Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Svi vi zivite u intelektualnom mraku
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
oba igraca su odigrala dobru utakmicu imao je i nani nekih dobrih prodora ali je konchesky nekoliko puta to sve sjajno zatvorio. samo mene je nervirao Nani jer je pretjerao sa glumom ali ok to je njegov stil igre i treba tako nastaviti jer mu prolazi. da igra za Hull ili neki mali klub danas bi bio iskljucen ali kada se igra za neki od klubova iz velike cetvorke onda tu i sudije budu mnogo blaze... ne bi ja tu pravio neku veliku razliku među klubovima jer svi imaju koliko toliko pomoc sudija istina sad neki vise neki manje ali...GunnerS je napisao/la:Nani je stalno napadao i stalno je pravio pometnju tu na desnoj strani. Vidio si da je Koncesky stalno bio u kadru jer je zatvarao Nania dobro... Čovjek je se umorio i zato ga je i zamjenuo trener sa AggeromNani ga je umorio
You are someone else I am still right here
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Čestitam Utd i svim navijačima Utd-a s kojima se može ući u normalnu diskusiju
Cestitam.
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Zasluzena pobjeda, dobra igra, bolji smo u ovom trenutku od Liverpoola.Berbatov fantastican,zabija golove ko lud, valjda ce nastaviti ovako, Rooney me razocarao, dobro je neko rekao, kao da nije jeo 7 dana, nece ni da trci.Ta njegova zena ce ga u grob poslat
.Nani vrlo dobar, iako mi je bezveze onoliko valjanje, faul jeste u vecini slucajeva ali se previse valja....Evans i O'shea su nas opet mogli kostat pobjede.. izgubio sam i zadnju nadu da ce Evans izaci na dobro kao igrac
, nadam se da grijesim.
Odlican osjecaj, Vidic bez kartona, i njemu je lakse sigurno
, sve u svemu velika pobjeda, sada slijedi vise uzastopnih pobjeda (aBd), jos kad se Rio vratu......
As the reds go marching on on on!

Odlican osjecaj, Vidic bez kartona, i njemu je lakse sigurno

As the reds go marching on on on!
- Unforgotten
- Kontakt:
Mene ne boli poraz zbog toga sto navijam za FC Inter, koji je danas pobijedio, tako da nemam razloga za tugu, ali sam gledao utakmici L'pool-man.Utd i iznosim ti cinjenice da je ono bio cist penal.Znam da boli PORAZ......jel vam sad sudija kriv ?
To sto ti pises gluposti poput ovih nije moj problem, samo sam ti fino rekao da nisi korektan, istina na malo podrugljiv odnosno ruzan nacin, al' ako sam te uvrijedio i u kojem smislu, primi mojo plitko (

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Ko je rekao da nije bio penal, cist je ko suza, vidis da napadamo svi Evansa sto ga je skrivio onako naivno!
-
- Kontakt:
Što bi rekli "FIRST TUCH" ili "Berbastic"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- majestic24
- Kontakt:
Bolje je da ga nije ni pratio u onom napadu,cisto sumnjam da bi bio gol. Al nebitno sada. Vazno mi je da smo pobjedili, da vise nevjerujem u evansa,a Boga mi ni u O'Shea...Smalling,Brown,Rafael su ispred njih i MORAJU igrati. Naravno i Rio je glavni u tandemu s Vidicem.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unforgotten
- Kontakt:
drH je napisao/la:Ko je rekao da nije bio penal, cist je ko suza, vidis da napadamo svi Evansa sto ga je skrivio onako naivno!
by Ad0hahahhahaa sta bolan pricas..imali 2 suta na gol...a penal na Torresu nidje vezze...Nepostojeci penal!!!...al sta radi onaj BERBATOV..kakvi su ono golovi..hahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahaha![]()
![]()
..!!!
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Ma to je navijacki u zaru borbe
penal je cist kao suza nema sta tu da se prica!

Ove greske Evansa su stvarno presle sve mjere. Ne znam kad me je zadnji put neki igrac Uniteda ovako iznerviro kao on ove sezone. Mozda Berbatov pred kraj prosle sezone.drH je napisao/la:Ko je rekao da nije bio penal, cist je ko suza, vidis da napadamo svi Evansa sto ga je skrivio onako naivno!

Ali ova pobjeda je mnogo znacila. Sad treba uc u pobjednicki niz i stizat Chelsea, jer sad konacno i njima dolaze ozbiljnije tekme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jest mi krivo zbog onog penala, trebali smo utakmicu privesti kraju rutinski.
Sve se odvijalo prema ocekivanju, dominirali smo, bili superiorniji, postigli dva gola i onda...
Napad i vezni red odlicno igraju, ali Fergie mora nesto uciniti sa odbranom koja sve to pokvari.
Zasluzena pobjeda, BerbaBog!
Sve se odvijalo prema ocekivanju, dominirali smo, bili superiorniji, postigli dva gola i onda...
Napad i vezni red odlicno igraju, ali Fergie mora nesto uciniti sa odbranom koja sve to pokvari.
Zasluzena pobjeda, BerbaBog!
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Daj ne dipr, a sta je bilo kod onog povlacenja Carraghera nad Vidicem na pocetku tekme i onog igranja rukom nakon 1:0.kurdt je napisao/la:
Kako nije kriv ako zadnji igrac odbrane napravi faul nad napadacem u 100% prilici to je po svim fudbalskim knjigama crveni a ne zuti karton jer da je dao crveni jedan bi napadac morao napolje i ne bi mogli napadati onako
To nisi vidio.
Trebao je kompenzirati i kod penala.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ono vidicevo je simuliranje lik ga vuce za ledja on se naprijed baca nidje veze a sto se tice drugog nit je namjerno igrao rukom nit je bilo u kaznenomThunderstruck je napisao/la:Daj ne dipr, a sta je bilo kod onog povlacenja Carraghera nad Vidicem na pocetku tekme i onog igranja rukom nakon 1:0.kurdt je napisao/la:
Kako nije kriv ako zadnji igrac odbrane napravi faul nad napadacem u 100% prilici to je po svim fudbalskim knjigama crveni a ne zuti karton jer da je dao crveni jedan bi napadac morao napolje i ne bi mogli napadati onako
To nisi vidio.
Trebao je kompenzirati i kod penala.
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- majestic24
- Kontakt:
Znas li ti sta je izgledna situacija za postizanje gola??? Ono sigurno nije.
P.S Nije bitno jel namjerno igranje rukom bilo ili ne,ono je MORAO biti penal. Ruka je bila 20 cm od tijela odmaknuta. To je kao da ja stanem u 16 erac i rasirim ruke pa ako me lopta pogodi to ce biti slucajno.
P.S Nije bitno jel namjerno igranje rukom bilo ili ne,ono je MORAO biti penal. Ruka je bila 20 cm od tijela odmaknuta. To je kao da ja stanem u 16 erac i rasirim ruke pa ako me lopta pogodi to ce biti slucajno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Sad se nadam porazu Chelsea od Citya iako ce se to tesko desiti i pobjedi Manchestera nad Boltonom.Napokon i nama lahak protivnik.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Nije bio u kaznenom yebem vas coravemajestic24 je napisao/la:Znas li ti sta je izgledna situacija za postizanje gola??? Ono sigurno nije.
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
upravu je @Kurdt nije bilo u kaznenom ali moras priznati da je bio penal nad Vidomkurdt je napisao/la:Nije bio u kaznenom yebem vas coravemajestic24 je napisao/la:Znas li ti sta je izgledna situacija za postizanje gola??? Ono sigurno nije.
FC Manchester United
Mozda i jeste al nijedan sudac nece svirati penal kad se naguravaju 2 stopera u kaznenom tesko je vidjeti jel faul ili simulacijaharis334 je napisao/la:upravu je @Kurdt nije bilo u kaznenom ali moras priznati da je bio penal nad Vidomkurdt je napisao/la:Nije bio u kaznenom yebem vas coravemajestic24 je napisao/la:Znas li ti sta je izgledna situacija za postizanje gola??? Ono sigurno nije.
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.