Stroj1946 je napisao/la:Hahaha. Baš. Treba im još na tacni sve servirati.moj uzor-S.G je napisao/la:Sta su ba zasluzili pi.cka im materina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekad davno 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hvala na uvazenom prijedlogu
Btw izmjene su dale golove,ovih "prvih" 11 opet nulirali
Fudbaleri Sarajeva odigrali su jutros prijateljsku utakmicu protiv Slavije. Po dva gola postigli su Lelić i Husejinović.
Btw izmjene su dale golove,ovih "prvih" 11 opet nulirali
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 mar 2018, 13:32, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Yebena Sjeverna Koreja. Zar je teško napisat da se igra utakmica, a ne samo po završetku napisat rezultat

- sarajevo46
- Kontakt:
haris004 je napisao/la:Yebena Sjeverna Koreja. Zar je teško napisat da se igra utakmica, a ne samo po završetku napisat rezultat![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj Lelic uvijek zabija golove na prijateljskim, a ovamo kad pocne liga ne dobije ni minutu haha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svejedno, živiš u 21. vijeku i valjda bi trebao imat informaciju da voljeni klub igra. Imaš ljude koji su plaćeni da budu spona između navijača i kluba i oni taj posao očito ne rade dobro.sarajevo46 je napisao/la:haris004 je napisao/la:Yebena Sjeverna Koreja. Zar je teško napisat da se igra utakmica, a ne samo po završetku napisat rezultat![]()
Pa zatvorenog tipa utakmica, šta treba video najavu napraviti. Napiši rezultat, ubaci galeriju, izbacio video golova i zdravo.
Zar je problem bio sinoć napisat da se utakmica igra, danas objavit sastav, neki tekstualni prenos i bilo bi dovoljno. Da pratimo te izmjene ako ništa, komentarišemo sastave, bilo šta. Sigurno bi bilo nas pacijenata da to pratimo.
Ovi mentoli čak i poslije ligaške utakmice ne objave ništa na zvaničnoj stranici, a plaćeni su za to. To je moj problem.
Sad ces ti Harise da nahebes od Zip-a. Ne diraj mu bolan famEliju.haris004 je napisao/la:Svejedno, živiš u 21. vijeku i valjda bi trebao imat informaciju da voljeni klub igra. Imaš ljude koji su plaćeni da budu spona između navijača i kluba i oni taj posao očito ne rade dobro.sarajevo46 je napisao/la:haris004 je napisao/la:Yebena Sjeverna Koreja. Zar je teško napisat da se igra utakmica, a ne samo po završetku napisat rezultat![]()
Pa zatvorenog tipa utakmica, šta treba video najavu napraviti. Napiši rezultat, ubaci galeriju, izbacio video golova i zdravo.
Zar je problem bio sinoć napisat da se utakmica igra, danas objavit sastav, neki tekstualni prenos i bilo bi dovoljno. Da pratimo te izmjene ako ništa, komentarišemo sastave, bilo šta. Sigurno bi bilo nas pacijenata da to pratimo.
Ovi mentoli čak i poslije ligaške utakmice ne objave ništa na zvaničnoj stranici, a plaćeni su za to. To je moj problem.
Zipe, sali se Haris. Nikad bolja situacija
zabijao je momak konama i u prvenstvenim , nešto što je misaona imenica većini prve 11-storke , ali eto Ćomi se gura...ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Lelic uvijek zabija golove na prijateljskim, a ovamo kad pocne liga ne dobije ni minutu haha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Said nastavlja terorisati u prijateljskim. Najbolji strijelac! 
Ma Lelic se zeznuo sto je dosao, niko ni da mu sansu pruzi..a sigurno zna nesto. Ali eto, daj Krstu na krilo.
Ma Lelic se zeznuo sto je dosao, niko ni da mu sansu pruzi..a sigurno zna nesto. Ali eto, daj Krstu na krilo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- sarajevo46
- Kontakt:
nea sarica, mi lijepo igramo..od noge do noge..**** me svak ako radovac nije bolji od njega
Al pazi ti izjave vrlog Abdulaha Oruca zamisao ove utakmice je bila da ovi djecaci odigraju da im se da prilika? Koji djecaci jedan poceo utakmicu dva bila na klupi (naravno da nebi ni jedan bio tu nego fali xy prvotimaca pa su ovi skupljeni jel nema ko biti tu).
Inace po ovome sazetku klipa ovo je preslikano kao u drugom dijelu prvenstva,grozno do nebesa.Imali smo u prvom neke dvije tri povratne u 16 tercu koje su po obicaju zavrsavale visoko iznad gola(sve vec vidjeno) .Igra stanardna u napadu daj je na stranu pa zavrni unutra.Pogledajte reakciju Stanojevica na 2:00
.I on se gura na nekog stoperaO. Ma majkemi tacno mi muka i gledat ovo,bezidejno sve isto apsolutno.
Inace po ovome sazetku klipa ovo je preslikano kao u drugom dijelu prvenstva,grozno do nebesa.Imali smo u prvom neke dvije tri povratne u 16 tercu koje su po obicaju zavrsavale visoko iznad gola(sve vec vidjeno) .Igra stanardna u napadu daj je na stranu pa zavrni unutra.Pogledajte reakciju Stanojevica na 2:00
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je kako osnovati ligu prijateljskih utakmica da je osvojimo...sve zgazimo

Broj 4 danas, Imamović Armin ?
Mene najvise raduje to sto je pruzio sansu velkoskom i konacno se sjetio da stanojevica gurne na stopera. Bravo husrefe, nas paravojnicejoker90 je napisao/la:Čestitke momcima, upravi i Husrefu na ovom danas!
bihuzur je napisao/la:Mene najvise raduje to sto je pruzio sansu velkoskom i konacno se sjetio da stanojevica gurne na stopera. Bravo husrefe, nas paravojnicejoker90 je napisao/la:Čestitke momcima, upravi i Husrefu na ovom danas!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ova prijateljska je bila bez potrebe,bezveze umarati momke stvarno pred predstojece veoma vazne duele je glupost.
Def mi je drago sto je odmorio neke od glavnih poluga nase ekipe i igrace koji zasluzuju postovanje i odmor.Eto zbog njih mi je bas drago.
Def mi je drago sto je odmorio neke od glavnih poluga nase ekipe i igrace koji zasluzuju postovanje i odmor.Eto zbog njih mi je bas drago.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imas klub sa druge strane Mljacke, kod njih je zadovoljavajuce situacija... Pa im se prikljuci...kengur je napisao/la:
Sad ces ti Harise da nahebes od Zip-a. Ne diraj mu bolan famEliju.![]()
![]()
Zipe, sali se Haris. Nikad bolja situacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.