1 pogodak nam je neopravdano poništen.Alipasino je napisao/la:Nego sta cemo sa realizacijom,4 tekme 1 go,premalo brate za napadacki fudbal.

Igrali smo veoma dobro i stvarali prilike. Protiv SAD-a smo i penal promašili.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
1 pogodak nam je neopravdano poništen.Alipasino je napisao/la:Nego sta cemo sa realizacijom,4 tekme 1 go,premalo brate za napadacki fudbal.
Eto vidim kako ti fino pišeš, bez ijednog ć,č,š,đ? Nikad nisam govorio ništa o prićanju mamlaze jedan. A kako bi mogao naslutit, kroz to da sam aktivno radio na tome, i nisam ga zapostavio. A naravno da je asimilacija jedan prirodan proces, inače bi još Iliri i bogumili živili u BiH. Zato bi se trebali boriti aktivno za ove momke koji hoće da igraju za BiH. Nikad jedan Pjanić neće dobit priznanje kao jedan Džeko, ali eto barem malo više respekta umjesto šprdnje i zajebancije bi se moglo očekivati. Nego ti nastavi kao i oni grobari BiH što su otjerali Ibrahimovića. M.R.Š!!!...a eto to je jedan Germanizam što je preuzet iz Njemačkog (t.z. Marsch!) Jezici su nešto dinamićno, i svi bi trebali učiti jedan od drugog, ali eto ti pričaj svoje Markove konake, kako netreba zapostavljati jezik Dr. Einstein.JackTheStripper je napisao/la:NiftyDribbler je napisao/la:Bolje i ovako da piše nego da miješa na svakom koraku Ć I Č.![]()
Ovako je prihvatljivije.Nema veze sto si u Njemackoj. Nema izgovora za zapostavljanje jezika. I ja sam vani, no to me ne sprijecava da tecno govorim i pisem na svom maternjem jeziku. Ne dozvoli sebi da ti djeca sutra budu repa bez korijena. Ako nisu niciji, onda su svaciji. Izgubljeni. I ne slusaj ove zlobne nedobronamjernike sto govore kako je "asimilacija neizbjezna". Nije istina, gdje ima volje i truda, sve je moguce.NiftyDribbler je napisao/la:Pa eto ja nisam nikad pohadjo bosansku školu, ali eto sam sam probao naućiti pisat i čitati ispravno, međutim izgleda ovdje je izgleda samo u interesu nekoga šprdat, a ne pomoći...tako da i nije čudo što neke stvari u BiH neidu baš najbolje, pa svi trče na kurs njemačkog da bi ovdje radili...eh eto ja sam se socializirao na njemačkom, ali sam sa roditeljima uvijek nastojao da što korektnije da naučim pričat, a čitanje i pisanje kao autodidakt, jer imam taj neki osjećaj za BiH. Ali eto svi probate da ljudima poput Pjanića, Medunjanina, Begovića, meni ili trećem, ćetvrtom ZGADITE to sve, pa da rekneš, ko vas je.be, gušite se u gov.nima. Umjesto da tu bude neka vrsta saradnje, kolegialiteta, ali ne...mislite da svu svi papani koji dodju sa dobrim autom, i proseravaju se, ali eto...u glavnom VI PRAVI BOSANCI to neradite.
Na kraju koje čovjek, to se i zna konstantovati.
I zar nije "ako nisu ničija, onda su svačija" ako pričamo u pluralu, jel' doktore?JackTheStripper je napisao/la:NiftyDribbler je napisao/la:Bolje i ovako da piše nego da miješa na svakom koraku Ć I Č.![]()
Ovako je prihvatljivije.Nema veze sto si u Njemackoj. Nema izgovora za zapostavljanje jezika. I ja sam vani, no to me ne sprijecava da tecno govorim i pisem na svom maternjem jeziku. Ne dozvoli sebi da ti djeca sutra budu repa bez korijena. Ako nisu niciji, onda su svaciji. Izgubljeni. I ne slusaj ove zlobne nedobronamjernike sto govore kako je "asimilacija neizbjezna". Nije istina, gdje ima volje i truda, sve je moguce.NiftyDribbler je napisao/la:Pa eto ja nisam nikad pohadjo bosansku školu, ali eto sam sam probao naućiti pisat i čitati ispravno, međutim izgleda ovdje je izgleda samo u interesu nekoga šprdat, a ne pomoći...tako da i nije čudo što neke stvari u BiH neidu baš najbolje, pa svi trče na kurs njemačkog da bi ovdje radili...eh eto ja sam se socializirao na njemačkom, ali sam sa roditeljima uvijek nastojao da što korektnije da naučim pričat, a čitanje i pisanje kao autodidakt, jer imam taj neki osjećaj za BiH. Ali eto svi probate da ljudima poput Pjanića, Medunjanina, Begovića, meni ili trećem, ćetvrtom ZGADITE to sve, pa da rekneš, ko vas je.be, gušite se u gov.nima. Umjesto da tu bude neka vrsta saradnje, kolegialiteta, ali ne...mislite da svu svi papani koji dodju sa dobrim autom, i proseravaju se, ali eto...u glavnom VI PRAVI BOSANCI to neradite.
Izvini na off topicu. Vuko me za jezik.Vucevich je napisao/la:Ne spamajte
NiftyDribbler je napisao/la:Eto vidim kako ti fino pišeš, bez ijednog ć,č,š,đ? Nikad nisam govorio ništa o prićanju mamlaze jedan. A kako bi mogao naslutit, kroz to da sam aktivno radio na tome, i nisam ga zapostavio. A naravno da je asimilacija jedan prirodan proces, inače bi još Iliri i bogumili živili u BiH. Zato bi se trebali boriti aktivno za ove momke koji hoće da igraju za BiH. Nikad jedan Pjanić neće dobit priznanje kao jedan Džeko, ali eto barem malo više respekta umjesto šprdnje i zajebancije bi se moglo očekivati. Nego ti nastavi kao i oni grobari BiH što su otjerali Ibrahimovića. M.R.Š!!!...a eto to je jedan Germanizam što je preuzet iz Njemačkog (t.z. Marsch!) Jezici su nešto dinamićno, i svi bi trebali učiti jedan od drugog, ali eto ti pričaj svoje Markove konake, kako netreba zapostavljati jezik Dr. Einstein.JackTheStripper je napisao/la:NiftyDribbler je napisao/la:Bolje i ovako da piše nego da miješa na svakom koraku Ć I Č.![]()
JackTheStripper je napisao/la:Eto vidim kako ti fino pišeš, bez ijednog ć,č,š,đ? Nikad nisam govorio ništa o prićanju mamlaze jedan. A kako bi mogao naslutit, kroz to da sam aktivno radio na tome, i nisam ga zapostavio. A naravno da je asimilacija jedan prirodan proces, inače bi još Iliri i bogumili živili u BiH. Zato bi se trebali boriti aktivno za ove momke koji hoće da igraju za BiH. Nikad jedan Pjanić neće dobit priznanje kao jedan Džeko, ali eto barem malo više respekta umjesto šprdnje i zajebancije bi se moglo očekivati. Nego ti nastavi kao i oni grobari BiH što su otjerali Ibrahimovića. M.R.Š!!!...a eto to je jedan Germanizam što je preuzet iz Njemačkog (t.z. Marsch!) Jezici su nešto dinamićno, i svi bi trebali učiti jedan od drugog, ali eto ti pričaj svoje Markove konake, kako netreba zapostavljati jezik Dr. Einstein.NiftyDribbler je napisao/la:
Nema veze sto si u Njemackoj. Nema izgovora za zapostavljanje jezika. I ja sam vani, no to me ne sprijecava da tecno govorim i pisem na svom maternjem jeziku. Ne dozvoli sebi da ti djeca sutra budu repa bez korijena. Ako nisu niciji, onda su svaciji. Izgubljeni. I ne slusaj ove zlobne nedobronamjernike sto govore kako je "asimilacija neizbjezna". Nije istina, gdje ima volje i truda, sve je moguce.
Džesi Đeće kučo staraJackTheStripper je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.