NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2017/2018
Kakvu odbranu je u stanju igrat ova ekipa 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
6 poena 6 asista i +16 za 11 minuta
Not bad
Not bad

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- stocktontomalone
- Kontakt:
Prvi put kad je usao, nadoknadili su razliku. Drugi put kad je usao, nabildali su razliku.
I dalje djeluje donekle usporeno, refleks jos nije na 100%. Veceras prelomili Belinelli i Ilyasova, fantasticne akvizicije, samo probam zamislit Baylessa i Bookera umjesto njih ovdje i siguran sam da ne bi uzeli W, eventualno egal mec.
I dalje djeluje donekle usporeno, refleks jos nije na 100%. Veceras prelomili Belinelli i Ilyasova, fantasticne akvizicije, samo probam zamislit Baylessa i Bookera umjesto njih ovdje i siguran sam da ne bi uzeli W, eventualno egal mec.
Hmm, lijepo je pogodio ova dva suta s poludistance.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
drugo poluvrijeme je izivljavanje nad nemocnim denverom....
da li padaju psihicki uslijed disbalanska izmedju mladih i iskustnih igraca...patuljastog mentaliteta...
ali razbili su ih ...ovaj barton moze dati 50 ali i dalje je stetocina u krupnom planu, milsap takodje...jokicu i mareju se moze oprostiti..maloneu ne
sa druge strane saric simons posebno ubi dario ovaj mjesec
da li padaju psihicki uslijed disbalanska izmedju mladih i iskustnih igraca...patuljastog mentaliteta...
ali razbili su ih ...ovaj barton moze dati 50 ali i dalje je stetocina u krupnom planu, milsap takodje...jokicu i mareju se moze oprostiti..maloneu ne
sa druge strane saric simons posebno ubi dario ovaj mjesec
7 pobjeda zaredom i 5. zaredom sa dvocifrenom razlikom
18-1 kod kuce u 2018
18-1 kod kuce u 2018
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
lol Minnesota, treba i ovo znati
mada, nije u redu da ih ismijavam ja, navijac ekipe koja je 2x izgubila od osakacenog BOS :mrgreen:
mada, nije u redu da ih ismijavam ja, navijac ekipe koja je 2x izgubila od osakacenog BOS :mrgreen:
@lumani
Pozdravio te Lonzo
Pozdravio te Lonzo

alemsa je napisao/la:@lumani
Pozdravio te Lonzo
non stop me pozdravlja

Fultz na terenu, ko bambi na ledu 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:@lumani
Pozdravio te Lonzo

A kad promaši hljebnu kutiju onda te nigdje, fakat ti treba zabraniti komentarisanje bilo čega osim tvojih raketa

Isto i ovi bandwagoneri sixersa, čovjek bi rek'o nemaju svoju temu da bacaju drkitzu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fultz isforsirano, sutnuo za 10 minuta na terenu najviše u ekipi
Another American cinderella story...
Another American cinderella story...
Dodati Jamesa ovoj ekipi Sixersa i imas sig finalistu iduce godine sa Istoka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dodati Jamesa bilo kojoj ekipi na Istoku i imaš sigurnog finalisturonaldo99 je napisao/la:Dodati Jamesa ovoj ekipi Sixersa i imas sig finalistu iduce godine sa Istoka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima i ta svoje,ali da preformulisemrio_Ferdy88 je napisao/la:Dodati Jamesa bilo kojoj ekipi na Istoku i imaš sigurnog finalisturonaldo99 je napisao/la:Dodati Jamesa ovoj ekipi Sixersa i imas sig finalistu iduce godine sa Istoka

Dodati Jamesa ovoj ekipi Sixersa i imas ozbiljnog kanditada za titulu

- stocktontomalone
- Kontakt:
Lonzo šuta 35% iz polja i 44% slobodna. Nije mi jasno kako ga neko moze hvalit jer nema cak neki atleticizam da ga vadi, Rondo za sirotinju.
Osim Bostonario_Ferdy88 je napisao/la:Dodati Jamesa bilo kojoj ekipi na Istoku i imaš sigurnog finalisturonaldo99 je napisao/la:Dodati Jamesa ovoj ekipi Sixersa i imas sig finalistu iduce godine sa Istoka

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
stocktontomalone je napisao/la:Lonzo šuta 35% iz polja i 44% slobodna. Nije mi jasno kako ga neko moze hvalit jer nema cak neki atleticizam da ga vadi, Rondo za sirotinju.
Sad' si gotov

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nako esto kontam, pa starteri POR su ovu zadnju tekmu nadigrali startere OKC-a ako se dobro sjecam, tako da nije klupa izgubila mec...Sarmelino je napisao/la:Aha znaci Dame bolji od obojice.Zbog te svoje mrznje si pateticno smijesan.
Ne ocekujem ja od ovog PO nista. Robersona nema, Melo bogotac prica za sebe. Uspio sjebati 2 tekme zaredom klocina. Portland jeste zasluzio 3 seed nema tu govora. Najjace oruzje protiv OKC im je to sto nema nikakve igre kada Russ i PG budu na klupi. Ne mogu nabrojati koliko je tekmi bilo kada klupa zabije oko 7 poena. **** granicnog top 5 igraca kad na AS ulazi kmečanjem, ali ne jaci je od obojiceKada indijanac skupi tih 10 isforsiranih skokova Oklahoma vecinom uzima tekmu. 82-19 ako nije omjer. To sto tebi smeta sto ne igraju lijepo i fino kao gospoda iz Baya je drugo. Ja bi sad potpisao da budu ovakvi procenti pobjeda tokom njegovog TD. PG i Russ su u svojim karijerama ucinili 10x vise od Damea i to ti je istina, mani se shizoteorija. Izgovora nema, na GSW i Houston se tesko moze sa ovakvom klupom i bez Robersona to je vec poznato. Btw nisam znao da si na Portland presao sa GSWa ili je samo vazno da je kakav rivalitet sa OKC. Kako su uvijek navijaci lottery timova najzesci u raspravi oko drugih, ne vidim @Lillarda da se ovoliko pali.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.