miky_hz je napisao/la:Iduce kolo ko je pametan i ko mi kaze sta je to dobro po nas ja mu cestitam.
Da pobjedi Zrinjski- nevalja realno gdje ce ti biti drago klub da ti izgubi
Da dobijemo mi- opet to znaci da pomazes Zeljeznicaru da uzme titutlu i povrh svega pored tobom je proslavi.
Pa i u ovoj drugoj utakmici isto kako "navijati" za Siroki ako znas da ce ti sa tom pobjedom pobjeci u trci za Evropu.A opet ti nebi bilo drago ni da dobije Zeljeznicar jel oni odose jos vise
Znaci ja kako god okrenem ,i sta god da razmislim neznam sta je dobro,neke nule bi bile najbolje pa da mozda ostane ovako kako jeste ali haj ti vjeruj u dva x-a

Dobro je za nas da pobjedimo i u Mostaru i u derbiju i protiv širokobriježana. Samim tim bi vjerovatno osigurali evropu. A šta će gore biti, nas ne treba zanimati, bar prema mom mišljenju. Mi smo svoje šanse prokockali na početku i ne trebamo se ljutiti ko god da bude. Ako to budu i komšije, pa mislim da je najzaslužnije, jer su i nas dva puta, do sad, pobjedili tako da i ako osvoje ....
Ukoliko to bude protiv nas u zadnjem kolu, biće mučno, međutim mi ne trebamo igrati niti da kome pomognemo niti da kome odmognemo, igramo za sebe ostali nas ne zanimaju. Ako kojim slučajem oni titulu obezbjede prije zadnjeg kola, onda ja ne bih imao ništa ptoriv da im naši igrači naprave špalir. Trebamo biti gospoda, ne ratujemo igramo fudbal.
bordopoeta je napisao/la:Decenijama pratim Sarajevo, ali ono što je jučer prikazao Šabanović na mjestu lijevog bočnog, ja nikada nisam gledao goreg igrača. Svaku loptu, al svaku, u napadu je upropastio, a u odbrani ispadao kao iz tramvaja. Ne volim ni ja nešto Bekića, ali za ovoga je tv u boji. A Kadušić - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I oni puste Kadušića!. A pojedinim "navijačima" nije valjao Puzi. E eto vam Šabanovića. On nije ni za Bosnu iz Kalesije. A i na desnoj strani je ništa naročito.
Ali uzmi u obzir da mu je ovo prva utakmica pred domaćom publikom, i da je on dešnjak a igrao lijevog beka
Po meni je bolja opcija bila, ako je već Bekića ostavio na klupi, da Dušan igra lijevo a Halid desno.