FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Evo i Rudy dobio sina, eto sad postoji šansa da i on pogorša svoju igru, ne ide nam nikako ova reprezentativna pauza u korist.
- Barbarossa
- Kontakt:
Oni uvijek ovako kada imaju dvije utakmie u rep pauzi onu drugu odigraju bolje , pa ljudi imaju dva treninga prije utakmice D V A. I to nekako jedva pimplaju loptu preko teniske mrežice. Ali će zato druga biti paklenija kada se bolje spreme.
Prije dvije godine ovako u martu , izgubiše od Engleza prvu 3-2 , u drugoj italiju poderali 4-1 , i da Hummels će ličiti na sebe kada bude trebao.
Prije dvije godine ovako u martu , izgubiše od Engleza prvu 3-2 , u drugoj italiju poderali 4-1 , i da Hummels će ličiti na sebe kada bude trebao.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sto ga Tomica zavali.
Nije bas da smo navikli na ovakve njegove poteze
Nije bas da smo navikli na ovakve njegove poteze
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel ko napisao, kako se opet Kimmich prosipao sinoć ?
Od momka prave nesto na silu, sto nikada nece biti.
- Barbarossa
- Kontakt:
ja to pišem od 2016teanelbavarac je napisao/la:Jel ko napisao, kako se opet Kimmich prosipao sinoć ?
neki od prošle godine
neki od sinoć
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kimih je usao u period oscilacije i losijih igara sto ce ga napraviti jos jacim i boljim bek igracem.
Manite se blesave price kad blage nemate.
Manite se blesave price kad blage nemate.
Ma malo su ga bacali na nos, ništa strašno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
na liverpolovoj stranici imate prenos
Legende LFC protiv legendi Bayerna
Miske je na klupi Bayerna

Legende LFC protiv legendi Bayerna
Miske je na klupi Bayerna

- muhamedhulk
- Kontakt:
OTTL! 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Miske
Kako mi je lijepo vidjeti Ze Roberta
Kako mi je lijepo vidjeti Ze Roberta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sa lijeva na desno, prvo gornji, pa donji red.
Augentaler, Tarnat, Pflugler, Ottl, Makaay, Toni, Butt, McEnroe, Sergio, Mattheus
Gospodarek, dr.Muller, Pfugler, Lizarazu, Elber, Misimović, Ze Roberto, Mičo.
Augentaler, Tarnat, Pflugler, Ottl, Makaay, Toni, Butt, McEnroe, Sergio, Mattheus
Gospodarek, dr.Muller, Pfugler, Lizarazu, Elber, Misimović, Ze Roberto, Mičo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Highlights sa danasnje utakmice:
https://www.facebook.com/fcbayern.en/vi ... 30301/?t=5
https://www.facebook.com/fcbayern.en/vi ... 30301/?t=5
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
schickeria
- Kontakt:
Odbio nas tuchel.... sokiran sam
Zaista je iznenadjujuca TT-ova odbijenica. Doduse kada se mozda malo bolje pogleda, moglo se i ocekivati s obzirom na okruzenje (potencijalno mijesanje uprave u rad) i prvobitno odbijane u oktobru, ali opet sam mislio da ce objerucke prihvatiti potencijalni poziv. Citam da su Ralph i Kovac u igri. Julian otpada, a spominje se i Pochettino, ali to je malo vjerovatno. Favre je takodjer ozbiljna opcija.
Ne znam, ne ide ovo u dobrom smjeru. Jupp 99% nece ostati, dok Kovac nije za Bayerna (treba se jos dokazati, a realno Bayern i Frankfurt su dvije suprotne sredine). Ralph mozda nije los izbor, jer gaji itekako fluidan i moderan stil fudbala, ali je takodjer riskantna opcija. Favre je sto se tice kontraskog fudbala doktor, ali i on dosada nikad nije top klub trenirao. Koliko zapravo Bayernu treba njegov stil fudbala i koliko je za najvisih dometa-upitno je. Pochettino otpada s obzirom na izjave da se trazi njemacki trener.
Moj favorit, ako ikako moze, je Low. Poznaje igrace, gaji moderan stil, prilagodljiv je i veoma dobar strucnjak. Doduse kakav bi bio u klupskom fudbalu-upitno je, ali ipak s obzirom na dosadasnji rad, on je najmanje riskantna opcija.
TT ce najvjerovatnije u Pariz, a Bayern se nalazi u neizvjesnoj situaciji. S trenerom i transferima se ne smije fulati. Greska u koracima znaci i potencijalno, pa cak i veoma izvjesno nazadovanje.
Ne znam, ne ide ovo u dobrom smjeru. Jupp 99% nece ostati, dok Kovac nije za Bayerna (treba se jos dokazati, a realno Bayern i Frankfurt su dvije suprotne sredine). Ralph mozda nije los izbor, jer gaji itekako fluidan i moderan stil fudbala, ali je takodjer riskantna opcija. Favre je sto se tice kontraskog fudbala doktor, ali i on dosada nikad nije top klub trenirao. Koliko zapravo Bayernu treba njegov stil fudbala i koliko je za najvisih dometa-upitno je. Pochettino otpada s obzirom na izjave da se trazi njemacki trener.
Moj favorit, ako ikako moze, je Low. Poznaje igrace, gaji moderan stil, prilagodljiv je i veoma dobar strucnjak. Doduse kakav bi bio u klupskom fudbalu-upitno je, ali ipak s obzirom na dosadasnji rad, on je najmanje riskantna opcija.
TT ce najvjerovatnije u Pariz, a Bayern se nalazi u neizvjesnoj situaciji. S trenerom i transferima se ne smije fulati. Greska u koracima znaci i potencijalno, pa cak i veoma izvjesno nazadovanje.
Spamm
- anelbavarac
- Kontakt:
Izgleda da je ispitao situaciju, vidio na sta bi to licilo, i rekao “Ne hvala”.
Ni ova dvojica glavesina nisu bili slozni, iedan je bio za, drugi protiv, pa je jasno da bi mu se mijesali u posao, nije to ni neko veliko iznenadenje sto je odbio Bayu.
Mozda se okrenu najjeftinijem rijesenju, a to je Kovac.
Ni ova dvojica glavesina nisu bili slozni, iedan je bio za, drugi protiv, pa je jasno da bi mu se mijesali u posao, nije to ni neko veliko iznenadenje sto je odbio Bayu.
Mozda se okrenu najjeftinijem rijesenju, a to je Kovac.
Vala bas nije iznenadjujuca, a pricali smo o tome mnogo puta.FCBAYERN je napisao/la:Zaista je iznenadjujuca TT-ova odbijenica. Doduse kada se mozda malo bolje pogleda, moglo se i ocekivati s obzirom na okruzenje (potencijalno mijesanje uprave u rad) i prvobitno odbijane u oktobru, ali opet sam mislio da ce objerucke prihvatiti potencijalni poziv. Citam da su Ralph i Kovac u igri. Julian otpada, a spominje se i Pochettino, ali to je malo vjerovatno. Favre je takodjer ozbiljna opcija.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Spasio je i sebe i nas. TT je zeznut igrač. Bez obzira na ime kluba zna da ne bi daleko dogurao na mjestu gdje su već dovedana pojačanja a trener se nije ni potpisao. Bio sam za njega uvijek, i uvijek bih, ali sa ovom upravom mislim da je ovo dobar izbor. Za nas su Kovači, Hasenhutli ili Strajhovi.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Domaći Tuchelovci na aparatima

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.