FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- >Edgecator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Leonardo: Klupa Intera? Nikad ne reci nikad
Brazilac Leonardo, bivši igrač i prošle sezone trener Milana, izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je bilo jako teško surađivati s predsjednikom tog kluba i talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem...
- Njemu se ne sviđa ništa osim onoga što vidi u zrcalu. S Berlusconijem je bilo nemoguće surađivati. On ima drukčiji stil od mene. Ne znam zašto je tako puno govorio o meni, očito s njime nešto nije u redu – odgovorio je Leonardo na pitanje zbog čega je otiša s klupe ''rossonera'' nakon samo jedne sezone.
Berlusconi je doista prošle sezone često kritizirao 41-godišnjeg Brazilca, čak je govorio da bi njegov klub bio uspješniji s bilo kojim drugim trenerom...
Bivši igrač i trener Milana dodaje da nema ništa protiv ideje o vođenju ljutog gradskog rivala Intera.
- Massima Morattija znam godinama, naši susreti uvijek su bili ugodni. Što bih kada bi me pozvao u Inter? Nikad ne reci nikad – kaže Leonardo.
Dodaje da bi volio iskušati sreću u engleskoj Premierligi.
- Sviđa mi se što vam u Engleskoj uloga menadžera omogućava poptuno upravljanje sportskim sustavom kluba. U tome bih se pronašao.
Tesko da se ovo desi,ali....
Brazilac Leonardo, bivši igrač i prošle sezone trener Milana, izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je bilo jako teško surađivati s predsjednikom tog kluba i talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem...
- Njemu se ne sviđa ništa osim onoga što vidi u zrcalu. S Berlusconijem je bilo nemoguće surađivati. On ima drukčiji stil od mene. Ne znam zašto je tako puno govorio o meni, očito s njime nešto nije u redu – odgovorio je Leonardo na pitanje zbog čega je otiša s klupe ''rossonera'' nakon samo jedne sezone.
Berlusconi je doista prošle sezone često kritizirao 41-godišnjeg Brazilca, čak je govorio da bi njegov klub bio uspješniji s bilo kojim drugim trenerom...
Bivši igrač i trener Milana dodaje da nema ništa protiv ideje o vođenju ljutog gradskog rivala Intera.
- Massima Morattija znam godinama, naši susreti uvijek su bili ugodni. Što bih kada bi me pozvao u Inter? Nikad ne reci nikad – kaže Leonardo.
Dodaje da bi volio iskušati sreću u engleskoj Premierligi.
- Sviđa mi se što vam u Engleskoj uloga menadžera omogućava poptuno upravljanje sportskim sustavom kluba. U tome bih se pronašao.
Tesko da se ovo desi,ali....
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !
Palermo je kvalitetan tim, ali su dosta slabiji nego prosle sezone, tako da vjerujem u nova tri boda
bez Sneijdera ce biti kreativno hendikepirani, ali ocekujem da konacno Princ proradi
bez Sneijdera ce biti kreativno hendikepirani, ali ocekujem da konacno Princ proradi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
jel zna neko nac onu listu TV kanala na kojim ce bit utakmica sutra? ako zna nek ostavi ovdje pls...hvala 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Mislim da ukucas liveonsat.com. Ustvari samo ukucaj liveonsat na google i izaci ce ti pa ti tamo trazi tamo sve pise.
liveonsat.comInterista di cuore je napisao/la:jel zna neko nac onu listu TV kanala na kojim ce bit utakmica sutra? ako zna nek ostavi ovdje pls...hvala
Il club più titolato al Mondo.
- Interista di cuore
- Kontakt:
eh hvala vam obojici 
protiv palerma sneider pauzira zbog lakse povrede,to je isti onaj problem koji ga mucio tokom cjele prosle sezone,palermo je itekako opasna i cvrsta ekipa pogotovo na svome terenu i mislim da ce ta utakmica pokazati gdje je i koliko je napredovala benitezova ekipa poslije nekoliko slabijih rezultata u zadnje vreme,nadam se dobroj napadackoj igri i pobjedi te usput iskoristit ove kikseve "favorita za scudeto" i pobjeci na tabeli 
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
sastavi za utakmicu :
PALERMO (4-3-1-2): Sirigu, Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti, Liverani, Nocerino, Migliaccio, Pastore, Ilicic, Hernandez
INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel,Chivu, Zanetti J. (c), Cambiasso, Stankovic, Eto'o, Pandev, Milito
ne mogu da vjerujem,da opet nije dao sansu Coutinho...samo da ne izgubimo,iako nisam optimista ni sekunde.
Forza Inter
PALERMO (4-3-1-2): Sirigu, Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti, Liverani, Nocerino, Migliaccio, Pastore, Ilicic, Hernandez
INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel,Chivu, Zanetti J. (c), Cambiasso, Stankovic, Eto'o, Pandev, Milito
ne mogu da vjerujem,da opet nije dao sansu Coutinho...samo da ne izgubimo,iako nisam optimista ni sekunde.
Forza Inter
- Interista di cuore
- Kontakt:
igramo odlicno u prvih 20 minuta,pravo je cudo da nismo dali go do sad.precka Stankovica,sad evo extra sansa Eto'oa,predobro zasad izgledamo,ako ovako nastave pobjeda ne bi trebala doc u pitanje...
EDIT : 1:0 al za Palermo hahhahahahah,ne mogu da vjerujem.

EDIT : 1:0 al za Palermo hahhahahahah,ne mogu da vjerujem.
- Unforgotten
- Kontakt:
Toooooo Eto'o lave
2-1
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Interista di cuore
- Kontakt:
odlicna igra,pogotovo u napadu,odbrana i nije bas na nivou.al pobjeda je jako vazna i to na jednom od najtezih gostovanja...ja sam prezadovoljan,Rafa je ovu utakmicu odlicno odradio,nadam se da ce ovako nastavit...
Eto'o je fenomen,majstor,kralj,legenda...
Milito katastrofa ponovo,valjda ce doc sebi vise...
sad slijedi Bari kuci,ako to dobijemo bice to fina zaliha bodova pred Romu i Juventus...
Forza Inter !
Eto'o je fenomen,majstor,kralj,legenda...
Milito katastrofa ponovo,valjda ce doc sebi vise...
sad slijedi Bari kuci,ako to dobijemo bice to fina zaliha bodova pred Romu i Juventus...
Forza Inter !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi. Nisam gledao utakmicu, ali po ovim statističkim parametrima ste bili x puta bolji. Ovo je jedno od težih gostovanja(prošle godine je rijetko ko uzeo bodove), a uspješno ste to riješili. Eto'o izgleda zabija i za sebe i za Milita(ovaj je očigledno van forme).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
jako bitno je da smo vec sad na prvom mjestu (zajedno sa Cesenom
) i da smo uspjeli napravit kakvu takvu prednost u odnosu na Milan,Juve i Romu pred utakmice sa Bariem,Romom i Juvetom...
Santon se konacno vratio na teren,ocekujem ga u prvoj postavi vec u srijedu protiv Baria.
Santon se konacno vratio na teren,ocekujem ga u prvoj postavi vec u srijedu protiv Baria.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Zanetti u kolima hitne pomoci napustio stadion,biloo mu lose kad je doso u svlacionicu...
evo Rafa govori da nije nista strasno,i da je u bolnicu otiso iz predostroznosti.valjda je imo nekih problema sa disanjem...nadam se da ce sve bit ok.
- Unforgotten
- Kontakt:
Ma jak je on k'o stijena, slijedecu tekmu igra svih 90 min. definitivno.Interista di cuore je napisao/la:Zanetti u kolima hitne pomoci napustio stadion,biloo mu lose kad je doso u svlacionicu...evo Rafa govori da nije nista strasno,i da je u bolnicu otiso iz predostroznosti.valjda je imo nekih problema sa disanjem...nadam se da ce sve bit ok.
Il capitano
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
A golemo gledam tekstualni prenos samo pise Inter u napadau,inter u napadu stankovic precku pogadja inter u napadau maicon sutira itd itd

Samo jedan klub Velež Mostar
- Interista di cuore
- Kontakt:
Zanetti je dobro,vratit ce se sa ekipom u Milano...
golovi Eto'oa :
[youtube][/youtube]
golovi Eto'oa :
[youtube][/youtube]
super pobjeda,igra konacno sve vise lici na nesto,iz utakmice u utakmicu inter igra sve bolje i vidi se velik napredak sto je rezultiralo ovom vrednom pobjedom na uvjek vrucem gostovanju,ima tu jos mnogo toga da se popravi i ustima,a kada se to desi i kada milito u formu udze jadna je majka onom ko nam na put stane

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
sve ide kako treba
Upravo tako.materazzi je napisao/la:sve ide kako treba
U srijedu pobijediti dužnika od prošle godine jer je Bari uz Doriu ( barem tako mislim ) jedina ekipa koju prošle godine nismo pobijedili.
Doći će i Milito na svoje, jučer je pružio dobru igru, gol ga nije htio no tu je Eto'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.