Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ovo ja sanjam!Evo kod mene na ulici grmi Bosnom Behar! 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svaka cast momcima sve cestitke za pobjedu.
Za ove uhljupe koji su pljuvali Ibricica,Berberovica a bogami i Muratovica koji je iako mu to nije fah zamijenio rahimica lagano se pokenjam u zvalje 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj...pa bolje utakmice u životu nisam gledo...još onaj ludi komentator...sve u svemu odlično...
SVAKA ČAST MOMCI
SVAKA ČAST MOMCI
Joooj zao mi Spahica,momak je igrao za 10 majkemi,nadam se da nije ozbiljna povreda.
Muratovic je lose po meni odigrao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pobjeda tri boda, visilo je o prekidu. na kraju se ispostavilo da su navijaci odigrali presudnu ulogu sa prekidom jer su se reprezentativci nakon toga pribrali i uvalili tri komada. svaka cast. zvjezdinjo ponovo fenomenalan. svaka cast
-
- Kontakt:
Ah meraka.
Da smo izgubili ovu utakmicu to bi mi oduzelo barem 5 godina živoata a ovako sam dobijo još 5god.
**** brazilsku kombinatoriku u napadu i njihove kontre
A stvarno mislim da je bakljada od BHF preokrenula utakmicu, ne znaju Belgijanci šta ih je snašlo, izgubili se u dimu ko guske u magli.
Da smo izgubili ovu utakmicu to bi mi oduzelo barem 5 godina živoata a ovako sam dobijo još 5god.

**** brazilsku kombinatoriku u napadu i njihove kontre

A stvarno mislim da je bakljada od BHF preokrenula utakmicu, ne znaju Belgijanci šta ih je snašlo, izgubili se u dimu ko guske u magli.
- Facasplaca
- Kontakt:
Dzeko je novi Ibrahimovic.
Sve cestitke momcima, lavovska borba i zasluzeni trijumf, koji je prijeko otreban ovoj napacenoj naciji. Idemo jos i u Zenici potvrditi da smo bolji... Sretno zmajevi...
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOSNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CRKNITE DUSMANI VI SA MONTIRANIM SLIKAMA I OSTALIM GADOSTIMA KOJE STE SMISLJALI ZA NASE MOMKE I NASU REPREZENTACIJU UMRITE OD MUKE JER DOBILI SMO I DOKAZALI SVIMA VAMA STA ZNACI BITI BOSANAC ...
Svi momci koji su zaigrali odlicno fenomenalno kraljevski su odigrali nemogu naci nijednog pojedinca koji nije dao i vise od maksimuma svojih mogucnosti samo napred momci i abd ovako i u Zenici ....
Samo molim boga da sa Spahicem bude sve u redu da nije opet neka teza povreda
A sta reci za sve ostale momke Bajramovic Nadarevic Miske Pandza Supic ma svi su kraljeviiii
HAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOO
HAJMOOOOOOOOOOO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CRKNITE DUSMANI VI SA MONTIRANIM SLIKAMA I OSTALIM GADOSTIMA KOJE STE SMISLJALI ZA NASE MOMKE I NASU REPREZENTACIJU UMRITE OD MUKE JER DOBILI SMO I DOKAZALI SVIMA VAMA STA ZNACI BITI BOSANAC ...
Svi momci koji su zaigrali odlicno fenomenalno kraljevski su odigrali nemogu naci nijednog pojedinca koji nije dao i vise od maksimuma svojih mogucnosti samo napred momci i abd ovako i u Zenici ....
Samo molim boga da sa Spahicem bude sve u redu da nije opet neka teza povreda
A sta reci za sve ostale momke Bajramovic Nadarevic Miske Pandza Supic ma svi su kraljeviiii
HAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOO
HAJMOOOOOOOOOOO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Svaka cast nasim momcima koji su bukvalno ginuti na terenu!
Posebno mi je drago sto je Bajramovic postigao gol.
POBJEDA JE NASA U ZENICI!
BOSNA SAMPION!

POBJEDA JE NASA U ZENICI!
BOSNA SAMPION!

Ma bravo momci,bravo dijamanti,bravo dragulji,bravo sampioni...placem ko djete nemogu da vjerujem sta se desava,bravo Ciro,bravo Marjane...
Raduj se Bosno raduj se Hercegovino........................
idem u grad veceras se pije veceras se slavi,veceras je ludnica,gori Genk,gori Sarajevo,gori sveeeee opste looodlilooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Raduj se Bosno raduj se Hercegovino........................
idem u grad veceras se pije veceras se slavi,veceras je ludnica,gori Genk,gori Sarajevo,gori sveeeee opste looodlilooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Ibra ce je za Dzeku mala maca. Dzeko nije nadrkani prepotenko ko Ibra vec pravi ljudina...Facasplaca je napisao/la:Dzeko je novi Ibrahimovic.
Svaka cast.
Svaka cast igracima, svaka cast Marjanu Mijajlovicu, svaka cast Vedadu Ibisevicu, svaka cast Senadu Hadzifejzovicu, svaka cast NTV Hayat.
USPUT... SVAKA CAST PIQUEU, ZASTO?? :
SPANIJA - TURSKA 1:0 (PIQUE 60 MIN.)
Svaka cast igracima, svaka cast Marjanu Mijajlovicu, svaka cast Vedadu Ibisevicu, svaka cast Senadu Hadzifejzovicu, svaka cast NTV Hayat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Duboko u sebi znao sam da cemo pobijediti! 

zna li neko link na kojem su svi vecerasnji rezultati utakmica?
BRAVO BOSNOOOOOOO FENOMENALNA UTAKMICA svaka cast svim nasim igracima Marijanu, Senadu H. Ciri.Najvi se me je iznenadijo Bajramovic, a drago mi je zbog onih fenomenalnih golcina
ZMAJEVA NASI; SADA CEMO NA 2 mjesto ako turci izgube
ALE ALE ALEEEE navijaci su na THE BEST

ZMAJEVA NASI; SADA CEMO NA 2 mjesto ako turci izgube

ALE ALE ALEEEE navijaci su na THE BEST

mB!
To brateVirtu4l je napisao/la:Svaka cast.
Svaka cast igracima
Svaka cast navijacima
Svaka cast marjane i vedade
Svaka cast senade
Svaka cast ntv hayat !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Za takve sam vec naveo dobro rastegni zvaljeBIHfan je napisao/la:Joooj zao mi Spahica,momak je igrao za 10 majkemi,nadam se da nije ozbiljna povreda.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.