Ovo mi ima smisla vise nego ista. Zapad je ogranicena tribina. Pod ogranicena mislim na to da nije tribina s kojom mozes sto zelis. UEFA trazi da sav prateci sadrzaj bude na jednoj tribini i da je sve povezano. Tako bi Zrinjski i slucaju da ganja cat4 trebao jako puno radova, a to bi znacilo da bi imali i rudarskih akcija, tj. morali bi busiti izmedju gornjeg i donjeg zapada, kao sto su i nedavno busili kada se loza pravila.rondo je napisao/la:Razmišljanja u klubu su takva, a i puno je realnije, da ce se na mjestu stajanja praviti tribina sa ložama i apsolutno svime što je potrebno za cat4, od parkinga, press sale, novinarskih mjesta, studia, itd itd, a ultrasi sele na zapad gdje budu i na europskim utakmicama. Za gostujuće navijače će se praviti tribina kod semafora.
Na istoku bi se pravila nova tribina po zelji, tocno onako kako treba i kako zamislis. Tu mogu smjestiti sve od loza, novinarskih mjesta, TV studija pa do svlavionica, press sale, ambulante i svega sto UEFA zahtjeva. Prostora ima, a pogotovo ce ga biti ako se ukloni atletska staza, pomjeri teren barem za sirinu atletske i na taj nacin se dobije tu ogroman prostor za tribinu i za prilaz tribini.
Iskreno, nisam nikada ni pomislio na tu opciju da bi tamo bila glavna tribina, ali moram priznati da me to razmisljanje uprave Zrinjskog itekako pozitivno iznenadilo. Obicno se kod nas vuku glupi potezi po pitanju infrastrukture, al ovo bas ima smisla.