FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 17 sep 2010, 19:46

johnnyHZ je napisao/la:sto se sikirate,nama neigra kojasevic,plus,imamo najjaceg stratega u ligi :D :D :D no sikiriki
a jeste i vi odma skocili na varesanovica...a prije tekme sa Borcem je bio Bog :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

lina
Kontakt:

Post Postao/la lina » 17 sep 2010, 19:56

johnnyHZ je napisao/la:sto se sikirate,nama neigra kojasevic,plus,imamo najjaceg stratega u ligi :D :D :D no sikiriki
Ako bi tko trebao da se sikra to je sigurno Sarajevo i njegovi navijači.Tri boda ostaju u Prijedoru to je sigurno.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 17 sep 2010, 20:54

rudarprijedor je napisao/la:auuu sutra ce biti ludnica :D samo da vrijeme posluzi bice pun stadion sigurno :D
Dolazimo :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 21:01

lina je napisao/la:
Ako bi tko trebao da se sikra to je sigurno Sarajevo i njegovi navijači.Tri boda ostaju u Prijedoru to je sigurno.
pa sta sam ja drugo napisao*????? al et sad u inat cemo vas dobiti kad ti sam neces da me poslusas MIRZA IZVUCI ASA IZ RUKAVA...avdica na stopera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 18 sep 2010, 11:36

Sarajevo nije losa ekipa,ali bodovi sigurno ostaju u Prijedoru.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 18 sep 2010, 18:14

e ovako najkrace moguce....prvo pol rudar veoma slabo odigrao...sarajevo daj gol i to je to...druga poluvrijeme druga pricam,znaci ubili smo ih al nece u gol...ponisti nam dva cista gola... :shock: i onda Goca iz slobodnjaka u golmanov ugao ga zavlaci...kod sarajeva golman najbolji ali imao je i on kikseva...kod nas srednja zalost svi...:) horde onako...alkosi takodje :D poslije gola smo krenuli po pobjedu ali promasili par prilika i to je to...:)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 18 sep 2010, 18:19

2 gola ponistio? Ja znam onaj jedan kad je Stjepi dao gol...
Sta ces kad uprava hoce da izbaci klub u nizi rang....katastrofa, pa to nema nigdje!
Sta ucini crni gavrane gavrane svako nas **** kod kuce kod kuce! Danasnji hit :mrgreen:

lina
Kontakt:

Post Postao/la lina » 18 sep 2010, 19:44

Ovo je sramota za fudbal,za jedan renomirani klub kakav je Sarajevo,želim zaista vjerovati da Sarajevo nije krivo za ovu sramotu danas. Ali neznam,koji to sudija smije da sudi ovako kao ovaj degenerik danas u Prijedoru a da nema jaku podršku kluba za koji sudi sramota,sramota,sramota. A o Gavranu mi je besmisleno pričati postavio je igru koja nije ravna trećoj ligi a ne premijer.NAVIJAČI RUDARA NEDAJMO DA NAM RUDAR IZBACE IZ PREMIJER LIGE,TU NAM JE MJESTO,OTJERALI SU NESTORA ZATO ŠTO JE ZNAO ŠTA HOĆE, SADA SU OTJERALI ROKVIĆA KOJI JE ZA RUDAR ŽIVIO, HOĆE DA NAS IZBACE IZ PREMIJER LIGE PA DA ONDA OTJERAJU GAVRANA I DA KAŽU ON JE ZA SVE KRIV , AKO ŽELE OPSTANAK NEKA GA OTJERAJU ODMAH DOK NIJE KASNO JER VIDI SE DA JE ČOVJEK ZALUTAO NA KLUPU.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 18 sep 2010, 19:56

Nije Gavran kriv, on mora raditi kako mu kazu, dobije par i cao, msm jeste kriv ali nije on jedini kriv, nece da ga otjeraju sta ce on, ne moze sam otici, mora biti tu do kraja....radice ono sto mu oni kazu, u gostima cemo gubiti svaku a kuci nerijeseno ili poraz....tako ti je to...
Mene samo zanima kako ti ljudi mogu spavati, kako im ne padne na pamet da je to trenutno jedino mjesto gdje se ljudi trenutno skupljaju i gdje su svi kao jedan, to je nesto sto predstavlja nas grad i oni I TO MORAJU UNISTITI...
To je SEVAP UBITI!

lina
Kontakt:

Post Postao/la lina » 19 sep 2010, 13:30

gogineman je napisao/la:Nije Gavran kriv, on mora raditi kako mu kazu, dobije par i cao, msm jeste kriv ali nije on jedini kriv, nece da ga otjeraju sta ce on, ne moze sam otici, mora biti tu do kraja....radice ono sto mu oni kazu, u gostima cemo gubiti svaku a kuci nerijeseno ili poraz....tako ti je to...
Mene samo zanima kako ti ljudi mogu spavati, kako im ne padne na pamet da je to trenutno jedino mjesto gdje se ljudi trenutno skupljaju i gdje su svi kao jedan, to je nesto sto predstavlja nas grad i oni I TO MORAJU UNISTITI...
To je SEVAP UBITI!
Apsolutno si u pravu za sve što si napisao!

lina
Kontakt:

Post Postao/la lina » 19 sep 2010, 13:40

lina je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Nije Gavran kriv, on mora raditi kako mu kazu, dobije par i cao, msm jeste kriv ali nije on jedini kriv, nece da ga otjeraju sta ce on, ne moze sam otici, mora biti tu do kraja....radice ono sto mu oni kazu, u gostima cemo gubiti svaku a kuci nerijeseno ili poraz....tako ti je to...
To je SEVAP UBITI!
Apsolutno si u pravu za sve što si napisao!Ali postavka igre mu je katastrofa,pa izmjene igrača,ako je želeo da pojača napad ulaskom Stijepića i Kušljića nije trebalo da iz igre vadi ofanzivne igrače koji su odlično igrali i u ofanzivi i u defanzivi,naročito tu mislim na Kovačevića koji je davao lopte kao rukom i koji je pretrčao dosta kilometara.Momak je bio blizu da zabije gol pa ga je izgleda Gavran zbog tog i vadi van. Kao da se bojao pobjede. Neznam vjerujem da si u pravu da neko drugi rukovodi sa njim.

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 19 sep 2010, 19:33

Ja ne znam stvarno sta se desava. Nadigrali smo i Celika i Sarajeva,a jedva do remija stigli,kako zbog sudija tako i zbog nes(p)retnosti. Taktika sa kojom smo poceli zadnje dvije utakmice je ocajna. Ocigledno je da nam fali jedan dobar vezni igrac. Zna li iko gdje je Rankic koji je igrao prosle godine prejako?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 sep 2010, 22:51

Rankic je u Modici ja mislim...djeca mu vec porasla,krecu u skolu pa je tamo kod kuce :P a bakljada je super ispala :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 19 sep 2010, 22:55

Kakvi su ovo snimci sa vasih utakmica,sta je ovo?! :( :(

Koja neznalica svaku utakmicu snima u ravnini sa terenom,kakav krele!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 sep 2010, 08:51

Neprilagodjen je napisao/la:Kakvi su ovo snimci sa vasih utakmica,sta je ovo?! :( :(

Koja neznalica svaku utakmicu snima u ravnini sa terenom,kakav krele!
to kad sam vidio i ja sam se izivcirao...kakav idiot,imaju mjesta za kamermane na vrhovima tribina i on kao da sa zemlje snima ne razumijem nikako :shock:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 sep 2010, 16:14

VI NADIGRALI SARAJEVO???? e pa stvarno ako je ono NADIGRAVANJE JEDNOG kluba onda smo i mi borca nadigrali na kosevu.... osim par prilika PRI KRAJU UTAKMICE.... vi postene akcije niste napravili sve neki centarsutevi...usput kad smo kod sudija u prvom poluvremenu CISTI penal za sarajevo kada je jahovic prolazio golamana igrac ga vuukao za dres i OBORIO na zemlju sudija nista...sudjenje bilo KOREKTNO i cisto ni tamo ni vamo,a ako ste vi naucili da vam sudije ŠILJE onda jbg.. vas problem!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 20 sep 2010, 16:29

Johny ne seri!
Najjace kad nam ponisti gol zbog "igranja rukom" i onda promjeni misljenje pa kaze bio je ofsajd? I da nasem igracu zuti, ponisti nam cist gol, ne pricaj gluposti molim te...i prosli put ste imali sudije na svojoj strani a nista ni tad mogli pobjediti!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 sep 2010, 16:33

gogineman je napisao/la:Johny ne seri!
Najjace kad nam ponisti gol zbog "igranja rukom" i onda promjeni misljenje pa kaze bio je ofsajd? I da nasem igracu zuti, ponisti nam cist gol, ne pricaj gluposti molim te...i prosli put ste imali sudije na svojoj strani a nista ni tad mogli pobjediti!
a penal??

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 sep 2010, 16:44

lina je napisao/la:Ovo je sramota za fudbal,za jedan renomirani klub kakav je Sarajevo,želim zaista vjerovati da Sarajevo nije krivo za ovu sramotu danas. Ali neznam,koji to sudija smije da sudi ovako kao ovaj degenerik danas u Prijedoru a da nema jaku podršku kluba za koji sudi sramota,sramota,sramota. A o Gavranu mi je besmisleno pričati postavio je igru koja nije ravna trećoj ligi a ne premijer.NAVIJAČI RUDARA NEDAJMO DA NAM RUDAR IZBACE IZ PREMIJER LIGE,TU NAM JE MJESTO,OTJERALI SU NESTORA ZATO ŠTO JE ZNAO ŠTA HOĆE, SADA SU OTJERALI ROKVIĆA KOJI JE ZA RUDAR ŽIVIO, HOĆE DA NAS IZBACE IZ PREMIJER LIGE PA DA ONDA OTJERAJU GAVRANA I DA KAŽU ON JE ZA SVE KRIV , AKO ŽELE OPSTANAK NEKA GA OTJERAJU ODMAH DOK NIJE KASNO JER VIDI SE DA JE ČOVJEK ZALUTAO NA KLUPU.

Odlucit se ko vam je kriv GAVRAN ili SUDIJE,pa onda jednoglasno nekog kritikujte ovako ispada te smijesni. :cry:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 20 sep 2010, 16:56

Vi kad bi znali sta se desava u klubu nebi vas ni cudilo sto nismo pobjedili...niko ne krivi klub Sarajevo zbog sudjenja, za to sudjenje je kriv neko drugi a ne vi...ali da je utakmica bila fer tj da je sve kako treba u nasem klubu pobjedili bi vas samo tako(ovo se ne odnosi na igrace vec na upravu) !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 26 gostiju.