zrinjski, i onda se desi krupa 
Mislim da je lakse "istjerati" vodu sa plastike ali izgleda da je ovoj u Krupu istekao rok trajanja.
- Zeljeznicar -
jeste lakse, ali kako je istjerati kada lije kao iz kabla!?Zenzo je napisao/la:Mislim da je lakse "istjerati" vodu sa plastike ali izgleda da je ovoj u Krupu istekao rok trajanja.
Volim te Bosno!!!
Mislim da je ona oštećena kad su bile poplave, neko je to spominjao ako se dobro sjećam.Zenzo je napisao/la:Mislim da je lakse "istjerati" vodu sa plastike ali izgleda da je ovoj u Krupu istekao rok trajanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kadušić otpao sa spiska.
Krivac - Goran Zakarić.
Krivac - Goran Zakarić.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad zasjeda disiciplinska komisija, hoce li biti kazne za Baku koji svako kolo ima primjedbe na grad Sarajevo tj. aludiranje na savez ?
- Zeljeznicar -
neće, bjelica će vjerovatno biti suspendiran, još malo pa će panini počet pravit albume suspendiranih željinih sudija.Zenzo je napisao/la:Kad zasjeda disiciplinska komisija, hoce li biti kazne za Baku koji svako kolo ima primjedbe na grad Sarajevo tj. aludiranje na savez ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- hskzmostar
- Kontakt:
Imam vec slicicu Grbica.Rigoletto je napisao/la:neće, bjelica će vjerovatno biti suspendiran, još malo pa će panini počet pravit albume suspendiranih željinih sudija.Zenzo je napisao/la:Kad zasjeda disiciplinska komisija, hoce li biti kazne za Baku koji svako kolo ima primjedbe na grad Sarajevo tj. aludiranje na savez ?
Skupi ih sve!
Ma dajte im titulu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- domorocki1921
- Kontakt:
DAJTE NAM TITULU
I tad bi bilo "u roku 24h" ili bodovi gostimaRollingPaper je napisao/la:Zašto je kod nas nemoguće da se recimo utakmica odgodi pa se naknadno odigra kao u svim je.benim ligama na svijetu? Kod nas da bi se to desilo moraju meteori padati il šta
Ničim izazvan
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Bosanski GattusoFudbal je napisao/la:Kakav je trener Vojvodic?
Na koliko je suspendovan lajavac Sliskovic?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vojvodic mi se cini kao ljakse zesci. Borca jedino Celik moze "spasit", da izleti prije njih, sto je izvjesno da ce se desiti. Steta onakvog terena i stadiona. Mada je i jednima i drugima dugorocno mozda i bolje da ispadnu, pa da se vrate kao koliko-toliko zdravi klubovi. To ce izgleda Velez uraditi kroz par sezona...ljudima se uopste ne zuri u PLBiH, dok ne postave zdrave temelje za svoj klub.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.