Ma sthela kladionicarska, sta vam je
Prodjoh Bosnom kroz gradove, ali najbolje meso se jede u crvenom Vakufu

Ko da sam u kuci....
Pa onda dodjem na Pirotu i gledam antitalent show.....
Toliko potrosenih godina treniranja, ocita greska ljudi koji su pogresno izabrali svoje zivotno zanimanje - fudbal....
Veze oni s mozgom nemaju a ne sa loptom....Necu ni da Travnik puno hvalim, iako smo popusili peticu, veze ni oni nemaju, vec godinama ista igra preskakanja i odbijanja takozvani fliper.....Svaka odbijena lopta dodje u njihove noge, jer Kajtu, Skaljica, Zaima, ocito te lopte i ne zanimaju....Osim Mrkve, iako su mi svi dragi i sve ih licno volim, sve ovo treba rastjerati i zahvaliti im se podhitno....Nezadovoljni jesu, ali i veze nemaju....Mozda da je Mrkva zabio u pocetku, stvari bi se mogle i drukcije zavrsiti ali, antitalent show i gotovo.... Umjesto plata koje bi htjeli, zamolio bi Safu i ostale vlastodrzce, da im umjesto toga, bas kao i bojkotasima, opet posalje Hanku Paldum da im pjeva........
Ali naravno, to nista nije poremetilo fina, lagana, slana, nadasve lijepo ispecena, rebarca u Vakufu
I zato, opet jedno veliko hvala MOM shefu, sto mi je bar to omogucio....Bolje i to, nego da mi Hanka Paldum pjeva

I to na mojoj Musali, o njenom Sarajevu

Pa vi gledajte koga treba bojkotovati....Nego, trkom idi plati struju, vodu, telefon, mobitel, kupi cigare, popi sarajevsku a mozes i CocaColu, jer moraju se podijeliti plate Zelji i Sarajevu......Velez ko hebe, svakako Pika sve pokrade