Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Pa sa takvom kurcoboljom, mi onda nemamo sta traziti, niti ocekivati. Prihvatiti da smo ispodprosjecna reprezentacija, jer smo skoro na Evropskom dnu po pitanju motivacije. Ako je tako kako vi kazete. Ali ne vidim kako se jedan Dzeko moze zadovoljiti sa jednim nastupom na SPu, gdje je bio ispod svog nivoa. Jednostavno ne vjerujem da igrac njegovog kalibra, koji je osvajao titule i u Njemackoj, Englekoj, bio najbolji strijelac u Njemackoj i Italiji, bio rekorder za najskuplju prodaju u histroiji Bundeslige, moze reci da mu je dovoljan razocaravajuci nastup na jednom Svjetskom Prvenstvu. Ali kazem, ako jeste tako, mi nemamo sta ocekivati od nasih igraca sa takvim luzerskim mentalitetom.
Šta će se bolan zadovoljiti odlaskom na Svjetsko ? Pa nisu osvojili to isto Svjetsko 3 puta pa da ih boli qrac.
Džeko je već više puta govorio kako ga frustrira Mešin defanzivni fudbal, gdje je filozofija dodaj do sebe pa ako povežemo par dobrih pasova bit će nešto. A ni Sušić nije bio taktički napredan trener, čak su ga ismijavali mnogi svjetski mediji tokom kvalifikacija, a tek nakon onog poraza od Argentine gdje mu je rival izmijenio čitavu formaciju i kretnje, a on napadao na isti način.
Nije sve ni do igrača, mora se stvoriti pozitivna atmosfera i vjera da je ono što selektor traži zaista ispravno. A vjerujem da to Robi može, ima reference i solidnu viziju ekipe, pa vidjet ćemo

Nije sve ni do igrača, mora se stvoriti pozitivna atmosfera i vjera da je ono što selektor traži zaista ispravno. A vjerujem da to Robi može, ima reference i solidnu viziju ekipe, pa vidjet ćemo

101% navijaci vise zele EP/SP od igraca samih ... ti sam to vise zelis od Dzeke i svi forumasi ovdje koji danonocno tipkaju ... ne znam sta tu nije jasno, k'o da ti tipkam nesto sto sam o sebi ne znas i sto prvi put cujes o nasim sportistima pa zabezeknut' ... Dzeko, Pjanic & co. imaju druge opcije da zadovolje svoje fudbalske ciljeve kroz prvenstvo, Ligu Sampiona, kup a nama navijacima reprezentacije ostaje samo plasman na EP/SP ... koji uopste nezavisi od nas samih vec od gore pomenutih ... i zato je teze biti navijac nego igrac ... igrac ce sebe negdje nac' a navijac tesko ...marconato je napisao/la:Vjerovatno je tako!JavierBosnia je napisao/la:Sta sve necu procitati, ispade mi vise zelimo na euro nego oni
Moj poznanik koji je blizak sa jednim, vec sada bivsim reprezentativcem Srbije (Krstajić ocigledno ne racuna na njega) mi je pricao kako mu je doticni rekao da mu poziv u reprezentaciju vise predstavlja teret i obavezu, nego zadovoljstvo, jer mu to samo oduzima privatno i slobodno vrijeme...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Opet si u pravu. Normalno, da pitas reprezentativce, zele li na prvenstvo, svi bi rekli da zele. Ko nebi na prvenstvo, ali kad se konkretno odrices neki drugih stvari da bi to postigao, onda postane diskutabilno. Govoriti jedno, a pokazati je drugo. Pa ljudi, da se igraci pitaju mi bi sad trenirali u Butmiru, da sto budu blize raji i familiji. To vam sve govori. Pored milionskog kampa u Zenici koji ima odlicne uslove za rad, gdje imaju mir i sve, da se koncentrisu o tome sta je bitno, oni bi da hodaju po Sarajevu.DaVinci je napisao/la:101% navijaci vise zele EP/SP od igraca samih ... ti sam to vise zelis od Dzeke i svi forumasi ovdje koji danonocno tipkaju ... ne znam sta tu nije jasno, k'o da ti tipkam nesto sto sam o sebi ne znas i sto prvi put cujes o nasim sportistima pa zabezeknut' ... Dzeko, Pjanic & co. imaju druge opcije da zadovolje svoje fudbalske ciljeve kroz prvenstvo, Ligu Sampiona, kup a nama navijacima reprezentacije ostaje samo plasman na EP/SP ... koji uopste nezavisi od nas samih vec od gore pomenutih ... i zato je teze biti navijac nego igrac ... igrac ce sebe negdje nac' a navijac tesko ...marconato je napisao/la:Vjerovatno je tako!JavierBosnia je napisao/la:Sta sve necu procitati, ispade mi vise zelimo na euro nego oni
Moj poznanik koji je blizak sa jednim, vec sada bivsim reprezentativcem Srbije (Krstajić ocigledno ne racuna na njega) mi je pricao kako mu je doticni rekao da mu poziv u reprezentaciju vise predstavlja teret i obavezu, nego zadovoljstvo, jer mu to samo oduzima privatno i slobodno vrijeme...
Zamolio bih HPCompaq da ne komentariše večeras nakon utakmice svakog pojedinca na njihovim temama
BHF
Hoće li biti naših navijača tamo, nigdje nisam još vidio neke slike?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Par hiljadaSheyi je napisao/la:Hoće li biti naših navijača tamo, nigdje nisam još vidio neke slike?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JackTheStripper
- Kontakt:
Koji od stranih kanala prenosi utakmicu?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Isto pitanje?JackTheStripper je napisao/la:Koji od stranih kanala prenosi utakmicu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
http://liveonsat.com/2day.php?start_dd= ... _yyyy=2018emil02in je napisao/la:Isto pitanje?JackTheStripper je napisao/la:Koji od stranih kanala prenosi utakmicu?
Skrolajte prema dole i naletit ćete na našu tekmu, al' samo tri kanala prenose, FACE, neki turski "A Spor" kanal i ova Laola.tv iako mislim da je ova Laola stream a ne televizijski kanal, mada nisam siguran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogli smo duplo bolje protiv Bugarske odigrat,mogli smo lahko primiti nekoliko golova,ako budemo vako protiv Senegala nećemo pobjedit 100%
,protiv Senegala moramo puno bolje
,protiv Senegala moramo puno bolje

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajmo Bosno, Bosno, Bosno hajmo Hercegovino 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bit ce danas vrhunski teren pa cemo vidjeti sta zapravo Robi planira. U Razgradu iako teren na oko bio dobar, bio je to zaledjen pa su se vjerujem nasi i cuvali povreda.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Bravo, to sam i ja cijelo vrijeme pokusavao apostrofirati ali su skoro svi zaobisli tu vaznu cinjenicu.Alminjo99 je napisao/la:Bit ce danas vrhunski teren pa cemo vidjeti sta zapravo Robi planira. U Razgradu iako teren na oko bio dobar, bio je to zaledjen pa su se vjerujem nasi i cuvali povreda.
Veceras ocekujem bolje izdanje, s tim da smatram da bismo s Duljevicem i Besicem umjesto Visce odnosno Sarica ili Cimirota dobili dodatno na kombinatorici i posjedu, ali o tom potom. Drago mi je da Robi mijesa karte i daje priliku svim igracima.
Svakako da mu je bio bitniji rezultat u prvoj utakmici.
Evooo opet brata na Faceu 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo onog kralja opet na FACE TV 

- PeppermintSA
- Kontakt:
jel objavljen sastav?
protiv bugarske smo igrali u azerbejdzanu, danas u razgraduGoalgetter je napisao/la:Evo onog kralja opet na FACE TV
Zarathustra
Ima li neko link za ovaj FACE momci...