Nije, al drago mi vidjeti covjeka koji je trudom postigao sve sto je postigao.Blejzer10 je napisao/la:@jeftha jel ti to Vaskez najdraži igrač Reala života ti?
Nemam nekog favorita sto se toga tice. Varane najprije.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Nije, al drago mi vidjeti covjeka koji je trudom postigao sve sto je postigao.Blejzer10 je napisao/la:@jeftha jel ti to Vaskez najdraži igrač Reala života ti?
Jel bolji od Vinciusa?Jeftha je napisao/la:Ja mislim da je ovaj Arthur vec bolji od Casemira. Prica se po favelama da nosi Excalibur sa sobom.
Ide Raketa na klupu, a Paulihno i Gomes u tri lijepe - kad King Arthur dođe.Lillard je napisao/la:Sljedeće sezone Coutinho-Busquets-Rakitić. Kakav Roberto Bog te pomogao.
Nije, Vini je magija. Samo da ne zavrsi ko Isco driblajuci po sredini terena.Lillard je napisao/la:Jel bolji od Vinciusa?Jeftha je napisao/la:Ja mislim da je ovaj Arthur vec bolji od Casemira. Prica se po favelama da nosi Excalibur sa sobom.
Blejzer10 je napisao/la:@samosarajvo
Iako ima do sistema što smo i pričali, objasni mi kako prošlogodišnja Barca, definicija raspada sistema, zamalo ukrade Realu titulu, i dobije sva teža gostovanja u Primeri, a Real ove sezone u ligi isto poprilično pogubljen, zaostaje 15 bodova
Kazu da je mjesavina Xavija i IniesteJeftha je napisao/la:Ja mislim da je ovaj Arthur vec bolji od Casemira. Prica se po favelama da nosi Excalibur sa sobom.
Jes krpio zadnja tri mjeseca, i svaka mu cast na tome.Kajzer10 je napisao/la:Ono kad mozes napisati milion stvari o losoj sezoni Isca a ti ne znas sta napisati pa kopiras par hejtera sa RMB foruma i spominjes "meljanje lopte" koje je proslost.
Isco je u Realu vazda bio onaj kome treba ucerati jer je tih i nece se ljutiti a da bi nekom drugom udovoljio. Ove sezone mu niko nije kriv ali opet.. Prosle godine a on sta je radio, krpio po Realu gdje je stigao.
etf, a ?Jeftha je napisao/la:Zna li neko od vas koji je odziv na step funkciju?
Ne mora znaciti jer je step funcija prisutna u svakodnevnom zivotu.Blejzer10 je napisao/la:etf, a ?Jeftha je napisao/la:Zna li neko od vas koji je odziv na step funkciju?
Prije par sedmica bih uzeo trejd odmah, jer me Cou drama nervirao. Sad se malo uklopio pa bih se suzdržao do daljnjeg od trejda. Ali da imam osjećaj da bi Isco samo tako proigrao u Barci, imam. Naše dijeteJeftha je napisao/la:Isco za 150 milki(velika OREO) jer je bolji igrac od Kutinja. Madrid vazda daje sadake.
Kad Vaskez zabije u finalu LP, moci ce se pricati o tome. Obojica su veoma zahvalni igraci.Blejzer10 je napisao/la:Prije par sedmica bih uzeo trejd odmah, jer me Cou drama nervirao. Sad se malo uklopio pa bih se suzdržao do daljnjeg od trejda. Ali da imam osjećaj da bi Isco samo tako proigrao u Barci, imam. Naše dijeteJeftha je napisao/la:Isco za 150 milki(velika OREO) jer je bolji igrac od Kutinja. Madrid vazda daje sadake.
![]()
nego jel Vaskez > Pedro (dok je u Barci igrao)?
i kad ćeš početi gledati filmove? Da te uzmem pod svoje mentorstvo kao mladog kavaja
Nemaju ni Kroosa. Bas nesto covjek razmislja, i vidi Khediru i Ezela kako su stozerni igraci Njemacke koja dere guzove vecini repki i shvati koliko je Kroos veliki igrac. Nit imaju nekog napdaca, niti rasne bekove. Osim Milera naravno, 10 golova na SP.leorey je napisao/la:Pa Rejal ima najjaci vezni red od klubova to je jasno.Jeftha je napisao/la:Kaze Spanija ima jacu sredinu od Madrida, a kad treba degradirati Ronalda onda kaze kako njemu golove namjesta najbolja sredina na svijetu.
Jel treba dodati da je pisao da Messi igra u Madridu, da bi zabijali 150 golova po sezoni i setali se ligom. I onda se covjek zapita ko tu ima bolje igrace( osim Messija, naravno).
Ali od repki, Spanija je tu najjaca. Ili hoces rec da nije samo zbog toga sto nsmaju Modrica![]()
I istina je to za Messija. Stajao bi blize golu ko 2012 gdje si dobio 91 gol.
Trenutno korisnika/ca: Markinhio, Shategabri, signalidunapark i 14 gostiju.