FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da su bili pametni pa da su se i u Mostaru valjali do kraja nakon 3:0 bilo bi dosta bolje, ali zaboravit cemo to. Idemo dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta je sa Lukom, hoće li biti spreman za utakmicu sljedeće sedmice?penke je napisao/la:Uzmite tu titulu. Pozdrav sa Sirokog
Ne dozivaj nek se oparavi ali nakon naseg susreta,nece im bit ni Zitomislica sto je vrlo bitno za nas.
Hvala puno..penke je napisao/la:Uzmite tu titulu. Pozdrav sa Sirokog
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kolezeljovac
- Kontakt:
Danas ko je bio na jugu vidio je koliko Alda dobro vodi navijanje.. Momak odlican!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
cjeli grad oblijepili SVI U KOP i ne bude hiljadu ljudi.Sta mislis sta je razlog?kolezeljovac je napisao/la:Danas ko je bio na jugu vidio je koliko Alda dobro vodi navijanje.. Momak odlican!
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Volim te Zeljooooo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jug je bio skoro pun, samo sa strana je bio prazan i navijanje perfektno.. A ovi sto idu po sjeveru i glume nesto njima na dusu...AirMike je napisao/la:cjeli grad oblijepili SVI U KOP i ne bude hiljadu ljudi.Sta mislis sta je razlog?kolezeljovac je napisao/la:Danas ko je bio na jugu vidio je koliko Alda dobro vodi navijanje.. Momak odlican!
Nije ovo mjesto da se raspravlja o tribini i ko vodi i ko dolazi ili ne dolazi!
U svakom slucaju jug je samo jedan i svakom Manijaku je mjesto na jugu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ako se ista o tribini treba ovdje reci, onda mogu samo cestitati momcima na jugu, 90 dobrih minuta i fin izgled kopa, ni o cemu ostalom nije ni vrijeme ni mjesto da se pise, ko treba zna kakva su desavanja a treba uzeti u obzir i cinjenicu da je kisa najavljena bila pa su se raja pozabavila telecomom
Lijepo prvo poluvrijeme i standardna nasa zavrsnica, k'o da nisam gledao Zelju ako se ne nasekiram
Zajmovicu mogu cestitati na golovima a Vranjesu na fenomenalnoj igri, iz kola u kolo izgleda sve bolje i vjerujem da ce do ljeta biti k'o nekad, u subotu opet isto mjesto, drugi protivnik pa valjda bude vise ljudi 
Lijepo prvo poluvrijeme i standardna nasa zavrsnica, k'o da nisam gledao Zelju ako se ne nasekiram
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kolezeljovac
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:Nije ovo mjesto da se raspravlja o tribini i ko vodi i ko dolazi ili ne dolazi!
Valjalo bi da divovi ovo dobiju, da ne skinu gaće u Mostaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Super važna tri boda, baš su me pozitivno iznenadili u prvom poluvremenu. Vjerovatno jedno od boljih poluvremena u zadnjih par godina, u drugom je to bilo ono naše standardno igraj, čupaj tri boda, više sam navikao na to apsolutno.
PS: Sreća pa nam pomoćni poništi čist gol, znamo da je 3:0 najopasniji rezultat
PS: Sreća pa nam pomoćni poništi čist gol, znamo da je 3:0 najopasniji rezultat
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast svima na danasnjoj predstavi. Uzivao sam svaki minut. @nepostenaliga mustuluk tebi.
@Raonffa grohotom se smijem.
@Raonffa grohotom se smijem.
Moramo se malo zayebavati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
samoposmatram
- Kontakt:
Suti mene ismijali na prepucavanjima.
Ovu utakmicu smo mogli izgubiti, nebi nas puno na kraju kostalo, kad znamo stanje ekipe, a mi ipak uzeli pun plijen, kud ces bolje.
Adzemu nema ko sta zamjeriti. Uzeo je ruzan bod u Mostaru i ruznu pobijedu, sa izmjesanom ekipom. Sve pohvale, jer ocigledno da je zanatlija. Svaka cast.
Ovu utakmicu smo mogli izgubiti, nebi nas puno na kraju kostalo, kad znamo stanje ekipe, a mi ipak uzeli pun plijen, kud ces bolje.
Adzemu nema ko sta zamjeriti. Uzeo je ruzan bod u Mostaru i ruznu pobijedu, sa izmjesanom ekipom. Sve pohvale, jer ocigledno da je zanatlija. Svaka cast.
Bravo za DiveveVirtu4l je napisao/la:Valjalo bi da divovi ovo dobiju, da ne skinu gaće u Mostaru.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Imao je potres mozga i napuknuce lubanje, od ponedjeljka krece trenirat,sumnjam da ce od prve krenuti na Grbavicibraco je napisao/la:Šta je sa Lukom, hoće li biti spreman za utakmicu sljedeće sedmice?penke je napisao/la:Uzmite tu titulu. Pozdrav sa Sirokog
Ozljedio nam je se teze Zlomislic danas..
Samo jedno ime
- kolezeljovac
- Kontakt:
Najava za Siroki i motivacioni klip
Pogledajte...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.