Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
kako dobiti kad ti najbolji igrac ima sut 3/14
a kod ovih ovamo svi ubadaju trojke..
jos kad ti aminu treba sutati kad se lomi, **** ga..
jusuf poslije fantasticnog starta nestao..tesko on moze uvezati cijelu tekmu na visokom nivou...1/4 iz snova a poslije ne moze pogoditi nista.
a kod ovih ovamo svi ubadaju trojke..
jos kad ti aminu treba sutati kad se lomi, **** ga..
jusuf poslije fantasticnog starta nestao..tesko on moze uvezati cijelu tekmu na visokom nivou...1/4 iz snova a poslije ne moze pogoditi nista.
dobi zlocesti 'baby face' po brnjici..zivotna lekcija:-)
bolje boston čuva reket u trecoj četvrtini nego u prvom poluvremenu.. brane pnr a pustaju vanjske šuteve..
Harkless igra predobro 

konjina svoje vrste
Ne znam jedino da mu spuste kos pola metra pa da ovo ubaci, ovo je fakat presmijesno umjesto da lagano odu na +4 on ovo fulaChinaglia je napisao/la:konjina svoje vrste

Hahaha, to majstore tako se igra.. nije on za startnog centra u iole ozbiljnoj ekipi.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 04 feb 2018, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
OVO FAUL U NAPADU!
aj sudija u pm kakav je ovo faul yebo te hljeb i kosarka
Idi psihologu, hodži, idi na planinu, radi nešto.
Ovo zadnje nije vidjelo faula u napadu.
Mogao bi ti iste obićijasta je napisao/la:Idi psihologu, hodži, idi na planinu, radi nešto.

Nisam ja tema. Čovjek je nestabilan skroz. Od extra prvog poluvremena do katastrofe u drugom. Kad stiže nabrat 6 faulova. Još nek ovi pogledaju statistiku i napisu dobar meč Jusufa.
Sasvim solidnu odbranu je igrao u drugom.
- legenda reala
- Kontakt:
Strasna zavrsnica sta sve ispogađaše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajj ajj kako izgubise...Steta...Juka solidan...
Ovdje je utakmicu po ko zna koji put izgubio skot sa svojim besmislenim rotacijama.
Sto se tice juke nadam se potajno eksploziji poslije all star pauze. Jednostavno u nekih 20-tak utakmica mu se mislim odlucuje da li ce imati 5 milja vise ili manje u narednim sezonama i tesko da mozes biti toliko rahat od pameti pa to zabrljat.
Sto se tice juke nadam se potajno eksploziji poslije all star pauze. Jednostavno u nekih 20-tak utakmica mu se mislim odlucuje da li ce imati 5 milja vise ili manje u narednim sezonama i tesko da mozes biti toliko rahat od pameti pa to zabrljat.
Aminu
i sa dobrom dobranom zabise 2 preteska poena preko njega..... koji levat bitno je da je opalio 9 trojki hladno 

-
- Kontakt:
Ako cemo realno, dobrim zaslugama je on kriv za ovaj poraz..Smijesno kako promasi polaganje i napravi tri brza faula..
yebi ga, koji luzeri u pm...pa ovi ko nji da su osutali sa svoje polovine, uslo bi, nisu ofulali nista na kraju.
ovog naseg bilmeza bolje ne komentarisati...covjek koji odigra onakvu 1/4...ovoliko gluposti da uradi u nastavku, ne znam stvarno.
ovog naseg bilmeza bolje ne komentarisati...covjek koji odigra onakvu 1/4...ovoliko gluposti da uradi u nastavku, ne znam stvarno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.