Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
A ne mogu da vjerujem, lik fakat ne igra lose, nijednu od ovih utakmica nije lose odigrao, cak naprotiv
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- diplomatija
- Kontakt:
Duljevic kita veceras
- BenjooJutub
- Kontakt:
Koliko je reprezentativni nogomet pao, to je nevjerovatno. Gledam i ove ostale prijateljske u Evropi, nema žara, nema borbe, ne igraju svi najbolji igrači. Bojim se da se ne desi slično kao i sa reprezentativnom košarkom. Ovo je najbolji pokazatelj koliko je novac u nogometu isped svega.
bajic sporiji od mene..nema ovdje fudbalera.
onda zrinji saljtebihuzur je napisao/la:dali bi ga za 3 bodajasan je napisao/la:Pitari, kolko vam kosta ovaj saric
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Nesto govorili Grčkoj a mi u zadnje 4 utakmice 2 gola. 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
odlična utakmica do izlaska Džeke, nakon toga smo igrali da završi nula. Ja sam prezadovoljan, igra s glavom i repom, odlični Saric Vranjes i SUnjic, Cimerot i Bajic nisu ni za andore, prekrizit podhitno, kao i zakarica
Prijateljske su, kada je bilo drugacije?BenjooJutub je napisao/la:Koliko je reprezentativni nogomet pao, to je nevjerovatno. Gledam i ove ostale prijateljske u Evropi, nema žara, nema borbe, ne igraju svi najbolji igrači. Bojim se da se ne desi slično kao i sa reprezentativnom košarkom. Ovo je najbolji pokazatelj koliko je novac u nogometu isped svega.
Kako nas sibaju ove sezone moze i za bod.bihuzur je napisao/la:dali bi ga za 3 bodajasan je napisao/la:Pitari, kolko vam kosta ovaj saric

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bice ovo dobro dok se zaletimo. Igra se nesto sto Lici na fudbal.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kae nas vrli dupli sport portal da smo igrali lose. Pardon, da je ovo bilo slabo izdanje. Bas me zanima sta su oni gledali...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Stvarno dobro su momci igrali,kontrola utakmice ,sigurnost,trkacki su maxinalno ispostovalo zaista,nema im se ama bas nista prigovorit.
Robi pametno zaista vodi i gleda utakmicu.Rekao bih trener koji je u skladu sa vremenom i u kojem se nalazimo kako bih rekao jako moderan trener za modernim pogledom na igru, sto kod nas nije bas cesto vidjeno.
Zadovoljan sam ja zaista ovim.Svi su igrali,sve se probalo,pomak vidim ,divno
Robi pametno zaista vodi i gleda utakmicu.Rekao bih trener koji je u skladu sa vremenom i u kojem se nalazimo kako bih rekao jako moderan trener za modernim pogledom na igru, sto kod nas nije bas cesto vidjeno.
Zadovoljan sam ja zaista ovim.Svi su igrali,sve se probalo,pomak vidim ,divno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bajic mjenja Dzeku jedan na jedan.
Nema straha za buducnost.
Nema straha za buducnost.
bajic i zakaric ne smiju nikad ise biti ni na sirem spisku selektora, kolasinac propo ko kauc, visca i medunjanin nisu fudbaleri, dzeko umisljen i izvikan napadac, cista nula.. danas pjanic, saric, sunjic najbolji
Kaze Baho kadeti se plasirali na EP, koje se igra u Engleskoj naredne godine. Drag mi je covjek zbog stvari iz proslosti, ali ga je vrijeme pregazilo i stvarno je ocajan.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Odavno nismo ovako kontrolisali utakmicu 

Da je Lulica vratiti, i Besic da se dozove bili bi top topova
Nadam se da je Mesa imao priliku da vidi kako igra profesionalna fudbalska ekipa.
Zadnja izmjena: mire96, dana/u 27 mar 2018, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su selektori uzimali velikodušno u usta Premijer ligu BiH da bi ubirali poene u javnosti, a jedini Prosinečki pustio jednog igrača iz PLBiH da odigra dvije ozbiljnije utakmice i ostalima davao više od 15 minuta. Nije loše, s tim da smo u napadu nepotentni i to me jedino brine.
Upravo! Konačno postoji i taktika i naznake igre. Fali tu malo kvalitete na određenim pozicijama, ali se s vremenom može i ona nadomjestiti borbenošću i timskom igrom. Odbrana je izgledala dobro, stoperski par i Vranješ su bili odlični ALI ključno je što su imali podršku čitave ekipe.zizu1991 je napisao/la:Bice ovo dobro dok se zaletimo. Igra se nesto sto Lici na fudbal.
Moramo popraviti iznošenje lopte i uigrati bočne pozicije, s tim i s timskom igrom možemo izgledati jako dobro.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.