NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA kviz :)
tri igraca koja su igrajuci za knickse u jednoj tekmi imali minimalno 40 poena i 10 asista ,od 1983. do danas?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:tri igraca koja su igrajuci za knickse u jednoj tekmi imali minimalno 40 poena i 10 asista ,od 1983. do danas?
Ako sam dobro shvatio pitanje, da su 3 igraca Knicksa imala PO najmanje 40 poena i PO 10 asista samo na jednoj utakmici?!
Pitanje je zanimljivo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mislim da je svaki od te trojice na svojim utakmicama, znam da je Burke jedan(neki dan protiv Charlottea), recimo još Frazier i pošto mi ne pada na pamet niko treći ko bi mogao, recimo da je Melo nekad uspio baciti 10 asistencijaBernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:tri igraca koja su igrajuci za knickse u jednoj tekmi imali minimalno 40 poena i 10 asista ,od 1983. do danas?
Ako sam dobro shvatio pitanje, da su 3 igraca Knicksa imala PO najmanje 40 poena i PO 10 asista samo na jednoj utakmici?!
Pitanje je zanimljivo...

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
To je moj tim 
Burke, Marbury, King !

Burke, Marbury, King !
S-Y-L-A-R je napisao/la:Mislim da je svaki od te trojice na svojim utakmicama, znam da je Burke jedan(neki dan protiv Charlottea), recimo još Frazier i pošto mi ne pada na pamet niko treći ko bi mogao, recimo da je Melo nekad uspio baciti 10 asistencijaBernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:tri igraca koja su igrajuci za knickse u jednoj tekmi imali minimalno 40 poena i 10 asista ,od 1983. do danas?
Pitanje je zanimljivo...
burke da,anthony ne,frazier mozda ali u pitanju pise od 1983. godine pa do danas,tako da ostaju jos dvojica
Locust je napisao/la:To je moj tim
Burke, Marbury, King !

3 igraca sa najvise tekmi sa minimalno 40 poena,5 skokova,5 asista u prvih 6 sezona karijere?
ova sezona bi mogla biti proljece za igrace sa ovih prostora,i
rifresh je napisao/la:ova sezona bi mogla biti proljece za igrace sa ovih prostora,i
ne
Lebron, tmac i jordanfilip13 je napisao/la:3 igraca sa najvise tekmi sa minimalno 40 poena,5 skokova,5 asista u prvih 6 sezona karijere?
mcgrady ne,ova dva da,jos jedan?Locust je napisao/la:Lebron, tmac i jordanfilip13 je napisao/la:3 igraca sa najvise tekmi sa minimalno 40 poena,5 skokova,5 asista u prvih 6 sezona karijere?
nejose je napisao/la:Bryant
Robertson?
zaboravih napisati,nakon 1983. godine do danas,i ne nije robertson ni oscar ni alvin
Meni bbl ref kaze da je kobe, sad sam provjerio. A frajer je gore napisao kobe?
ja na njihovoj stranici na fb vidim sliku na kojoj bryant nije ni medju deset najboljih u toj kategorijiLocust je napisao/la:Meni bbl ref kaze da je kobe, sad sam provjerio. A frajer je gore napisao kobe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.