HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

since1948
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la since1948 » 25 mar 2018, 22:02

Tuge ove...
Ma zaletili smo se mi previse,ko da smo mi neko nesto,sve sto imamo je ime. Jedva izborili ligu 6 busamo se u prsa nekim naslovom. Za mene je playoff ogroman uspjeh
Al podtoji jos veci problem . Nece nitko doci u ovaj odron od lige,dzaba pare dzaba sve
SAMO ŠIROKI!

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 25 mar 2018, 22:08

Zato što je teško organizirano navijati na košarkaškim utakmicama, realno to navijanje više ovisi o rezultatu, odnosno svaki napad protivničke ekipe bi trebalo ometati zvižducima i urlikanjem, a ne navijačkom pjesmom, pa to na kraju ne sliči ni na što.
Ne znam od koje godine pratiš HKK, ali Škripari su pratili ovaj klub godinama, čak i na gostovanjima, iako je bilo prijepora s upravom oko kafića Basketa, ali ne znam puno o tome, pa je glupo i da komentiram. Mislim ipak da bi trebalo popričati sa momcima, posebno ovom mlađom ekipom koja sada vuče grupu i odlični su.

A ovo sa 100 ulaznica je jedini mogući potez, jer kao što si i sam vidio, prikazanom igrom u ova 2 kola LZP nisu zaslužili da im ni 100 ljudi bude u dvorani, ni igrači ni stručni stožer.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 25 mar 2018, 22:11

Da je Vela ovdje druga bi pjesma bila ali gotovo je sad pricat... Naravno nista nije gotovo, kuci svakoga mozemo dobit a dva najteza gostovanja su iza nas to opet treba ponovit

Sreten123 sve znam i odavno pratim, svaka cast na ovom sto rade na stadionu ali opet mi smo pravili prave atmosfere i bez organiziranog navijanja a sa vjetrom u ledja jedino mozemo ici naprijed. Pravi primjer Zadra ove sezone. K...c bi oni bili u borbi za playoff da nije bila dvorana puna. 1.500-2.000 ljudi je brojka koja se moze napunit i koja bi pomogla ovakvoj ekipi kakva god da je

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 25 mar 2018, 22:20

Realno tko će gledat Bošnjaka i Vogošću?
Realno tko bi gledao ovu antikošarku danas, nije ovo baš bedasta ekipa, stranci fino koštaju, a naši mladi momci su već dovoljno iskusni da nema više početničke treme i "djecjih bolesti".

I te super atmosfere su opet, zajedno sa ostalima, pravili momci koji su u kavezu na stadionu, rasporedjeni na različitim tribinama dvorane, pa je atmosfera bila užarena.
Treći put kažem pametnije je Igoru Jelčiću da ode popiti pivu u KN ( imaju druzenje sutra i prekosutra) i popricat malo s momcima, nego skakat na Harisa Bjedića koji jedva čeka da mu uruči tehničku grešku.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 25 mar 2018, 22:56

sb1996 je napisao/la:Da je Vela ovdje druga bi pjesma bila ali gotovo je sad pricat... Naravno nista nije gotovo, kuci svakoga mozemo dobit a dva najteza gostovanja su iza nas to opet treba ponovit

Sreten123 sve znam i odavno pratim, svaka cast na ovom sto rade na stadionu ali opet mi smo pravili prave atmosfere i bez organiziranog navijanja a sa vjetrom u ledja jedino mozemo ici naprijed. Pravi primjer Zadra ove sezone. K...c bi oni bili u borbi za playoff da nije bila dvorana puna. 1.500-2.000 ljudi je brojka koja se moze napunit i koja bi pomogla ovakvoj ekipi kakva god da je
Decko ti zivis u nekom paralelnom svijetu :)
Sta bi bilo kad bi bilo
Ova ekipa tesko ce ikoga vani dobiti a kuci ako ostvari 2 pobjede bit ce dobro. Ne znam sta ocekujes? Da se borimo za vrh? Za aba2? Nemoguce pa barem 3 ekipe su osim Igokee jace od nas, a ta jedna s kojom smo li-la je Kakanj.
Jednostavno nema kvalitete ovdje, a ako su istinite ove cifre koje si spomenuo to je jos veca sramota. Nevjerojatno.
Spustite ocekivanja, otiđite podrzat momke pa kako bude al stvarno ne ocekujte apsolutno nista. Samo da ne bude ovo debakl u ovoj ligi za prvaka. Realno

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 25 mar 2018, 23:04

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Da je Vela ovdje druga bi pjesma bila ali gotovo je sad pricat... Naravno nista nije gotovo, kuci svakoga mozemo dobit a dva najteza gostovanja su iza nas to opet treba ponovit

Sta bi bilo kad bi bilo
Ova ekipa tesko ce ikoga vani dobiti a kuci ako ostvari 2 pobjede bit ce dobro. Ne znam sta ocekujes? Da se borimo za vrh? Za aba2? Nemoguce pa barem 3 ekipe su osim Igokee jace od nas, a ta jedna s kojom smo li-la je Kakanj.
Jednostavno nema kvalitete ovdje, a ako su istinite ove cifre koje si spomenuo to je jos veca sramota. Nevjerojatno.
Spustite ocekivanja, otiđite podrzat momke pa kako bude al stvarno ne ocekujte apsolutno nista. Samo da ne bude ovo debakl u ovoj ligi za prvaka. Realno

Zivim u tom svijetu da smo izgubili na dva najteza gostovanja u ligi...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 25 mar 2018, 23:12

sb1996 je napisao/la:
brig je napisao/la:

Sta bi bilo kad bi bilo

Zivim u tom svijetu da smo izgubili na dva najteza gostovanja u ligi...
Govorim ti za opcenito sve, od tog da nam treba vjetar u leđa od navijaca da bi nesto postigli, da ce bit 1500-2000 u dvorani i ostalog. NEMOGUCE
Nema ekipe, nema atmosfere, nikoga ne zanima kosarka vise osim nas ovdje par i ponesto ljudi. U dvoranu redovno 100-200 ljudi bude. Uglavnom rodbina igraca, stozera, prijatelji, polaznici skole kosarke itd
Nema kvalitete u ekipi, nema trenera, nema Mate pa vise ni fizicki nismo jaki, nije dobra atmosfera među igracima itd itd
Ja idem skoro redovno al ne treba biti nerealan i pricat o nekom play off-u aba2 itd.. Nemoguca misija.. Kao sto rekoh do kraja ako uberu 3-4 pobjede kombinirano doma i vani bit ce odlicno.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 25 mar 2018, 23:26

brig je napisao/la:Zar ste vi ocekivali nesto? Ne mislim samo danas nego opcenito do kraja?
Nekad smo sutili i uzimali titule, a danas jedva izborimo ligu 6 i pricamo o naslovu prvaka, nije nas strah nikog i takve gluposti.. S cim ces napravit rezultat? Ovo je samo realnost, prosle sezone liga za ostanak, ove za prvaka i ocekujem 5 ili 6 mjesto na kraju. Al zivi bili pa vidjeli.

Ovo sto nasi igraju nema veze sa kosarkom. Pa nasima je pojam da pogode obruc u par situacija. O cem pricamo
Slazem se, ovdje je najviše do trenera, drag mi je Vujo ali..nemamo hijerarhiju u ekipi radi ko sta hoce..akcije pogotovo. Ali i Uprava je ovdje zakazala,ne mozes dovest 3 nova igraca i imat odmah rezultat,igru nakon 20 dana..
Samo jedno ime

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 28 mar 2018, 16:11

Jure Zubac novi kapetan, moguce je da ce bit jos nekih poteza...

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 29 mar 2018, 01:25

sb1996 je napisao/la:Jure Zubac novi kapetan, moguce je da ce bit jos nekih poteza...
Šta je reći, previranja neka ?

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 29 mar 2018, 02:49

Sto se tice navijaca tesko da ce Skripari doci navijati na kosarku jer je to tesko ispratiti prekidi i dinamicnost igre itd.

Uprava mora za iducu sezonu jasno odrediti ciljeve! Ovako mi se cini da se sve radi na brzaka. Ako je cilj ABA2 onda treba odmah na pocetku sezone biti konkurentan i medu prve dvije ekipe. Ovako jedva udes kao 5 u ligu za prvaka dovodis igrace iz Mongolije i ocekujes rezultat?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 mar 2018, 10:06

sretan123 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Jure Zubac novi kapetan, moguce je da ce bit jos nekih poteza...
Šta je reći, previranja neka ?

Ocigledno nesto nije u svlacionici dobro...

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 30 mar 2018, 10:49

Marketing pred utakmicu nikakav, na fejsu napisali kao nagradna igra :(
Pa jeste li ljudi normalni i onda se pitaju zašto 200 ljudi u dvorani.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 mar 2018, 11:38

sretan123 je napisao/la:Marketing pred utakmicu nikakav, na fejsu napisali kao nagradna igra :(

Eto ko navalili bi nasi ljudi na BiH ligu da je i marketing bolji, kako da ne... Bila je humanitarna utakmica, razglasilo se na sva zvona pa opet nista ;)

Naravno slazem se da je marketing los ali mislim da ne bi nista promijenio i da je bolji

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 30 mar 2018, 14:51

sb1996 je napisao/la:
sretan123 je napisao/la:Marketing pred utakmicu nikakav, na fejsu napisali kao nagradna igra :(

Eto ko navalili bi nasi ljudi na BiH ligu da je i marketing bolji, kako da ne... Bila je humanitarna utakmica, razglasilo se na sva zvona pa opet nista ;)

Naravno slazem se da je marketing los ali mislim da ne bi nista promijenio i da je bolji
Stari, odbojkaski klub je napravio velike plakate, pola ljudi ni ne zna da je utakmica sutra, a moglo se to fino povezati s nogometa na košarku, kao što se to prije radilo.
Ako ljude nisi ni zovnuo ni obavijestio onda se i ne možeš nadati da će ti netko doći i onda nemas pravo pricati da se cudis kako ljudi ne dolaze podržati mladu momčad.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 31 mar 2018, 03:02

Marketing i broj plakata po gradu katastrofalni i sumnjsm da će biti neka značajnija posjeta..jako jako bitna utakmica..
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 mar 2018, 20:58

Sta se desava sa Karacicem???

Inace veceras odlicna utakmica nasih, solidna posjeta, Cromer kao nekada Fran Pilepic :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 31 mar 2018, 21:22

Android je napisao/la:Sta se desava sa Karacicem???

Inace veceras odlicna utakmica nasih, solidna posjeta, Cromer kao nekada Fran Pilepic :)

Nazalost ni ne zasluzuje vise minuta kako igra i divlja...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 mar 2018, 21:46

E ovo je timska igra. Svaka čast. Samo nastaviti dalje.S ovim pristupom, obranom, timskom igrom itd nešto se i može napraviti

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 mar 2018, 22:00

Ovo je bilo odlično. Pozitivno me iznenadili. Napraviti samo dva poteza i unaprijediti ćemo igru. Jedan je već napravljen. Karačić nije ulazio. Lopta kada mu je u rukama kao vruć krumpir. Drugi "divljak" a koji je večeras igrao i ne zaslužuje toliko minuta jest Dario Drežnjak. I večeras je u 4-5 navrata doslovno bacio loptu u bunar zabijajući se kao muha bez glave u protivničke igrače. U njemu ne vidim ni minimum talenta. Prespor. A uz to neinteligentan u igri.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 15 gostiju.