ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Dobro da se ne pobise na mreži 
Zbog?branimir85 je napisao/la:zaslužena pobjeda Verdasca
- branimir85
- Kontakt:
šta zbog? zbog toga što je ga preokrenuo i što je Verdasco pokazao mentalnu snagu iako je imao brdo dvostruki pogrešaka iako je Kokki igrao odlično,gledao sam na eng streamu čak je komentator rekao da igra bolje nego protiv Federera meč koji nisam gledao .Oikamid je napisao/la:Zbog?branimir85 je napisao/la:zaslužena pobjeda Verdasca
Zadnja izmjena: branimir85, dana/u 27 mar 2018, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Pa više mu je ovaj mali mongoloid poklonio pobjedu nego što je ovaj išta zaslužio.
- branimir85
- Kontakt:
ili tata muOikamid je napisao/la:Pa više mu je ovaj mali mongoloid poklonio pobjedu nego što je ovaj išta zaslužio.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Šta god da je tata dobacio, nije nezasluženo
Ovaj je na svaki božiji poen imao nešto da kaže, Džumhur na steroidima
Borna lagano nastavlja svoju seriju, danas ce biti jako zanimljiv mec njega i Denisa,al prednost dajem Borni
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Izner izbacio Cilica , potpuno zasluzena pobjeda amerikanca marin uzasan danas.Nastavlja se serija losih rezultata za marina poslije australije.
Mig_Mig je napisao/la:Hajmo Marine na karneval.
Izadje vijest da postoji mogucnost da bude prvi do kraja godine
Hajmo Delpo povezi masterse, mental midgeti su se sklonili sami. Chung je najopasniji ovdje ostao, Korejanac dominira protiv svakog ko nije Federer
Btw Kyrgos - Zverev u 3 veceras
Gdje je @Effe?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Delpo s pola gasa, zahuktava se masina 
Roger Federer the greatest of all time!
Karenjo ponekad igra dobar tenis, zaista.
Sjajni Borna. Ne znam zašto se djeca u sada ovo novije doba treniraju da igraju jednoručni bekend, to se pokazalo mnogo puta kao slaba tačka svakog igrača, pa i svaki igrač koji dobije Federera koristi se taktikom napadanja njegovog bekenda, iz tog udarca i kada RF igra savršeno, izlazi najviše grešaka. (Federer obični primjer, na stranu što je on jedan od rijetkih koji je svoj beekend doveo do zavidnog nivoa, ali ostali igrači.)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nick Kyrgios, klaun i igračina u jednom 
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Federerov bh nije nikakav reper. Nikad mu nije bio jači udarac. Dok recimo Gaskeu ili Vavrinki pogotovo njemu to je velika prednost.forgempp je napisao/la:Sjajni Borna. Ne znam zašto se djeca u sada ovo novije doba treniraju da igraju jednoručni bekend, to se pokazalo mnogo puta kao slaba tačka svakog igrača, pa i svaki igrač koji dobije Federera koristi se taktikom napadanja njegovog bekenda, iz tog udarca i kada RF igra savršeno, izlazi najviše grešaka. (Federer obični primjer, na stranu što je on jedan od rijetkih koji je svoj beekend doveo do zavidnog nivoa, ali ostali igrači.)
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Dvoručni bekhend jeste sigurniji za odigrati, jači je i stabilniji, ali nikada nije u stanju pogoditi ono što jednoručni može, u tome je i suštinska razlika.
Dvoručni je mnogo sigurnija opcija za početnike, jer i tenis teži tome, ne tehničkom kvalitetu već nekoj sigurnosti i fizičkom naporu. Jednoručni bekend je labilan bekend, ima tešku kontrolu i moraš biti mnogo jak na nogama i da imaš snage u zglobu da bi ga igrao, ali ako ga dovedeš na zavidan nivo, jači je od dvoručnog bekenda.
Ne stalno, ali jednoručni bekend u primeu (čudan izraz, ali meni odgovara) je bekend koji kida mečeve i osvaja bez obzira kako igrao protivnik, najbolji primjer za to je Stan Wawrinka, kada taj čovjek probudi svoj jednoručni, pa ni dva Novaka Đokovića ga ne mogu pobijediti, a drugi primjer je Federer na AO 2017, onakav bekend je njegov vjerovatno najbolji na nekom GS-u od ere njegovog primea.
Igrači naravno biraju kako će da igraju, znatno je lakše igrati dvoručno nego sa jednom, i za današnji tenis, dvoručni je u blagoj prednosti nad jednoručnim, koji moraš doktorirati da bi ga znao koristiti.
Dvoručni je mnogo sigurnija opcija za početnike, jer i tenis teži tome, ne tehničkom kvalitetu već nekoj sigurnosti i fizičkom naporu. Jednoručni bekend je labilan bekend, ima tešku kontrolu i moraš biti mnogo jak na nogama i da imaš snage u zglobu da bi ga igrao, ali ako ga dovedeš na zavidan nivo, jači je od dvoručnog bekenda.
Ne stalno, ali jednoručni bekend u primeu (čudan izraz, ali meni odgovara) je bekend koji kida mečeve i osvaja bez obzira kako igrao protivnik, najbolji primjer za to je Stan Wawrinka, kada taj čovjek probudi svoj jednoručni, pa ni dva Novaka Đokovića ga ne mogu pobijediti, a drugi primjer je Federer na AO 2017, onakav bekend je njegov vjerovatno najbolji na nekom GS-u od ere njegovog primea.
Igrači naravno biraju kako će da igraju, znatno je lakše igrati dvoručno nego sa jednom, i za današnji tenis, dvoručni je u blagoj prednosti nad jednoručnim, koji moraš doktorirati da bi ga znao koristiti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš što kaže AA23 dvoručni bh je stabilniji i konstantniji a jednoručni bh je bolji, opasniji, lakše je smjer mijenjati. Baselineri teže ka dvoručnom bh-u jer njima treba sigurnost i konstanta u udarcima a hard hitterima je bolji jednoručni bh, kao što je Shapovalov, on teži ka vinerima i tu mu je mislim jednosručni bh bolji i jače je oružje.
Mnogi teniseri mogu, koji igraju dvoručni bh, samo da sanjaju da odigravaju bh kao što to rade Gasquet i Wawrinka jer to je poezija šta rade s tim udarcem.
Mnogi teniseri mogu, koji igraju dvoručni bh, samo da sanjaju da odigravaju bh kao što to rade Gasquet i Wawrinka jer to je poezija šta rade s tim udarcem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.