FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 25 mar 2018, 16:38

Ne vjerujem da će Tuheljko u Arsenal, a ni u PSG. PSG je realno najgora opcija, oni su fokusirani na osvajanje CL a to je lutrija čak i da si najbolji, i čim tu ispadneš si bivši. Chelsea mi se čini kao najbolji izbor.

Klare

Post Postao/la Klare » 25 mar 2018, 16:41

Saurman je napisao/la:Jel' moguće da pojedinici plaču što nije došao Tuchel. :lol:
:urnebes:
A pogotovo tragično smiješno što se Tuhel predstavlja kao neko veći od Bayerna i važniji od Ulija i Kaleta. :lol:
On je cvijećka, najbolji trener, najpošteniji insan, a naši su kriminalci i aždaje. :urnebes:
Narušiće svoj imidž, jer trenirati Bayern je ispod ponosa :lol:,
oni hoće da ga uvale u belaj jer će mu dati da trenira Kimiha, Robena i Gnabrija. :urnebes:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 mar 2018, 16:49

Evo ga još jedan kontranapad navijač što potvrđuje da je TT za Bajern. Jeb.iga, dodati više od deset pasova, trčati bez lopte ili postaviti se u određene šeme je za nekog previše. Pročitati rezultat na teletekstu ili pregledati igru svog tima je razlika samo u dužini trajanja saznavanja rezultata.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 mar 2018, 16:51

sljivo je napisao/la:Imas tri kandidata, kako Bild kaze, Hasenhutla, Kovaca i Favrea. Low nije opcija radi ugovora i sad SPa. Znaci, najbitnija kvaliteta je da je toliko klub veci od tebe da ne mozes imati svoje zahtjeve vec samo one koji ti se nametnu.

Ono sto je gore od buduceg trenera je situacija na vlasti - dvoclano predsjednistvo koje ima najcesce suprotna vidjenja i planove. Uli nije htio Tuhela, I kad ga je Kalle premunto ili vidio da od drugih nema nista TT nasao klub ili zbog takvog odnosa sad nije ni pristao. Ne bih ni ja. Da sam trener i da imam svoju filozofiju igre, a vidim da ce Kimmich igrati beka, pola igraca vec dovedeno, starci ili Gnabry glavno oruzje to bih odbio jer bih upropastio svoj I klupski imidz jer bi, kad tad, otisli u hendek.
Drug koja je tvoja funkcija u upravi kluba, vidim strasno baratas sa cinjenicama i odlicno poznajes ovu dvojicu na vlasti?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 mar 2018, 16:52

Zašto Tuchel, zašto kuknjava kuknjava
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 mar 2018, 17:04

@bavarac, Prvo, imam net. Drugo, citam u zadnjih 10 godina, otkako imam pristup podacima sa neta, sve informacije koje se ticu Bayerna i na osnovi toga sklapam odredjenu sliku o klubu i ljudima tamo i kad dodje nova info pokusavam da je uklopim u ono sto znam. To nije I ne mora biti 100% tacno ali je kudikamo pouzdanije od smajlija i zakljucka baziranog na teletekstu.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 mar 2018, 17:21

sljivo je napisao/la:@bavarac, Prvo, imam net. Drugo, citam u zadnjih 10 godina, otkako imam pristup podacima sa neta, sve informacije koje se ticu Bayerna i na osnovi toga sklapam odredjenu sliku o klubu i ljudima tamo i kad dodje nova info pokusavam da je uklopim u ono sto znam. To nije I ne mora biti 100% tacno ali je kudikamo pouzdanije od smajlija i zakljucka baziranog na teletekstu.
Posten odgovor, svaka cast.
A zanima me tvoje misljenje dali nasa uprava treba postupati kao uprava sitija i dati treneru beskonacno sredstava da ulozi u tim?
I jos me zanima tvoje misljenje o tome kako uprava treba da se ponasa da npr dovedu favrea i ovaj kaze kupite mi dantea a prodajte humelsa i prodajte alabu dovedite mi hektora, sta u tom slucaju treba uprava da uradi?
Jesnostavno zanima me tvoje misljenje, nemam namjeru nesta zakuhavat ili prepirat se bezveze.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 25 mar 2018, 17:29

Ne znam cemu toliko radovanje jer nas je TT odbio? Od svih kandidata koji se spominju najkvalitetnije je rjesenje. Ili je to mozda Favre koji ima duzi staz od Nijemca a nikad nije top klub trenirao? Tuchel je precjenjen, mozda cak i nedokazan, ali Kovac i Ralph su kec na desetku. Ostavite malo po strani svoje antipatije prema Pepu i bilo kakvim asocijacijama na njegovu igru. Neki cak sanjaju i o Kloppu, a kada se malo bolje pogleda nema realne osnove za takvo nesto. Nije vise ni stvar trenerskog ukusa, stvar je upraznjene trenerske pozicije koju ce C opcija popunjavati, jer bez obzira koliko se nadali, Jupp tesko da ce ostati, B opcija nas odbi, te sad uzimamo ono u krajnjem slucaju. Za nadati se da se nekako Jupp predomisli, ali mozda se treba jos vise nadati da Low ima veliku zelju za treniranjem Bayerna.

Da, njemacki mediji poput pisu da je i Julian otpao. A sudeci i po Juppovim izjavama, dijele moje misljenje da je prezelen za ovu klupu. Medjutim, bez obzira na to, sad bi nam bio premija.

EDIT: Citam sad kako napisah ovo za "dijeljenje misljenja" i zvuci kao da sam ih ja savjetovao. Uglavnom isto razmisljamo, ali nikakvih telefonskih poziva nije bilo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 25 mar 2018, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 mar 2018, 17:33

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Jel' moguće da pojedinici plaču što nije došao Tuchel. :lol:
A pogotovo tragično smiješno što se Tuhel predstavlja kao neko veći od Bayerna i važniji od Ulija i Kaleta. :lol:
On je cvijećka, najbolji trener, najpošteniji insan, a naši su kriminalci i aždaje. :urnebes:
oni hoće da ga uvale u belaj jer će mu dati da trenira Kimiha, Robena i Gnabrija. :urnebes:
Gledaj možemo mi sada pričati da li bi Tuchel bio dobar za Bayern, koliko bi bio dobar, koliko ne...Imalo bi to i prednosti i mana i generalno da je postao naš trener ne bi nešto imao protiv. Pokazat će se sada da li možemo dobiti bolje rješenje. Međutim, Tuchel ništa nije krivo uradio, jer naša uprava je vodila sporadične razgovore s njim, pokazala interes. Onda su se više bili posvetili Juppu i stavili Tuchela na čekanje. Sada kada su ga konkretno kontaktirali, on je rekao da je potvrdno odgovorio na ponudu jednog drugog kluba. Niko tu nikog nije izradio, samo su naši za.ebali ako su toliko otezali a sada im Tuchel bio prva opcija nakon Juppa. Ali vidjet ćemo u narednom periodu kako će se stvari razvijati. Samo ni Tuchel nije mogao Bayern čekati u nedogled. A opet možda naša uprava cilja i prema drugom treneru, a htjeli su konkretno da provjere stvari s Tuchelom.

Inače meni bi od trenera najbolji sada izbor bio Loew, pa onda Kovač. Kovačeva ekipa gori na terenu, a on poznaje Bayern kao klub. Favrea ne bi, jer nekako se on sada već izlizao. Uz to on bukvalno ide na kontre, bez nekih varijacija. Najbolje je za nas ovo što Jupp radi, gdje znamo i s loptom, a i kada loptu prepustimo. Ne trebaju nam nikakvi ekstremi. Idealnog trenera je teško svakako sada naći...Pa ako se ne snađemo u svemu najbolje, a i Jupp definitivno ode, onda bi prvenstvo naredne sezone moglo biti jako zanimljivo... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 25 mar 2018, 17:43

effe_sa je napisao/la:
Inače meni bi od trenera najbolji sada izbor bio Loew, pa onda Kovač. Kovačeva ekipa gori na terenu, a on poznaje Bayern kao klub. Favrea ne bi, jer nekako se on sada već izlizao. Uz to on bukvalno ide na kontre, bez nekih varijacija. Najbolje je za nas ovo što Jupp radi, gdje znamo i s loptom, a i kada loptu prepustimo. Ne trebaju nam nikakvi ekstremi. Idealnog trenera je teško svakako sada naći...Pa ako se ne snađemo u svemu najbolje, a i Jupp definitivno ode, onda bi prvenstvo naredne sezone moglo biti jako zanimljivo... :)
Za Lowa i Favrea dijelim misljenje. Takodjer za varijacije u igri potpis. Ali zasto Kovac? Zar nije Ralph bolji izbor? Dokazaniji je od Kovaca svakako. Ekipa je uveliko razigrana i presingovski orijentirana. Ide na brze razmjene pasova. Protiv Zenita u Leipzigu su izgledali kao BvB iz nekih vedrijih dana. Kovac je "macak u vreci". Nije zelja dovoljna za top rezultat. Uostalom niko ne zna kakav ce biti i sljedece sezone. On je najriskantnija i za mene najgora opcija. Nisam ga nesto ni puno gledao, ali nisam iz prostog razloga jer kako tvrdite ekipa je puna "zara", a moze li taj "zar" vjecno trajati? Kakva je takticka potkovanost istog? Ralpha, Favrea, Lowa, TT-a, Juliana sam gledao, neke vise neke manje. Kovac mi je nepoznanica ali veliki je skok u pitanju kada se kvaliteta klubova uzme u obzir.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 mar 2018, 17:48

sljivo je napisao/la:Kad vidim ko je protiv TT ubjedjen sam da je to pravi trener za Bajern, onima kojim je vrhunac igre kontranapad.
:thumbup:

Daj Mourinha kad ga nabiju nogom iz Jedinstva sad. Pojedinci će svršavati ovdje svaku tekmu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 mar 2018, 17:49

Klare je napisao/la:
Izgubili smo svijetski priznatog stručnjaka šta nam radi uprava. :mrgreen:

Ne tako davno ovdje je bio proglašen dan žalosti koji traje do dan danas, nakon što je objavljeno da Pepun odlazi, tako da ova vijest oko Tuchela vraća neke stare uspomene.

Da se ne ponavljam al' ključno je zadržati Juppa dok Low ne bude spreman preuzeti.Svi ovi koji se spominju u zadnje vrijeme kao npr Kovač i sl samo puka nagađanja štampe i ništa više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 mar 2018, 18:08

FCBAYERN je napisao/la:Ne znam cemu toliko radovanje jer nas je TT odbio?
Zato sto ova dva klauna ne znaju nista drugo nego ismijavati bilo sta sto ih podsjeca na Guardiolu.
effe_sa je napisao/la: Najbolje je za nas ovo što Jupp radi, gdje znamo i s loptom, a i kada loptu prepustimo. Ne trebaju nam nikakvi ekstremi.
Poche bi mogao nastaviti sa slicnom filozofijom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 mar 2018, 18:21

Gledaj ovog nemača pojma daj mu bilo koga samo da ga podsjeća na ćelavu ublehu.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 25 mar 2018, 18:23

Mislim da bi rasprava kod svih forumasa trebala ostati na razini civiliziranosti, a ne krenuti u smjeru vrijedjanja.
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 mar 2018, 18:26

Ja imam internet krezuba sirotinjo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 mar 2018, 18:28

FCBAYERN je napisao/la:Mislim da bi rasprava kod svih forumasa trebala ostati na razini civiliziranosti, a ne krenuti u smjeru vrijedjanja.
Nema to obraza.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 25 mar 2018, 19:06

Šteta za tuhela :(

More l klop :?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 25 mar 2018, 19:19

Gledajući raspoložive domaće trenere mislim da će ipak morat doć neki stranac. Favre generalno nije loš ali osim taktičke jednodimenzionalnosti teško mi se sjetit nekog sa slabijim učinkom u euronatjecanjima. Löw zbog ugovora otpada. Kovač će pak teško dobit povjerenje. Tu je još Hasenhüttl za kojeg mi se čini da još nije završio posao u Leipzigu.

Ako Tuhljavi dođe u Chelsea onda je Conte slobodan. A tu je i Zizu. :hmmmmm:

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 25 mar 2018, 19:35

Mirko Slomka :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []