Necu da "batalim" kadar Rudara, nije mi namjera da se rugam bilo kome, jedino sto cu reci je da smo trebali ovo pobjediti. Mada opet ima mogucnost da su se neke kombinacije testirale pa da je zato ovako ispalo.
ZBOG ČEGA,SVE REGULARNOGEC je napisao/la:JEL VAS STID![]()
![]()
Zaslužen poraz, nemam ti ništa drugo reći. Očito nisi bio na utakmici, a i ako jesi ne znam šta si gledao onda...GEC je napisao/la:JEL VAS STID![]()
![]()
Znalo se prije 7 dana..Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Ako je istina SRAM VAS BILO! Nisam bio, ne znam, glupo je optuzivati ali vidjet cemo i snimke. Igrate tri za tri sa Jajcem, pustate svom.Hadzicu na Otoci i obecavate i u Kaknju a on vam salje igrace na posudbu i daje malo para kad niste imali nista love. Mediji molim vas srusite sve sto stimaju da ova liga krene naprijed konacno vise. Nadam se da ce SportSport objaviti sve i ukljuciti i Savez.atomac123 je napisao/la:Znalo se prije 7 dana..Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Nisu bili na ponudi, što liMiske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Vjeruj da je i bolje što nisi bio. U prvom poluvremenu smo imali par dobrih šansi, a drugo poluvrijeme bruka. Pred kraj utakmice u duelu igrač Travnika stade na loptu sudija svira faul, onda klasično uzimanje vremena valjanje po terenu itd itdnepostenaliga je napisao/la:Ako je istina SRAM VAS BILO! Nisam bio, ne znam, glupo je optuzivati ali vidjet cemo i snimke. Igrate tri za tri sa Jajcem, pustate svom.Hadzicu na Otoci i obecavate i u Kaknju a on vam salje igrace na posudbu i daje malo para kad niste imali nista love. Mediji molim vas srusite sve sto stimaju da ova liga krene naprijed konacno vise. Nadam se da ce SportSport objaviti sve i ukljuciti i Savez.atomac123 je napisao/la:Znalo se prije 7 dana..Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.