FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
nema mjesta za nervozu, vi koliko god gubili ostali konkurenti nece pobjedjivati. u drugom dijelu uvezat cete 5-6 vezanih pobjeda, od kojih min 2 sretno u 93min i to je to
nema sretnijeg kluba na dunjaluku
nema sretnijeg kluba na dunjaluku
nema potpisa
konačno je priznao....pa nebi on sastavljao silne pjesmice o Realu samo što mu je dosadnosecer je napisao/la: ali samo je jedan klub za kojeg je vezano srce: real madrid cf![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
koji si ti moron ne mogu da vjerujem lik puca o bayernu ovdje i sad vidim prica o nekom tamo hofenhaimu boze sacuvaj !secer je napisao/la:naravno da sam navijao za fcb, ali sam dosao na ´tobe´, prethodno shvativsi da sam u zabludi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Stalno pise o formacijama Bayerna, o razvaljivanju protivnika,te kako je navijac Bayerna a onda dodje i ovo napise
ok, navijam za hoffu kao i za svaki tim koji igra protiv minhena, ali samo je jedan klub za kojeg je vezano srce: real madrid cf![]()
hala madrid
![]()
svi smo mi hopproy je napisao/la:Eh moj šećo,molit ćeš ti nas da te vratimo u društvo "izabranih" ,al nema povratka više tad ti samo i ostaje da podržavaš hobi gosp. Hoppa.ovdje mislim na nas, navijace hofe, a ne na vas navijace slabasnog bayerna.
vi ste ulijevi, uli je vas
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Haha zar seceru opetsecer je napisao/la:naravno da sam navijao za fcb, ali sam dosao na ´tobe´, prethodno shvativsi da sam u zabludi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Stalno pise o formacijama Bayerna, o razvaljivanju protivnika,te kako je navijac Bayerna a onda dodje i ovo napise
ok, navijam za hoffu kao i za svaki tim koji igra protiv minhena, ali samo je jedan klub za kojeg je vezano srce: real madrid cf![]()
hala madrid
![]()
svi smo mi hopproy je napisao/la:Eh moj šećo,molit ćeš ti nas da te vratimo u društvo "izabranih" ,al nema povratka više tad ti samo i ostaje da podržavaš hobi gosp. Hoppa.ovdje mislim na nas, navijace hofe, a ne na vas navijace slabasnog bayerna.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Seco prije sam mislio da si 'nako fin lik...Sad mislim da si car.
Opet ti je uspjelo. Haj' sve, al' dje nadje bas halu iz Madrida?
Opet ti je uspjelo. Haj' sve, al' dje nadje bas halu iz Madrida?
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 19 sep 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Šećer moron
eto dokle smo stigli, da od heroja napravimo izdajnika.
Svi mi na razne načine prizivamo sreću da pokuca na naša vrata. Šećerov način je već poznat, tako da nema potrebe za velikim čuđenjem.
Čuj Hala Madrid
ho'š da te banujem? 
Svi mi na razne načine prizivamo sreću da pokuca na naša vrata. Šećerov način je već poznat, tako da nema potrebe za velikim čuđenjem.
Čuj Hala Madrid
Vom Jäger zum Gejagten
gero hoces da budes prisiljen da navijas za mali klub iz rudarskog grada banovici "RUDAR"

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ovaj lik zasluzuje posebnu temu "amell navijac Bayerna i njegove nebuloze"amell je napisao/la:nakloni se i kazi "sa duznim stovanjem"Klare je napisao/la:Pogodite na kojoj temi naš dragi amellčić ima najviše postova.Hehehe, a kao neki navijač Intera hahahaha, svašta.
![]()
![]()
Ali dobar mali samo tako nastavi, volim kad izbije malo vatre, šta ću takav sam volim da se uvijek nešto dešava.![]()
Pitanje za amellčića, kažeš bolji Inter od Bayerna, pa de mi mali reci koliko titula te Lige prvaka ima Inter, koliko nastupa, gol razlika?, a to da će biti najbolji na svijetu, pa evo dobro je krenulo(Atletico Madrid,).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
U ponudi jedne britanske kladionice u ponudi je izašlo kad će Bayern postići sljedeći gol, da ni u sljedeća 2 kola neće zabiti gol kvota je 8.00. Vrijedi oprobati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- majestic24
- Kontakt:
Ko su im protivnici?? Znam da je u srijedu Hoffenheim,ko je nakon njih??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mainz u subotumajestic24 je napisao/la:Ko su im protivnici?? Znam da je u srijedu Hoffenheim,ko je nakon njih??
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- kuman_@mel
- Kontakt:
nije rudar nego BUDUCNOSTamell je napisao/la:gero hoces da budes prisiljen da navijas za mali klub iz rudarskog grada banovici "RUDAR"![]()
![]()
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
To se kaze prvo reci Hoop pa onda salji dalje.secer je napisao/la:naravno da sam navijao za fcb, ali sam dosao na ´tobe´, prethodno shvativsi da sam u zabludi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Stalno pise o formacijama Bayerna, o razvaljivanju protivnika,te kako je navijac Bayerna a onda dodje i ovo napise
hala madrid
![]()
Smlavice vas Mlapa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vedo je uganuo zglob na utakmici protiv Kaiserslauterna i haman da neće biti spreman za utakmicu protiv Bayerna...
Sent from my Philips Smart TV.
go, amell, go 
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
salihovic ozljedjen kazu da ga nece biti protiv bayerna a moguce i sljedecih 5 god hehehehe,,malo crnog humora hmmm ,,,
VOLIM BAYERN
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobra vam ona reklama na ****, ne znam prikazuju li je sad, - fc bajan, puf ode auto 
Prošle sezone, iz prva 4 kola smo također imali 5 bodova, bili smo na 8. mjestu (sada smo 9.) i imali smo pozitivnu gol razliku 6:4 (sada je 2:3)...
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali smo prosle godine kasnili za Schalkeom, L'kusenom....., a ove godine kasnimo za Mainzom.dr.adnan je napisao/la:Prošle sezone, iz prva 4 kola smo također imali 5 bodova, bili smo na 8. mjestu (sada smo 9.) i imali smo pozitivnu gol razliku 6:4 (sada je 2:3)...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Razlog više da nema potrebe za brigu. Ovi mali će pasti prije ili kasnije, veliki nisu uspjeli napraviti neku prednost, čak naprotiv, tako da nam ostaje da pratimo veoma uzbudljivu sezonu.Omerbavarac je napisao/la:Ali smo prosle godine kasnili za Schalkeom, L'kusenom....., a ove godine kasnimo za Mainzom.dr.adnan je napisao/la:Prošle sezone, iz prva 4 kola smo također imali 5 bodova, bili smo na 8. mjestu (sada smo 9.) i imali smo pozitivnu gol razliku 6:4 (sada je 2:3)...![]()
Samo da se Bayo previše ne zahukta, pa da nam konkurenti ne vide leđa.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.