FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

avlami97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la avlami97 » 19 sep 2010, 18:36

Izgleda da je g. Blekić promjenio ploču. Sada će mu se Željo sa Borcem boriti za titulu uz Sarajevo, a do neki dan je govorio da će im Željo gledati ne u leđa nego u pete. Nisam siguran da li su ove izjave tačne, pa ako neko zna da to već objasni. G. Blekić nešto brzo mijenja mišljenje?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 19 sep 2010, 18:44

avlami97 je napisao/la:Izgleda da je g. Blekić promjenio ploču. Sada će mu se Željo sa Borcem boriti za titulu uz Sarajevo, a do neki dan je govorio da će im Željo gledati ne u leđa nego u pete. Nisam siguran da li su ove izjave tačne, pa ako neko zna da to već objasni. G. Blekić nešto brzo mijenja mišljenje?
a nikad nisi mislio da je on to govorio sto se tice opcenito kluba sarajevo a ne samo stanja na tabeli
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 sep 2010, 20:02

- sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 sep 2010, 23:55

+I NARAVNO SPOMINJANJE POLITICKE STOKE NA SPORTSKOM FORUMU....
nebitno,ev sad se vratih iz PRIJEDORA :mrgreen: presao tacno 1000 KILOMETARA.... nocilo se u bihacu...bilo predobro :D sem onog gola u 90 min al JBG i to je zivot nas navijaca taman kontas kuci sa 3 bobe i desi se sranje....rudara smo da smo imali trenera koji zna psihicki dici momcad mogli sipratiti sa 3 komada,posto nas trener kaze DA NEZNA ZASTO SU SE NJEGOVI IGRACI POVUKLI (valjda sam ja trebao znati?' ) onda neznam ni ja ... SVASTA..i koje je on 4 sto postotne prilike vidio to samo BOG draggi zna niko drugi...e moj mirza
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 sep 2010, 01:18

Najbolji u svemu!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 sep 2010, 13:30

samosarajvo je napisao/la:

Najbolji u svemu!
Evropsko Sarajevo brate :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 20 sep 2010, 13:56

ma nece Mirza do polu sezone 100%,njega jos mozemo gleadti samo ako budemo prvi na polusezoni..ali posto cemo biti vjerni pratitelji Borca na drugom mjestu ;) Mirza ce morat' otici
1946

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 sep 2010, 15:34

Da se zahvalim adminu na brzom banu,jer boze moj na sportskom forumu sam pisao o navijacima,dok neki pisu o politicarima,truju nam teme,pljuju itd. konkretno nick i jos ovih par manijaka na ovom forumu !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 sep 2010, 15:35

Najbolji u svemu!
Strasno,najezio sma se svijumi

Mi smo divovi,veliko hvala gdin. Zijade Blekicu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 20 sep 2010, 15:41

Megamon je napisao/la:

Najbolji u svemu!
Strasno,najezio sma se svijumi

Mi smo divovi,veliko hvala gdin. Zijade Blekicu
zar ne mislis da malo pretjerujes pod oba nicka sa tim forsiranjem blekica. Najbolje da mu sliku oko vrata pocnes nositi. Pa ko da te covjek placa da o njemu pises stalno, imas ti igrace strucni stab ili nesto drugo da pises. Nigdje ovo nisam vidio, da navijac najvise pise o predjedniku kluba a najmanje o igracima nosiocima igre.

mislim sve ok , ali smijesno malo

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 sep 2010, 15:49

ima nesto protiv,imas Dodika pa i ti opleti

slika

8-) 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 20 sep 2010, 15:52

Megamon je napisao/la:ima nesto protiv,imas Dodika pa i ti opleti

slika

8-) 8-)
jbg nisam idolopoklonik niciji, narocito ne bahatih primitivaca ko sto su obojica koji cak mogu biti i uspjesni na polju na kojem rade, ali ipak ostaju primitivci :)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 sep 2010, 15:53

ja tebe Bl nekontam sto to tebi smeta :D :mrgreen: covjek voli svog predsjednika,i ja ga gotivim pravo :D i neznam sta imate protiv toga...jel mozda vama vas nevalja?? jbg volimo sve sa znakom SARAJEVO I HZ :mrgreen: od igraca bilo koje nacionalnosti do navijaca , nista nam nije bitno samo da je BORDO! KONTAM DA NEKI TO NE RAZUMIJU AL ET
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 sep 2010, 15:54

kako bi u Prijedoru johnny,je li te ufatila jucer kisa kad si se vracao?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 sep 2010, 15:58

johnnyHZ je napisao/la:+I NARAVNO SPOMINJANJE POLITICKE STOKE NA SPORTSKOM FORUMU....
nebitno,ev sad se vratih iz PRIJEDORA :mrgreen: presao tacno 1000 KILOMETARA.... nocilo se u bihacu...bilo predobro :D sem onog gola u 90 min al JBG i to je zivot nas navijaca taman kontas kuci sa 3 bobe i desi se sranje....rudara smo da smo imali trenera koji zna psihicki dici momcad mogli sipratiti sa 3 komada,posto nas trener kaze DA NEZNA ZASTO SU SE NJEGOVI IGRACI POVUKLI (valjda sam ja trebao znati?' ) onda neznam ni ja ... SVASTA..i koje je on 4 sto postotne prilike vidio to samo BOG draggi zna niko drugi...e moj mirza
A STO SE TICE PUTA BILO BETON :d jela se janjetina, :D sinoc stigao u 11 tek ....da neprimismo gola bilo bi idealno al et .... sta ces nisam takve srece...uglavnom extra :mrgreen:

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 20 sep 2010, 15:58

Pozdrav "komsije". Vidim, neki od vas vec zazivaju smjenu Varesanovica. Samo bih da vam kazem (ko god bili ti koji to zazivaju, imali 14 il 24 god), da je ova liga sva u pet deka, a vi ste drugi na tabeli nakon 7 kola. Ko normalan moze zazivati smjenu trenera ekipe koja je na drugom mjestu ?. Unaprijed hvala na odgovoru (molim provokatore, komplexashe i slicne da se ne javljaju, da bude odgovor od normalne osobe, a ne odgovor tipa "sta ti pricas" i sl). ;)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 20 sep 2010, 15:59

Samo opusteno momci..Sve ce doci na svoje..Sad lagano svi protiv olipika.... ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 sep 2010, 15:59

@johnny
Ima se za puta a bgm i za jagnjetine :mrgreen:
Mo's ti,takav je zivot vas umjetnika :D

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 20 sep 2010, 16:01

iggy_tm87 je napisao/la:Pozdrav "komsije". Vidim, neki od vas vec zazivaju smjenu Varesanovica. Samo bih da vam kazem (ko god bili ti koji to zazivaju, imali 14 il 24 god), da je ova liga sva u pet deka, a vi ste drugi na tabeli nakon 7 kola. Ko normalan moze zazivati smjenu trenera ekipe koja je na drugom mjestu ?. Unaprijed hvala na odgovoru (molim provokatore, komplexashe i slicne da se ne javljaju, da bude odgovor od normalne osobe, a ne odgovor tipa "sta ti pricas" i sl). ;)

Barca izgubi pa nesmijenise pepu...Los dan sto bi mi mirzu..los dan..idemo dalje glavu gore...i po pobjedu protiv olipika.... :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 sep 2010, 16:07

Silkoni je napisao/la:
iggy_tm87 je napisao/la:Pozdrav "komsije". Vidim, neki od vas vec zazivaju smjenu Varesanovica. Samo bih da vam kazem (ko god bili ti koji to zazivaju, imali 14 il 24 god), da je ova liga sva u pet deka, a vi ste drugi na tabeli nakon 7 kola. Ko normalan moze zazivati smjenu trenera ekipe koja je na drugom mjestu ?. Unaprijed hvala na odgovoru (molim provokatore, komplexashe i slicne da se ne javljaju, da bude odgovor od normalne osobe, a ne odgovor tipa "sta ti pricas" i sl). ;)

Barca izgubi pa nesmijenise pepu...Los dan sto bi mi mirzu..los dan..idemo dalje glavu gore...i po pobjedu protiv olipika.... :D
kakav smo raspored imali trebali smo biti daleko prvi ...i to je to ... nama je ovo SLABO nisu pojedinci koji prozivaju njegovu ostavku nego skoro 95% navijaca...znaci lik nelezi naviojacima nikako... a cini mi se ni igracima....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”