Izgleda opet kao i inace u zadnjih 10 godina rade u ilegali

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Reko pitaru ne vidis se iza tobeta.samo ti pertle viresviunapad1010 je napisao/la:Sta nam je sa smogovaca?
Izgleda opet kao i inace u zadnjih 10 godina rade u ilegali![]()
Tobe de boga ti reci zuljal ovaj zeton? Il je ulego?sviunapad1010 je napisao/la:Muteveliju im yebem dzidica osnovao sindikat kad je pobjegao od nas on i jaran mu mahir karic.
I jos ima obraza samo nas prozivati po medijima i dizati na nivo. I trebam ih gotiviti nesto otvoreno pisu na temi da rade nas da povale ove godine.
Dobice 3 komada hladno.
Ne pomoze vam ni savez ni sindikat mutevelijin.
Siso sto me izbjegavas? Izazovi me napuci bradavicesviunapad1010 je napisao/la:Rigo vije li se bajrak države BiH iznad Mostara.
Uuuuuuuu sunce ti kalajisano izradite mu clansku trudi se decko nadljudskibihuzur je napisao/la:On voli Sarajvo, pravi je hordas, sviunapad jedan je od nas
Pazi tetkice iza patriotizma se krijesviunapad1010 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao što sam i rekao kad je stavljena...do prve buresviunapad1010 je napisao/la:Rigo vije li se bajrak države BiH iznad Mostara.
Biće nova ne sekiraj seHum94 je napisao/la:Kao što sam i rekao kad je stavljena...do prve buresviunapad1010 je napisao/la:Rigo vije li se bajrak države BiH iznad Mostara.![]()
https://www.****/vijesti/flash/ ... ala/230667
nismo dvolicni kao neki imamo svoj stav,nadam se da to nije problembihuzur je napisao/la:a kad smo vec kod zenicana, mene zanima zasto njima nije dozvoljeno da imaju 2 avatara?![]()
![]()
![]()
#pravda#za#ozracene![]()
Zato sto sekira manje sikira od sikireMocMahale444 je napisao/la:Znaci sad je pravilno sekirati se, nije vise sikirati se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.