FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Joj ljudi sto me pravite budalo jesam li dobro vidio i procito ili od pasivnog pusenja hasisa uduplo ? 
- Neprilagodjen
- Kontakt:
nisam ja profesor matematike da mogu to sracunati,samo kazem da je doslo do zasicenja jer je prosle godine na utakmicama tog ranga bilo 2-3 puta vise gledatelja,npr Modrica....bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 19 sep 2010, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
nikad ne repliciram na ovakve postove vezane za posjetu, al ne kontam sto se toliko hvata raja za to..samosarajvo je napisao/la:xDZaebunio se ..desava se i najboljim
za ovog "plava pruga" ti momak bas ne znas procjenit,ili ne znas ili se pravis da ne znas..
2500 u vrh glave. vidi se sa snimaka,slika a i rekao mi je jedan objektivni zeljovac koji ima vise tekmi u svojim "nogama" vise nego ja i ti zajedno
mislim mizerija je posjeta u cijeloj ligi, ne znam zasto je tebi toliko grbavica zapela za oko..
razumijem ja da je i tebi krivo kao i meni sto nema vise raje, al boze moj, bice neka aBd, u neka druga vremena.
btw meni je za zelju malo i 10.000 al et.
pa svejedno je koliko je bilo,čim dođe bolja ekipe biće raje,ove 2500 što je bilo to su ljudi koji su dolazili u 7 godina krize,a ovi ostali dođu samo kad imamo rezultate na strani...evo gledam posjetu u banjaluci,prvi poobjeda na koševu i opet loša posjeta 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije zasicenje, vec derby navijaci, dolazilo se kad je zeljo bio prvi, sad ih nigdje nemaNeprilagodjen je napisao/la:nisam ja profesor matematike da mogu to sracunati,samo kazem da je doslo do zasicenja jer je prosle godine na utakmicama tog ranga bilo 2-3 puta vise gledatelja,npr Modrica....
Za zivot cijeli!
malo zasicenje,malo losi rezultati malo najlosiji protivnik=3000 u vrh glave
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
plava_pruga
- Kontakt:
ma znam ba nego nako malo zahebajem, nije bilo puno raje, al eto ja samo cekam da se ponovi posjeta sa one utakmice sa Borcem, to je bio dozivljajsamosarajvo je napisao/la:xDZaebunio se ..desava se i najboljim
za ovog "plava pruga" ti momak bas ne znas procjenit,ili ne znas ili se pravis da ne znas..
2500 u vrh glave. vidi se sa snimaka,slika a i rekao mi je jedan objektivni zeljovac koji ima vise tekmi u svojim "nogama" vise nego ja i ti zajedno
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
vojnik srece
- Kontakt:
pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mislim da je oko 3 bilo po mojoj procjenivojnik srece je napisao/la:pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
Za zivot cijeli!
-
vojnik srece
- Kontakt:
ma et 3000 ma isto je jbg drina vam je dosla aa i siroki vas ukopo bassThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je oko 3 bilo po mojoj procjenivojnik srece je napisao/la:pa eto 2 500 otprlikeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bio je sektor C pun, D dobro popunjen, A i B zajedno kad bi se skupili ja mislim da jedan sektor ne bi napunili, a sjever mozda oko 1000 ili manje, pa skontajte koliko je bilo
ma boli me briga koliko "nas" je bilo, ja sam tu uvijek....a za ostale me boli..... 
Lijepo je biti Manijak!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
potpisŠtaIma je napisao/la:ma boli me briga koliko "nas" je bilo, ja sam tu uvijek....a za ostale me boli.....
Za zivot cijeli!
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Pred
početka utakmice Rudar Prijedor - FK Sarajevo , trener Sarajeva se obraća svojim
fudbalerima: -"Danas morate pružiti najbolje što znate, posmatraju vas
skauti Željezničara!"
početka utakmice Rudar Prijedor - FK Sarajevo , trener Sarajeva se obraća svojim
fudbalerima: -"Danas morate pružiti najbolje što znate, posmatraju vas
skauti Željezničara!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
bilo nas je oko 3000 hiljade... na stadionu. na jugu ne znam... mozda na tvu su samo jug prikazivali pa zato SAMOSARAJEVO misli da je oko 2000. Inace avaz i za sarajevo i za zelju kad igra umanje oko 1000 do 1500 pa to uvijek smatraj 3000 ako pise 2000
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
vidi mirze HAHAHAHAHAHAHAHHAStole iz Bora je napisao/la:Posudjeno sa orga:
zino nista mu nije jasno hahahahahahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Divi Prandellia 
- slavko njegus
- Kontakt:
---Super je... samo ti fali Slino selektor...
I ja se nadam! Kerla je protiv Drine bio fantastican,ali ljudi protiv Drine,zadnje ekipe na tabeli...Nadam se da ce vec potpisati taj novi ugovor,mada i ako ne potpise dovest ce Zeljo boljeg igraca od njega vec u januaru,a sada imamo i Vasilica..1921 ! je napisao/la:Kerla me večeras prijatno iznenadio , znao sam da je solidan stoper , ali večerašnjom igrom je samo potvridio sve to...zato se nadam da će ostati bar još godinu kod nas ...sad ćemo imati pravo jaku odbranu , biće konkurencije pa će svi dobro raditi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hrasno15, kosuljaplava, Maestro^^ i 30 gostiju.