BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ajmo damke vratiti denisa na fabricka podesavanja.opasan igrac ce biti denis ali mec sa troickim je pokazao da je jos dosta posla pred njim.
Sretno Damire! 
dajt link
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mora da se smiri, previše nervoze u startzu
kako je krenuo, ne treba ti:-)Harika je napisao/la:dajt link
bas takobabino je napisao/la:kako je krenuo, ne treba ti:-)Harika je napisao/la:dajt link
ma ja, reko sam ja odma 
što prije shvatimo da je u onoj fazi gdje ne igra tenis već skuplja lovu, svima će nam lakše bit
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Prijavi legendo kakav celendzer digni malo samopouzdanje, dere te ko pozeli i kako pozeli
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Servis na nivou, 205 neforsiranih grešaka i s druge strane jako raspoložen Shapovalov.
Danas bi pored njega i Tomislav Brkić izgledao kao Federer.
dejana vrati se sve ti je oprošteno
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ajmo Denise pogodi sudiju aBd
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ma ovaj Damir iskreno je na ne znam koji fol doso u top 30 , pa melje ga covjek ko da nikad ovaj nije igrao tenisa , Kaka Dejana i igraci , Damir je prosjecan teniser sa fizikom koja ne odg ovom sportu i imao je malo vise mozda srece od Basica ali nije mnogo bolji .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nadam se da će prokockat sve pare koje ovako zarađuje ne bil konačno počeo igrat.
Ne brinite se nista, treba mu malo da se zagrije, uzima on ovo.
+1jestamaji je napisao/la:dejana vrati se sve ti je oprošteno
Tu je i Mirza pokusava da je zamijeni danas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ne mozes igrat sa ovim sa tim povratnim ko curica pobogu !!!
Jaro nema teorije da on ovom igrom dobije 500 igraca , pa strasno kako stima da mu ovaj kuca forhende i kakve greske pravi i ne moze on evo govoritaremuha je napisao/la:Ne brinite se nista, treba mu malo da se zagrije, uzima on ovo.
Damir po starom govori ne mogu ja ovo samo nema Dejane da se dere mozes ljubavi
Ilija u šoku ne zna sta da mu kaze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"