FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@Bundesliga kralju

- anelbavarac
- Kontakt:
Kriminalcima nije mjesto u sportu.
Kod kobasicara je dokazano, presudjeno da je ukrao.
Samim tim je osramotio Bayern zauvijek, kao njegov glavni funkcioner.
Niko nije bezgrijesan, a bgm rijetko je ko vidio novca preko TV-a,koliko je ovaj pokrao.
A sta ocekivati od Rumenog nesposobnjakovica, koji je zaduzen da se slika kada treba.
Ni Rolex nije uspio prosvevercovati a da ga ne uhvate.
Bayern vode ljudi, koji su duboko ogrezli u kriminalu.
Kod kobasicara je dokazano, presudjeno da je ukrao.
Samim tim je osramotio Bayern zauvijek, kao njegov glavni funkcioner.
Niko nije bezgrijesan, a bgm rijetko je ko vidio novca preko TV-a,koliko je ovaj pokrao.
A sta ocekivati od Rumenog nesposobnjakovica, koji je zaduzen da se slika kada treba.
Ni Rolex nije uspio prosvevercovati a da ga ne uhvate.
Bayern vode ljudi, koji su duboko ogrezli u kriminalu.
-
schickeria
- Kontakt:
jeli ulli priznao kaznu ?Jest
jeli dobio kaznu ?Je
Jeli odsluzio kaznu .Je
Jeli odabirom clanova kluba ponovno izabra?Je
Jeli izigrao zakon i izbjegao zatvor potom nelegitimno sam sebe postavio na celo kluba?Nije
U cemu je problem?Pati ugled kluba?Po cemu ?U svim statistickim pokazateljima smo daleko najveci brand u njemackoj i najpopularniji klub sa najvecim brojem navijaca.Imamo 300 k clanova koliko nemaju glavni konkurenti zajedno kao ni niti jedan klub na svijetu.Raste nam popularnost u van europskim granicama.Promet kluba na godisnjoj razini je presao 600 miliona eura.
Ne znam sto bi pojedinci zeljeli.Ligu prvaka svake godine ,igrajte pes i football manager ako tako gledate na stvari
jeli dobio kaznu ?Je
Jeli odsluzio kaznu .Je
Jeli odabirom clanova kluba ponovno izabra?Je
Jeli izigrao zakon i izbjegao zatvor potom nelegitimno sam sebe postavio na celo kluba?Nije
U cemu je problem?Pati ugled kluba?Po cemu ?U svim statistickim pokazateljima smo daleko najveci brand u njemackoj i najpopularniji klub sa najvecim brojem navijaca.Imamo 300 k clanova koliko nemaju glavni konkurenti zajedno kao ni niti jedan klub na svijetu.Raste nam popularnost u van europskim granicama.Promet kluba na godisnjoj razini je presao 600 miliona eura.
Ne znam sto bi pojedinci zeljeli.Ligu prvaka svake godine ,igrajte pes i football manager ako tako gledate na stvari
-
schickeria
- Kontakt:
neki tvrde da radi sukoba moci ne mozemo imati vrhunske trenere.Pa sto su onda carlo i pep.Tko je branio pepu da produzi ,molilo ga se ,nije htio jer je trazio novi izazov i dokazivanje u engleskoj.Reci ce neki nismo mu dali dovoljan budget.Ok argument stoji međutim trener se mora uklopiti u strategiju kluba a ne da je sam sastavlja.Uostalom pep je to znao i kad je dolazio tako da to nije valjan argument.Covjek je ostao tri godine ide dalje i tu je zakljucena prica
Sto se tice sammera ?Covjek je sluzbeno otisao radi zdravlja a to sto mediji spekuliraju ne treba se obazirati.Covjek je bio 3 godine u klubu ,da je do toga bilo otisao bi vec nakon godine dana.Gdje sad sammer radi ,zasto nije u realu barceloni ili manchesteru?Ja ga vidim samo na eurosportu
Lahm je tek izasao iz kopački ,dajte vremena ,doci ce on u bayern ,i jucer se to dalo naslutiti.
imali smo hitfelda klinsmana gaala juppa pepa ,cetiri od pet vrhunskih trenera i opet ne valja
Sto se tice sammera ?Covjek je sluzbeno otisao radi zdravlja a to sto mediji spekuliraju ne treba se obazirati.Covjek je bio 3 godine u klubu ,da je do toga bilo otisao bi vec nakon godine dana.Gdje sad sammer radi ,zasto nije u realu barceloni ili manchesteru?Ja ga vidim samo na eurosportu
Lahm je tek izasao iz kopački ,dajte vremena ,doci ce on u bayern ,i jucer se to dalo naslutiti.
imali smo hitfelda klinsmana gaala juppa pepa ,cetiri od pet vrhunskih trenera i opet ne valja
-
schickeria
- Kontakt:
uprava je kriva za nedolazak tuchela nema tu dileme,covjek nas je cekao nije docekao i kraj price.Idemo daljeledar je napisao/la:Sevillu je odbio zbog premale plaće (5 milja), a Everton je ispod njegovih ambicija. Čekao je primjeren klub i bilo je jasno da će ga dočekat jer uvijek ima velikih koji imaju lošu sezonu. Da ste ga pitali prije 2 mjeseca vjerojatno bi pristao, možda bi bio nešto skuplji ali nema takve taštine koja se lovom ne bi mogla iskupit.schickeria je napisao/la: Stvar je principa,cekao nas je i zbog nas odbio Everton i Sevillu a ti do zadnjeg trenutka se nadas ostanku sadašnjeg trenera i ignoriras rijec.Tuchel je po meni apsolutno u pravu.Treba imati kicmu.
Vidis da ima idola koji ovdje tvrde da on nije nikad ni bio kandidat?schickeria je napisao/la: uprava je kriva za nedolazak tuchela nema tu dileme,covjek nas je cekao nije docekao i kraj price.Idemo dalje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Na sve su spremni, samo da odbrane kriminalnu organizaciju.
Narodno veselje i teferič sto Tuchel nece biti trener.
A kao glavni argument, je sto voli stil fudbala Guardiole. Bravo za njih
-
schickeria
- Kontakt:
Ako ti je klub kriminalna organizacija otidi navijat za nekog drugog.Nema ni svade ni ljutnje ali ovdje ne pripadas i to je to .Ako si tu da provociras pronađi zivot.anelbavarac je napisao/la:Na sve su spremni, samo da odbrane kriminalnu organizaciju.
Gues who is back on training, on his birthday?
Možda ste ga mogli dobit prije 2 mjeseca dok nije imao ove ponude na stolu, sada skoro nemoguće. Pored već dobro poznatog razloga postoje još dva razloga za košaricu - vaša neodlučnost oko dugoročne strategije kluba te nepovjerenje u transfernu politiku novog SD-a.schickeria je napisao/la: uprava je kriva za nedolazak tuchela nema tu dileme,covjek nas je cekao nije docekao i kraj price.Idemo dalje
Biće interesantno vidjet kako će se raspetljat ova vaša trenerska priča.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nekad sam i ja bio golman i idol je bio kan strasni, al ovaj decko ljudina je strasan i niko sretniji od mene sto se vratio jer on je najbolji na svijetu.Scholl je napisao/la:Gues who is back on training, on his birthday?
Manuel noerScholl je napisao/la:Gues who is back on training, on his birthday?
Pravda za Tyson Furya
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kahn je bio golmančina, ali Neuer je kompletniji golman čak i od njega. Sada je samo pitanje koliko će mu trebati da se vrati u formu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
schickeria
- Kontakt:
Pa strategija je jasna , oslonac na novu generaciju koju treba razviti da bude na razini ove koja je trajala od 2010do 2018.Pretezito od njemacaledar je napisao/la:Možda ste ga mogli dobit prije 2 mjeseca dok nije imao ove ponude na stolu, sada skoro nemoguće. Pored već dobro poznatog razloga postoje još dva razloga za košaricu - vaša neodlučnost oko dugoročne strategije kluba te nepovjerenje u transfernu politiku novog SD-a.schickeria je napisao/la: uprava je kriva za nedolazak tuchela nema tu dileme,covjek nas je cekao nije docekao i kraj price.Idemo dalje
Biće interesantno vidjet kako će se raspetljat ova vaša trenerska priča.
Dolaze kimmich sule goretzka tolisso coman uz nesto starije alabu hummelsa boatenga thiaga mullera.
Treba netko tko ce znati ono sto je znao van gaal na početku desetljeća.
- Barbarossa
- Kontakt:
Kimmicha večeras nisu bacali na glavu , ali je bio pravo loš u iznošenju lopte
Međutim to je nešto što je prolazno , ovo je dobro što ga manje bacaju driblinzima
Međutim to je nešto što je prolazno , ovo je dobro što ga manje bacaju driblinzima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Najprije, da ste mislili dugoročno onda ne bi uzeli Juppa jer se znalo da je on kratkoročno rješenje. A tu je je onda i pitanje dvojca Robbery koje nikako da se prelomi, manjak krilnih napadača i natrpanost u veznoj liniji, također stječe se dojam da su neke prinove došle više stjecajem okolnosti nego promišljanjem (James zbog Ancelottija, Goretzka jer je slobodan)... ima tu svačega. A ta opaska o lutanju oko dugoročne strategije se zapravo navodi u nekim medijima (Tuttosport).schickeria je napisao/la:
Pa strategija je jasna , oslonac na novu generaciju koju treba razviti da bude na razini ove koja je trajala od 2010do 2018.Pretezito od njemaca
Dolaze kimmich sule goretzka tolisso coman uz nesto starije alabu hummelsa boatenga thiaga mullera.
-
schickeria
- Kontakt:
Konstantno zaboravljaš situaciju u kojoj je jupp doveden.Imali smo minus pet i debakl u LP pred derby u Dortmundu gdje je moglo otici na minus osam.Rasulo u ekipi i trebao je neki dobar duh koji ce primiriti situaciju i na katu i u svlačionici.ledar je napisao/la:Najprije, da ste mislili dugoročno onda ne bi uzeli Juppa jer se znalo da je on kratkoročno rješenje. A tu je je onda i pitanje dvojca Robbery koje nikako da se prelomi, manjak krilnih napadača i natrpanost u veznoj liniji, također stječe se dojam da su neke prinove došle više stjecajem okolnosti nego promišljanjem (James zbog Ancelottija, Goretzka jer je slobodan)... ima tu svačega. A ta opaska o lutanju oko dugoročne strategije se zapravo navodi u nekim medijima (Tuttosport).schickeria je napisao/la:
Pa strategija je jasna , oslonac na novu generaciju koju treba razviti da bude na razini ove koja je trajala od 2010do 2018.Pretezito od njemaca
Uvijek trener ima utjecaja u dovodenju igraca a goretzka je bas nesto sto se uklapa u sustav.Mlad, njemac,super talent i povoljan platežno.A i nije bas besplatan,dobio je dobar handgeld
Imali ste problem u svlačionici, a ako iko nema problema sa održavanjem autoriteta to je onda Tuhlavi, kod njega je Auba bio ko bubica dok je Boszu radio mlade. Trenera dovodiš i kad je sunce i kad pada kiša, on mora biti pravi, da mu vjeruješ da će dobro kormilariti u svakojakvim okolnostima. Ako mu ne vjeruješ onda ništa od biznisa.schickeria je napisao/la:
Konstantno zaboravljaš situaciju u kojoj je jupp doveden.Imali smo minus pet i debakl u LP pred derby u Dortmundu gdje je moglo otici na minus osam.Rasulo u ekipi i trebao je neki dobar duh koji ce primiriti situaciju i na katu i u svlačionici.
Uvijek trener ima utjecaja u dovodenju igraca a goretzka je bas nesto sto se uklapa u sustav.Mlad, njemac,super talent i povoljan platežno.A i nije bas besplatan,dobio je dobar handgeld
@Klare
Pročito sam ti post. Gle, ja sam druker haesfaua i to ću biti i ako odu u petu ligu, a kod vas pišem sa neutralne pozicije, ajmo reć fenomenološki. Ja mislim da vaša uprava radi odličan poso. Zašto to mislim? Zato što je to dokazala, rezultati sve govore. Vi niste u oskudici, možete si priuštiti ponekog vrhunskog igrača ali u poređenju sa ostalim velikanima koji u godinu dvije mogu izmijeniti cijeli roster ste u podređenom položaju i morate raditi vrlo pametno i dalekovidno da održite korak u svjetskom vrhu. I to ste dosad radili odlično.
Ali opet se svačiji rad može kritički propitivati, to je normalno a i dobro je za raspravu, kad bi svi mislili isto ne bi imalo ni smisla pisati. Neko može iznositi bolje, neko lošije argumente a neko nikakve, samo svoje mišljenje, oni koji čitaju će procijeniti i svaki za sebe donijeti sud. Treba samo paziti da se nikad, ali baš nikad, ne ide ad hominem.
Oko Goretzke, pa naravno da je to odličan potez, šteta je samo što će se neko od postojećeg kadra morati prodat. Govori se o Vidalu, iako on ima svojih mušica osobno ga ne bi prodao, osim za neku veliku lovu.
Ljudi trebate se malo zapitati je li vi svrrsavate na sve sto ima veze sa FC Bayernom ili ga bacate na Ulia i Kalleta? Ja se u vecini slucajeva sa sljivom ne slazem, no ovaj put sam totalni istomisljenik.
Sigurno da treba pohvaliti i nagraditi sve sto je uprava ucinila za ovaj klub u zadnjih nekoliko godina (desetine godina). I sigurno da je bolje imat takvu osobu u upravi nego jednog iddiota zvanog Watzke, koji misli da je osvojio cijeli Dortmund sa cupanjem iz gofana i titulama, titulama koje skoro pa nikakve veze nemaju sa njim. Pojavili su se pravi igraci u pravo vrijeme sa pravim trenerom, njegov udio u svemu tome je mozda 15%...
Al da su Uli i Kalle lopovi, kriminalci, to jesu. Da su napravili nekoliko pogresaka u Bayernu i u privatnom zivotu jesu. Da li trebaju voditi Bayern, e to ne znam. Ukoliko ima neko sposobniji, ja sam za to da mu se pruzi prilika. Politika Ulia i Kalleta je jednodimenzionalna evo unazad 5-6godina sigurno je bilo dosta pogresaka. Po mom misljenju dovode se ljudi oko njih koji se nece buniti i koji ce igrati upravo onako kako oni diriguju, sve sa ciljem da bi se ojacao Bayern koliko je u njihovoj moci, ali da se i njima ne bi stolica zatresla.
O funkciji Salihamidzica ne treba trositi puno rijeci. Ako iko od navijaca Bayerna misli da on ima nesto da kaze po pitanju bitnih stvari, taj se grdno vara i nije upucen u politiku Bayerna. Prvi put kada se Salihamidzic pobuni razbolit ce se i nece biti u stanju da obavlja svoju svakodnevnu funkciju u Bayernu.
Sto se tice trenera, oni su ocigledno zapeli za svabu, Tuchel ih **** kao najbolja treba generacije, a oni ne shvataju i vuku se i dalje za njim, a to sve u javnosti pravdaju kako nije ni bilo oficijalne ponude, jadno i pateticno.
Toliko su navikli da ih niko ne odbija da su popusili Juppa, zatim Tuchela, sad ce se boriti za Nagelsmana, koji ce najvjerovatnije odabrati Bayern ispred BvB. Jbg, iskreno vjerovatno bi svaki trener na svijetu isto postupio.
Ne zelim nista lose Bayernu, naprotiv, ali je vrijeme da se neke promjene dogode u i oko kluba.
Sigurno da treba pohvaliti i nagraditi sve sto je uprava ucinila za ovaj klub u zadnjih nekoliko godina (desetine godina). I sigurno da je bolje imat takvu osobu u upravi nego jednog iddiota zvanog Watzke, koji misli da je osvojio cijeli Dortmund sa cupanjem iz gofana i titulama, titulama koje skoro pa nikakve veze nemaju sa njim. Pojavili su se pravi igraci u pravo vrijeme sa pravim trenerom, njegov udio u svemu tome je mozda 15%...
Al da su Uli i Kalle lopovi, kriminalci, to jesu. Da su napravili nekoliko pogresaka u Bayernu i u privatnom zivotu jesu. Da li trebaju voditi Bayern, e to ne znam. Ukoliko ima neko sposobniji, ja sam za to da mu se pruzi prilika. Politika Ulia i Kalleta je jednodimenzionalna evo unazad 5-6godina sigurno je bilo dosta pogresaka. Po mom misljenju dovode se ljudi oko njih koji se nece buniti i koji ce igrati upravo onako kako oni diriguju, sve sa ciljem da bi se ojacao Bayern koliko je u njihovoj moci, ali da se i njima ne bi stolica zatresla.
O funkciji Salihamidzica ne treba trositi puno rijeci. Ako iko od navijaca Bayerna misli da on ima nesto da kaze po pitanju bitnih stvari, taj se grdno vara i nije upucen u politiku Bayerna. Prvi put kada se Salihamidzic pobuni razbolit ce se i nece biti u stanju da obavlja svoju svakodnevnu funkciju u Bayernu.
Sto se tice trenera, oni su ocigledno zapeli za svabu, Tuchel ih **** kao najbolja treba generacije, a oni ne shvataju i vuku se i dalje za njim, a to sve u javnosti pravdaju kako nije ni bilo oficijalne ponude, jadno i pateticno.
Toliko su navikli da ih niko ne odbija da su popusili Juppa, zatim Tuchela, sad ce se boriti za Nagelsmana, koji ce najvjerovatnije odabrati Bayern ispred BvB. Jbg, iskreno vjerovatno bi svaki trener na svijetu isto postupio.
Ne zelim nista lose Bayernu, naprotiv, ali je vrijeme da se neke promjene dogode u i oko kluba.
Stern des Südens
@proFCB
Pazi sad: "Ti si hejter", "Idi pređi navijaj za drugi klub", "Ne razumiješ ti Bayernovu politiku", "Tuchel nikad nije ni bio u planovima"....
Pazi sad: "Ti si hejter", "Idi pređi navijaj za drugi klub", "Ne razumiješ ti Bayernovu politiku", "Tuchel nikad nije ni bio u planovima"....
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.