NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Slučajno se zadesim u Tešnju danas i odem na utakmicu. TOŠK solidan, manjak kvaliteta se nadoknadi borbenošću, to je uvijek bilo. Ipak, moram istaći igrača sa brojem 14 Suljić, pa zaista ne vjerujem da on igra profesionalni nogomet. Koliko je grešaka napravio, da je neko brojao ne bi mogao više sigurno.
Ja u ovom godinama bi bio bolji do njega, em što pravi greške, što je neškolovan igrač, al i bezopasan skroz. Sve se promijenilo njegovim izlaskom, Oglečevac je za njega C. Ronaldo.
Ja u ovom godinama bi bio bolji do njega, em što pravi greške, što je neškolovan igrač, al i bezopasan skroz. Sve se promijenilo njegovim izlaskom, Oglečevac je za njega C. Ronaldo.
To mi ovdje godinama ponavljamo, ali eto momak igra i dalje, nesto neobjasnjivo.nepostenaliga je napisao/la:Slučajno se zadesim u Tešnju danas i odem na utakmicu. TOŠK solidan, manjak kvaliteta se nadoknadi borbenošću, to je uvijek bilo. Ipak, moram istaći igrača sa brojem 14 Suljić, pa zaista ne vjerujem da on igra profesionalni nogomet. Koliko je grešaka napravio, da je neko brojao ne bi mogao više sigurno.
TŽV!
Izet Hajrovic za siromasne
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
- Kontakt:
Nisi mogao bolje opisati Suljića. Bravo.nepostenaliga je napisao/la:Slučajno se zadesim u Tešnju danas i odem na utakmicu. TOŠK solidan, manjak kvaliteta se nadoknadi borbenošću, to je uvijek bilo. Ipak, moram istaći igrača sa brojem 14 Suljić, pa zaista ne vjerujem da on igra profesionalni nogomet. Koliko je grešaka napravio, da je neko brojao ne bi mogao više sigurno.
Igračina je, ali za drugu ligu centar.
-
- Kontakt:
Strašno, to je toliko vidljivo da ne mozes reci mozda momka ne ide danas, već ti vidis da on nema nogometne skole, da ne zna gdje ce, šta će, pa ko da pionira ubacis... Strašno, Oglečevac pa i Buljubasic mogu sa njim na ledjima igrati.
Menadžerski igrač, mislim da ga Perco iz Zenice zastupa.nepostenaliga je napisao/la:Slučajno se zadesim u Tešnju danas i odem na utakmicu. TOŠK solidan, manjak kvaliteta se nadoknadi borbenošću, to je uvijek bilo. Ipak, moram istaći igrača sa brojem 14 Suljić, pa zaista ne vjerujem da on igra profesionalni nogomet. Koliko je grešaka napravio, da je neko brojao ne bi mogao više sigurno.

JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
-
- Kontakt:
Padavičar, bilo ga smijesno gledati, pa 3 puta je na nos up'o hahahahahhaMVN1994 je napisao/la:Menadžerski igrač, mislim da ga Perco iz Zenice zastupa.nepostenaliga je napisao/la:Slučajno se zadesim u Tešnju danas i odem na utakmicu. TOŠK solidan, manjak kvaliteta se nadoknadi borbenošću, to je uvijek bilo. Ipak, moram istaći igrača sa brojem 14 Suljić, pa zaista ne vjerujem da on igra profesionalni nogomet. Koliko je grešaka napravio, da je neko brojao ne bi mogao više sigurno.
Fakat je nevjerovatno da Suljić ima taj neki "kredit" kod uprave i kod trenera da igra svaku božiju utakmicu. Stvarno čovjek ne može biti pametan u njegovom slučaju...
Najgore sto ce jos dvije minimum igrat jer je onaj bolid dobio crveni danasMVN1994 je napisao/la:Fakat je nevjerovatno da Suljić ima taj neki "kredit" kod uprave i kod trenera da igra svaku božiju utakmicu. Stvarno čovjek ne može biti pametan u njegovom slučaju...
TŽV!
-
- Kontakt:
Dobar, skakao sa visokim stoperima odlicno, borio se, vracao se, imao jednu dobru priliku, po meni prolazna ocjenaS21 je napisao/la:Jel Besirevic igrao? Ako da ukratko kako?

-
- Kontakt:
U Čapljini bez Nuhanovića, Radulovića i Oglečevca.
Uh bgm ne valja to nikako,probat ic na x pa sta bude.plavobijeliii je napisao/la:U Čapljini bez Nuhanovića, Radulovića i Oglečevca.
-
- Kontakt:
Šta je sa onim Škriljelom (kako se već frajer zove), možda bi on mogao dobiti priliku protiv Čapljine. 

SkriniarMVN1994 je napisao/la:Šta je sa onim Škriljelom (kako se već frajer zove), možda bi on mogao dobiti priliku protiv Čapljine.

Koji je taj sad?
TŽV!
Škriajeljatomac123 je napisao/la:SkriniarMVN1994 je napisao/la:Šta je sa onim Škriljelom (kako se već frajer zove), možda bi on mogao dobiti priliku protiv Čapljine.![]()
Koji je taj sad?

Al' ne fakat, red bi bio da momak dobije priliku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.