BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ko malo djete ga melje ne mogu Damire zao mi je poslije prosle god si me razocaro il ti probudio koje su ti mogucnosti
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:

plavalokomotiva je napisao/la:Ajmo Denise pogodi sudiju aBd

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Predao se frajer nakon 3 gema jebote igrac
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 mar 2018, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
otrese ga Kanađanin ko slinu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Razumijem tvoju nervozu ali kolicina negativizma u ovih par tvojih postova je stvarno prevelika, niko te ne tjera da gledas.paulus je napisao/la:Predo se frajer nakon 3 game jebote igrac
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mene sramota kad bilo koji Bosanski sportista ukljucujuci i one fudbalske milionere znajuci da ih gleda narod koji je svasta propatio odigra preko kurca
Šta je Damir Džumhur dužan "narodu koji je svašta propatio" i ko te tjera da ga gledaš? Šta je i kriterij da znamo ko igra preko kurca?paulus je napisao/la:Mene sramota kad bilo koji Bosanski sportista ukljucujuci i one fudbalske milionere znajuci da ih gleda narod koji je svasta propatio odigra preko kurca
Evo strašan poen odigra, je l' i ovo preko kurca?
Ja sam uložio recimo 100 kermi na njega, da ga nazovem da mi vrati, neko me tjer'o?

Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 24 mar 2018, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jarane ovo je forum , ako si ti voditelj foruma postujem ako nisi preskoci moje postove . Ja nikad nikom ne govorim ne mozes pisat ovo il ono , moja negativnost je u skladu sa ovim sto je Damir pokazao , kolko srca je pokazao .StevieG8 je napisao/la:Razumijem tvoju nervozu ali kolicina negativizma u ovih par tvojih postova je stvarno prevelika, niko te ne tjera da gledas.paulus je napisao/la:Predo se frajer nakon 3 game jebote igrac
Sta ba ti il bilo ko ima sa mnom jel ovaj forum vase privatno vlasnistvo ako jest oprostiteOikamid je napisao/la:Šta je Damir Džumhur dužan "narodu koji je svašta propatio" i ko te tjera da ga gledaš? Šta je i kriterij da znamo ko igra preko kurca?paulus je napisao/la:Mene sramota kad bilo koji Bosanski sportista ukljucujuci i one fudbalske milionere znajuci da ih gleda narod koji je svasta propatio odigra preko kurca
Evo strašan poen odigra, je l' i ovo preko kurca?
Ja sam uložio recimo 100 kermi na njega, da ga nazovem da mi vrati, neko me tjer'o?
Ne, na forumu se vode diskusije, a mi odgovaramo na tvoje nebuloze, što je naše pravo.
Zaslužen break.
Zaslužen break.
Eto brejka, podigao Damir nivo igre.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bravo Damire opet si u meču
- RafaGarros9
- Kontakt:
Izgubio servis,opao Damiru nivo igre.bhsport je napisao/la:Eto brejka, podigao Damir nivo igre.
Mah, njemu bi bilo najbolje da 365 dana samo servis vježba, prevelika mu je kočnica za bilo šta.
Imas u ovom podforumu par forumaša koji na odlican nacin uz argumentovanu kritiku iznesu svoje misljenje pa ih niko ne kritikuje a ti jeftini pljuvacki postovi su stvarno nepotrebni. I to sto ocekujes da sportisti uopsteno igraju za "raju" i "narod koji je propatio " je totalna farsa i bolje da se sto prije probudis. On a i svi drugi igraju za sebe, to je prvenstveno biznis a nas sopstveni izbor je da ih pratimo i podrzavamo. I on je na neki nacin "propatio" da dodje tu gdje je danas pa ko njega pita jel mu bilo tesko?Kritike su opravdane ali u svemu ima granica normalnog kritickog iskaza.paulus je napisao/la:Jarane ovo je forum , ako si ti voditelj foruma postujem ako nisi preskoci moje postove . Ja nikad nikom ne govorim ne mozes pisat ovo il ono , moja negativnost je u skladu sa ovim sto je Damir pokazao , kolko srca je pokazao .StevieG8 je napisao/la:Razumijem tvoju nervozu ali kolicina negativizma u ovih par tvojih postova je stvarno prevelika, niko te ne tjera da gledas.paulus je napisao/la:Predo se frajer nakon 3 game jebote igrac
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nebuloze , ok , igra odlicno , Bravo dzumi , a vec je izgubio servis steta, cuj ovog ispod jeftini pljuvacki postovi , hahaha , ma **** brigado sveznajuca i ispravna u svim pogledima , ja budala se raspravljam nes . Moje misljenje je da je on trenutno hala caoOikamid je napisao/la:Ne, na forumu se vode diskusije, a mi odgovaramo na tvoje nebuloze, što je naše pravo.
Zaslužen break.
Sto ne mogu ove kosate ped.ercice koji si probacuju lopticu kroz noge.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Djaba kad je bolji,o ne hocu reci Damir nije na nivou... znas zasto,zato sto gubi...isx je napisao/la:Sto ne mogu ove kosate ped.ercice koji si probacuju lopticu kroz noge.
Al ona prodaje svoje batkove iza Damira u publici
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
joj jarane jesi naporan fakat, de bar ispravno gramatički piši, popravi pravopis, ubi u oči ...
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.