Conte je u PSGledar je napisao/la:Gledajući raspoložive domaće trenere mislim da će ipak morat doć neki stranac. Favre generalno nije loš ali osim taktičke jednodimenzionalnosti teško mi se sjetit nekog sa slabijim učinkom u euronatjecanjima. Löw zbog ugovora otpada. Kovač će pak teško dobit povjerenje. Tu je još Hasenhüttl za kojeg mi se čini da još nije završio posao u Leipzigu.
Ako Tuhljavi dođe u Chelsea onda je Conte slobodan. A tu je i Zizu.
Meni je ovo sok,bio sam siguran da tuchel dolazi ali ocito se uvrijedio jer smo previše nagovarali juppa da ostane.
Favre bi bio izvrstan za Europu, bundes mogu igraci osvojiti na svoju kvalitetu.
Medjutim nama slijedi smjena generacije a tu je tuchel bio izvrstan jer ima jasan koncept igre koji je super za mlade igrače i dokazan je u njihovom razvoju.Takav je i nagelsmann ali djeluje mi prezelen
Kovac je radnik i najbolje poznaje klub ali nisam siguran da moze od comana kimmicha Tolisa sulea goretzke Wernera napraviti top klase.Pep je tu jak.
Ralph je isto tako jako dobar ali ima jednodimenzijalan stil igre ali s tim stilom se može napraviti dosta u Europi.Dobar je bio u razvoju leipzigovih talenata ali nema europskog iskustva
Pochetino je nedostupan
Jardim mi pada na pamet ali uprava inzistira na njemcu
Halsenhutl ima jak lobij u klubu, djeluje mi kao prvi favorit