I to Velkovski na slici, koje samouriniranje..lisander je napisao/la:
Mozda je cisto u Butmiru
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ti slasticaralisander je napisao/la:
Mozda je cisto u Butmiru
Ismijavao se nama a sad ganja loptu ofarbanu
Halo krempita
Halo indijaner
Jesul izidali svlačionice u Butmiru, il se skidaju u autima hahahahahahahahahahahhaha FK Smijurija Butmir
pazi kako mitomani pokusavaju izjednaciti ove 2 situacije
vi prosjaci niste imali crvene lopte i blamirali ste se sprejevima..smijala vam se cijela europa zbog toga..mi smo ih imali a debil delegat je naredio da se ''doda'' spreja..

vi prosjaci niste imali crvene lopte i blamirali ste se sprejevima..smijala vam se cijela europa zbog toga..mi smo ih imali a debil delegat je naredio da se ''doda'' spreja..

Cuj mi mitomani vi sebi u klupskoj pjesmici izmislili da imate stadion jos se nazvali divovima, dobro za to divovi i vi se slažete da je sprdnja, vi niste mitomani vi ste nejač
- svrakino1921
- Kontakt:
Ti delegati donesu iz saveza loptebihuzur je napisao/la:pazi kako mitomani pokusavaju izjednaciti ove 2 situacije![]()
![]()
vi prosjaci niste imali crvene lopte i blamirali ste se sprejevima..smijala vam se cijela europa zbog toga..mi smo ih imali a debil delegat je naredio da se ''doda'' spreja..![]()
![]()
![]()
Samo ste mogli imat svoje lopte sto vam je Dino P. dao
Cudi se baho na fejsu kako je moguce da sarajevo ni za duljevica ni za sarica nece dobiti ni feninga a igraju u A reprezentaciji. Jos kaze sta rade ljudi u tom kvazi klubu, mozda sastavljaju odgovore na onih 15 pitanja. Znaci dosli smo do nivoa da pitar zajebaje pitara. Strasno
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
- MocMahale444
Hahaahahhahahahahahahahahaahhahaahahahahhahahaahhaahahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Sto ih njihov Baho proziva
2, A rep odose za 0
samo sto zaplakao nije.
Sto ih njihov Baho proziva
2, A rep odose za 0
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Znaci ipak si tobetu slao poruku.lisander je napisao/la:
Mozda je cisto u Butmiru
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- 7aprildomemoj
Što ih Baho prca

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sariele ti neki dan samnom zavrsio druže zbog smogovaca sjećaš se.
Pred nama je kako će doći odigrati u Tuzli, vidjeti ćeš uvjeri se sam tada brzo će to.
Smogovci druga liga, niko nije u istoriji PL zaslužio ispadanje kao oni. Godinama opstaju zbog saveza i na određene prljave radnje. Jos se hvale s tim kao ova "velika" nacionalisticka četvorka sa osvojenim "kupljeno-dogovorenim" titulama
Pred nama je kako će doći odigrati u Tuzli, vidjeti ćeš uvjeri se sam tada brzo će to.
Smogovci druga liga, niko nije u istoriji PL zaslužio ispadanje kao oni. Godinama opstaju zbog saveza i na određene prljave radnje. Jos se hvale s tim kao ova "velika" nacionalisticka četvorka sa osvojenim "kupljeno-dogovorenim" titulama
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Muha je pravi Handžarac, ne može on u istu vojsku sa njim.Rigoletto je napisao/la:Muhi kao mladjem za rucak gumu a tebi kenjcino felgu, partizanski meniSariel1987 je napisao/la:rigi je stara raja, svojim brkovima svako jutro smirgla moja partizanska jajaRigoletto je napisao/la: U sumu sa njim **** vas obojicu mahnite
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma bizi. Nije valjda da ces na utakmicu???sviunapad1010 je napisao/la:Sariele ti neki dan samnom zavrsio druže zbog smogovaca sjećaš se.
- MocMahale444
On ih branio?? Znaci biferi teki gotivi Celik.sviunapad1010 je napisao/la:Sariele ti neki dan samnom zavrsio druže zbog smogovaca sjećaš se.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ja sam na Tušnju bez obzira ko je u trenutno u UO.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nije nego imam obraz za razliku od dvolicnih internet pizdohana.
A ne ko ovaj otvoreni pitar.
A ne ko ovaj otvoreni pitar.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pravi navijac vidi sesviunapad1010 je napisao/la:Ja sam na Tušnju bez obzira ko je u trenutno u UO.
Zavidim ti.
- MocMahale444
Vidis ima tu malo dima, on jeste gotivio pitare ali kad je malo bolje vidio kakvi su, rece **** ih kad im tone brod, bolji je Željo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.