FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han
Cestitke Slogi na pobjedi.....veliki kiks zvijezde i ako uvezu par pobjeda moglo bi se nesto napraviti....AKO ,jer sad ne zavise samo od sebe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
31.03.2018. Prva Liga Federacije BiH , 19. Kolo ,sezona 2017/18.... FK SLOGA - FK Olimpic 2:1 (1:0)
Stadion Bare ,Simin Han.Teren travnat i povoljan za igru.
Vrijeme oblačno i vjetrovito.Gledalaca: 700.
Sudije:Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
1.Međašni Huskić Almir Bugojno
2. Međašni Zjakić Edin Bihać
Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
------------------------------------------------
Delegat: Badić Seadin (Cazin)
Posmatrač: Bureković Muamer (Zenica)
Žuti kartoni: Stjepanović,Bošnjak,Milaković,Kostić(6),Hrelja.(Sloga)
...............: Čizmić, Osmanović,Stojanović(Olimpik).
Crveni Krtoni :Čizmić-2.žuti -(Olimpik)
--------------------------------------------------------------------------------------------
STRIJELCI: 1:0 Milaković (22), 2:0 Milaković (58), 2:1 Vukomanović (76).
FK SLOGA SH: Lalić,Efendić,Kojić, Kostić, Šarčević(Hrelja),Stjepanović,Bošnjak (Musić), Jazvin, Milaković, Ziljkić (Omerović), Poturalić.(TRENER Mensur Dedić).
FK OLIMPIK: Bandović, Jusić, Stojanović,Tatar(Krsić),Karić, Kovač(Sadiković),Muminović(Bibić),Osmanović,Čizmić, Blaić,Vukomanović.(TRENER Hajrudin Đurbuzović).
1. LIGA FBIH - 19. KOLO
Zvijezda - Slaven .......2:2
Metalleghe - Jedinstvo 1:1
Sloga SH - Olimpic...... 2:1
Igman - Bratstvo........ 1:3
Čapljina - TOŠK ......... 2:0
Velež - Orašje............ 1:0
Rudar K. - Travnik....... 0:1
Iskra - Bosna V ........... 3:1
TABELA
1.ZVIJEZDA........ 19...... 12..... 5..... 2.....27:7..... 41
2.OLIMPIK.......... 19...... 11..... 5..... 3.....23:10... 38
3.SLOGA SH ....... 19...... 11..... 3..... 5.....35:16... 36
4.ORAŠJE........... 19...... 11..... 3..... 5.....30:17... 36
5.VELEŽ..............19...... 8...... 7..... 4.....28:14... 31
6.BOSNA V...........19..... .9...... 4..... 6.....33:28....31
7.ČAPLJINA......... 19.......9..... 4...... 6.....26:23... 31
8.BRATSTVO ........19...... 9..... 3...... 7.....34:28... 30
9.SLAVEN............ 19...... 7...... 4..... 8.....19:25... 25
10.RUDAR K......... 19...... 7..... 3...... 9.....21:18... 24
11.METALLEGHE... 19...... 5..... 7...... 7......24:26... 22
12.IGMAN........... 19...... 6...... 5..... 8......17:21... 22
13.TOŠK ..............19..... 5...... 2..... 11....21:29.... 17
14.ISKRA.............. 19..... 5..... 2..... 12.....15:31 ...17
15.TRAVNIK...........19..... 3..... 4..... 12.....12:27... 13
16.JEDINSTVO....... 19..... 3...... 2.... 14......13:54... 11
1. LIGA FBIH - 20. KOLO , SRIJEDA 04.04.2018.
Slaven - Iskra
Bosna V. - Rudar K.
Travnik - Velež
Orašje - Čapljina
TOŠK - Igman
Bratstvo - Sloga SH
Olimpic - Metalleghe
Jedinstvo - Zvijezda
Stadion Bare ,Simin Han.Teren travnat i povoljan za igru.
Vrijeme oblačno i vjetrovito.Gledalaca: 700.
Sudije:Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
1.Međašni Huskić Almir Bugojno
2. Međašni Zjakić Edin Bihać
Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
------------------------------------------------
Delegat: Badić Seadin (Cazin)
Posmatrač: Bureković Muamer (Zenica)
Žuti kartoni: Stjepanović,Bošnjak,Milaković,Kostić(6),Hrelja.(Sloga)
...............: Čizmić, Osmanović,Stojanović(Olimpik).
Crveni Krtoni :Čizmić-2.žuti -(Olimpik)
--------------------------------------------------------------------------------------------
STRIJELCI: 1:0 Milaković (22), 2:0 Milaković (58), 2:1 Vukomanović (76).
FK SLOGA SH: Lalić,Efendić,Kojić, Kostić, Šarčević(Hrelja),Stjepanović,Bošnjak (Musić), Jazvin, Milaković, Ziljkić (Omerović), Poturalić.(TRENER Mensur Dedić).
FK OLIMPIK: Bandović, Jusić, Stojanović,Tatar(Krsić),Karić, Kovač(Sadiković),Muminović(Bibić),Osmanović,Čizmić, Blaić,Vukomanović.(TRENER Hajrudin Đurbuzović).
1. LIGA FBIH - 19. KOLO
Zvijezda - Slaven .......2:2
Metalleghe - Jedinstvo 1:1
Sloga SH - Olimpic...... 2:1
Igman - Bratstvo........ 1:3
Čapljina - TOŠK ......... 2:0
Velež - Orašje............ 1:0
Rudar K. - Travnik....... 0:1
Iskra - Bosna V ........... 3:1
TABELA
1.ZVIJEZDA........ 19...... 12..... 5..... 2.....27:7..... 41
2.OLIMPIK.......... 19...... 11..... 5..... 3.....23:10... 38
3.SLOGA SH ....... 19...... 11..... 3..... 5.....35:16... 36
4.ORAŠJE........... 19...... 11..... 3..... 5.....30:17... 36
5.VELEŽ..............19...... 8...... 7..... 4.....28:14... 31
6.BOSNA V...........19..... .9...... 4..... 6.....33:28....31
7.ČAPLJINA......... 19.......9..... 4...... 6.....26:23... 31
8.BRATSTVO ........19...... 9..... 3...... 7.....34:28... 30
9.SLAVEN............ 19...... 7...... 4..... 8.....19:25... 25
10.RUDAR K......... 19...... 7..... 3...... 9.....21:18... 24
11.METALLEGHE... 19...... 5..... 7...... 7......24:26... 22
12.IGMAN........... 19...... 6...... 5..... 8......17:21... 22
13.TOŠK ..............19..... 5...... 2..... 11....21:29.... 17
14.ISKRA.............. 19..... 5..... 2..... 12.....15:31 ...17
15.TRAVNIK...........19..... 3..... 4..... 12.....12:27... 13
16.JEDINSTVO....... 19..... 3...... 2.... 14......13:54... 11
1. LIGA FBIH - 20. KOLO , SRIJEDA 04.04.2018.
Slaven - Iskra
Bosna V. - Rudar K.
Travnik - Velež
Orašje - Čapljina
TOŠK - Igman
Bratstvo - Sloga SH
Olimpic - Metalleghe
Jedinstvo - Zvijezda
Ja volim FK Tuzla City
Ja volim FK Tuzla City
Milaković: Dali smo svoj maksimum i na kraju uspjeli slaviti
- Junak pobjede Sloge nad Olimpikom
- Današnji derbi između Sloge Simin Han i Olimpika (2:1), pripao je domaćima koji su tako ostali u utrci za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.
S. Mlaćo
31.03.18. 20:55
Junak pobjede domaćih bio je Aleksandar Milaković, koji je mrežu Bandovića zatresao u 22. i 58. minuti.
"Hvatali smo zadnji voz za borbu za Premijer ligu i uspjeli u tome. Presudila je volja i želja, svi su dali sto posto od sebe. Samo pobjeda je bila u igri i na kraju smo je ostvarili", kazao je Milaković te dodao.
"Ja sam sada kao heroj, ali to je bio samo plod dobre igre i maksimalnog zalaganja cijele ekipe, uključujući i igrače na klupi, na tribinama i stručnom štabu", dodao je nogometaš koji je na zimu stigao u Simin Han iz Dervente.
U četiri utakmice upisao je dva pogotka i jednu asistenciju, te za kratko vrijeme pokazao da su čelnici Sloge njegovim dovođenjem napravili pravi potez.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.
- Junak pobjede Sloge nad Olimpikom
- Današnji derbi između Sloge Simin Han i Olimpika (2:1), pripao je domaćima koji su tako ostali u utrci za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.
S. Mlaćo
31.03.18. 20:55
Junak pobjede domaćih bio je Aleksandar Milaković, koji je mrežu Bandovića zatresao u 22. i 58. minuti.
"Hvatali smo zadnji voz za borbu za Premijer ligu i uspjeli u tome. Presudila je volja i želja, svi su dali sto posto od sebe. Samo pobjeda je bila u igri i na kraju smo je ostvarili", kazao je Milaković te dodao.
"Ja sam sada kao heroj, ali to je bio samo plod dobre igre i maksimalnog zalaganja cijele ekipe, uključujući i igrače na klupi, na tribinama i stručnom štabu", dodao je nogometaš koji je na zimu stigao u Simin Han iz Dervente.
U četiri utakmice upisao je dva pogotka i jednu asistenciju, te za kratko vrijeme pokazao da su čelnici Sloge njegovim dovođenjem napravili pravi potez.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.
Ja volim FK Tuzla City
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
..................................................Sretan Uskrs svim Katolicima !...................................
..........................................
........................................................Stara katolička crkva u Tuzli.
............
................................................Kloster - Zavod Kraljice sv. krunice Tuzla
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
..................................................Sretan Uskrs svim Katolicima !...................................
..........................................

........................................................Stara katolička crkva u Tuzli.
............

................................................Kloster - Zavod Kraljice sv. krunice Tuzla
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 apr 2018, 11:16, ukupno mijenjano 10 puta.
Ja volim FK Tuzla City
SLOGA - OLIMPIK 2:1 ---JE LI OVO ZNAK DA JE HUSIĆ USPOSTAVIO RED-- ?
- 3.SLOGA SH ....... 19...... 11..... 3..... 5.....35:16... 36.Da nije izgubljeno 8 bodova u 3 utakmice sada bi Sloga sa 44 boda polako gazila ka P.L. "Al ne vrijedi plakati kaže pjesma stara". Nema vremena da se vrši daljnja "istraga poturica"jer Sloga ide već u srijedu na gostovanje Bratstvu koje "melje" sve što stigne.Muslimovićeva ekipa se zaholcala i bit će vatre u Gračanici.
- Jučer su navijači Sloge mogli vidjeti konačno igru koju čekaju od decembra 2017.Jer utakmica je bila obračun sa direktnim konkurentom za vrh.
- Olimpik je jučer pretrpio poraz samo iz jednog razloga .Sloga je bila daleko bolji rival na terenu.
- Obradovao me poratak Ziljkića na teren.Kad sam ga vidi sa "ahmedijom" na glavi, to mi je bio dobar nagovještaj.
- I zaista ,od prve lopte do zadnjeg sudijinog zvižduka gledali smo Slogu koja je bila za nepovjerovati ,sasvim nešto drugo u odnosu na prva tri kola.Da čovjek protrlja oči.Posjed lopte ,kontrola igre ,tehnička potkovanost,linije povezane,potezi gosp.Bošnjaka koji razgaljuju dušu svakog ljubitelja fudbala.Markantni Poturalić željan i žedan igre,dominantna figura na terenu.Milaković na svojoj poziciji ,pravi plej, znalac za kojeg viže nema tajni u fudbalu .Sa jučerašnja 2 gola i asistencijom u Jajcu njegov bilans do sada u ovo sezoni je 12 golova i 8 asistencija. Baška igra, baška golovi,aferim.
Jazvin Salko -" K.Ronaldo" ,momak koji ne staje ,dole -gore,koliko je samo pretrčao.Brz igrač,voli loptu ne boji se i ima odličnu kordinaciju sa saigračima.
-Zilkić je prijatno iznenadio.Bio je racionalan ,nije mrcvario loptu nego u datom momentu činio ono što je najbolje.Počeo je dodavati loptu saigračima.Moram priznati prijatno me iznenadio.Jer on je i u Slobodi i Slogi, barem do ove utakmice ,nakon što dobije loptu zaboravljao da postoje saigrači.Toliko o 5 prinova.I još da pomenem 6. Hrelja je po ulasku u igru (76'), odmah nakon Olimpikovog gola , pokazao da je prefinjeni lijevi bek i da ima i dobro postovljanje i brzinu i tehniku ali i borbenost.Ušao je u fazi igre kada je Olimpik želio poravnati rezultat ,ali Hrelja je zajedno sa ostalim igračima stabilizovao igru i Olimpik je ostao na jednom datom golu.
- Primijetno je bilo da se Sloga jučer oslobodila one igre gdje halfovi uzmu loptu i maltene žele da kreiraju igru.Prvo njihova razmjena lopte ,pa onda sa bekom, pa onda duga lopta pa ako pogodi Sloginog igrača dobro i jest.To se posebno odnosi na Kostića.Ne kažem da oni ne treba nikako da ramijene loptu,niti da stalno golman ispucava.Radi se o tome da loptu treba proslijediti veznom redu i neka ide igra dalje odvija.
O "starim "igračima ne treba trošiti riječi.Oni su uspješno iznijeli jesen i pokazali koliko mogu.I opet ću napomenuti neću se sad baviti "istragama" jer nema vremena.Musić je jučer bi otsutan i indisponiran.Njegovim ulaskom u (62') kod rezultata 2:0,prvo , ostali smo rano bez gosp. Bošnjaka.Rezon je bio 2:0 je i zatvaramo utakmicu.Ali Musić je otišao napred a nazad je vraćen Milaković ? Samo jedan detalj mi je nagovijestio da nećemo kraj dočekati sa rezultatski uvjerljivom pobjedom. Musić dobiva aktivnu loptu na lijevoj strani duboko u polju protivnika,sa leđa mu prilazi protivnički igrač.On umjesto da nastavi trk u otvoreni prostor pred sobom i za tili čas uđe u kazneni prostor,hoće da poput maksuma ispadne mangup i loptu pokušava proturit kroz noge igraču koji ga je pratio sa leđa.Naravno bezuspješno ,jer toga nema više ni u "šabaniji".Ali je zato za tili čas lopta bila pred našim kaznenim prostorom.Musić je trčkarao nazad????Da je Bogdom gosp .Bošnjak zamijenjen u 87', jer on je stari vuk i igra utakmicu u istom tempu zato što kod njega dominira znanje.Uvjeren sam da bi Sloga ne samo sačuvala 2:0 ,nego zabila i treći jer Olimpik je bio razbijen.
Ne znam ko i zašto forsira Olimpik ,ali na ovom konju teško će do cilja.Nije to kompozit igrača (što bi rekao Ćiro),koji mogu biti pobjednici.No pošto u ovoj ligi vladaju paralelni zakoni,sve je moguće.Pokušali su već od početka sa padanjima, jaucima i provokacijama,ali Milaković im je dao "injekciju "poslije koje više nisu folirali.Bilo bi dobro za Premijer Ligu Bih i za BH fudbal općenito da Sloga uđe u viši rang.Mnogi klubovi bi morali uložiti u igrače, ne bi prodavali sve što se prodati može,ne bi kao seljo pričali o travnjacima.Lahko je to kad se sve unaprijed zna.Jer PLdrži sarajevsko - škutorska koalicija i znaju da im Evropa ne gine.Što bi onda držali dobre igrače.Zašto bi se osvrtali na to :- šta publika misli o igri - , važni su budžeti.Sloga bi nastavila tamo gdje je moja Sloboda na žalost ,neljudski zaustavljena .Ne znam šta o ovom misle Ivan i Amar Osim.Iskreno, nije me ni briga za tu dvojicu dilbera.
Merhaba Gračanico.
.............................
- 3.SLOGA SH ....... 19...... 11..... 3..... 5.....35:16... 36.Da nije izgubljeno 8 bodova u 3 utakmice sada bi Sloga sa 44 boda polako gazila ka P.L. "Al ne vrijedi plakati kaže pjesma stara". Nema vremena da se vrši daljnja "istraga poturica"jer Sloga ide već u srijedu na gostovanje Bratstvu koje "melje" sve što stigne.Muslimovićeva ekipa se zaholcala i bit će vatre u Gračanici.
- Jučer su navijači Sloge mogli vidjeti konačno igru koju čekaju od decembra 2017.Jer utakmica je bila obračun sa direktnim konkurentom za vrh.
- Olimpik je jučer pretrpio poraz samo iz jednog razloga .Sloga je bila daleko bolji rival na terenu.
- Obradovao me poratak Ziljkića na teren.Kad sam ga vidi sa "ahmedijom" na glavi, to mi je bio dobar nagovještaj.
- I zaista ,od prve lopte do zadnjeg sudijinog zvižduka gledali smo Slogu koja je bila za nepovjerovati ,sasvim nešto drugo u odnosu na prva tri kola.Da čovjek protrlja oči.Posjed lopte ,kontrola igre ,tehnička potkovanost,linije povezane,potezi gosp.Bošnjaka koji razgaljuju dušu svakog ljubitelja fudbala.Markantni Poturalić željan i žedan igre,dominantna figura na terenu.Milaković na svojoj poziciji ,pravi plej, znalac za kojeg viže nema tajni u fudbalu .Sa jučerašnja 2 gola i asistencijom u Jajcu njegov bilans do sada u ovo sezoni je 12 golova i 8 asistencija. Baška igra, baška golovi,aferim.
Jazvin Salko -" K.Ronaldo" ,momak koji ne staje ,dole -gore,koliko je samo pretrčao.Brz igrač,voli loptu ne boji se i ima odličnu kordinaciju sa saigračima.
-Zilkić je prijatno iznenadio.Bio je racionalan ,nije mrcvario loptu nego u datom momentu činio ono što je najbolje.Počeo je dodavati loptu saigračima.Moram priznati prijatno me iznenadio.Jer on je i u Slobodi i Slogi, barem do ove utakmice ,nakon što dobije loptu zaboravljao da postoje saigrači.Toliko o 5 prinova.I još da pomenem 6. Hrelja je po ulasku u igru (76'), odmah nakon Olimpikovog gola , pokazao da je prefinjeni lijevi bek i da ima i dobro postovljanje i brzinu i tehniku ali i borbenost.Ušao je u fazi igre kada je Olimpik želio poravnati rezultat ,ali Hrelja je zajedno sa ostalim igračima stabilizovao igru i Olimpik je ostao na jednom datom golu.
- Primijetno je bilo da se Sloga jučer oslobodila one igre gdje halfovi uzmu loptu i maltene žele da kreiraju igru.Prvo njihova razmjena lopte ,pa onda sa bekom, pa onda duga lopta pa ako pogodi Sloginog igrača dobro i jest.To se posebno odnosi na Kostića.Ne kažem da oni ne treba nikako da ramijene loptu,niti da stalno golman ispucava.Radi se o tome da loptu treba proslijediti veznom redu i neka ide igra dalje odvija.
O "starim "igračima ne treba trošiti riječi.Oni su uspješno iznijeli jesen i pokazali koliko mogu.I opet ću napomenuti neću se sad baviti "istragama" jer nema vremena.Musić je jučer bi otsutan i indisponiran.Njegovim ulaskom u (62') kod rezultata 2:0,prvo , ostali smo rano bez gosp. Bošnjaka.Rezon je bio 2:0 je i zatvaramo utakmicu.Ali Musić je otišao napred a nazad je vraćen Milaković ? Samo jedan detalj mi je nagovijestio da nećemo kraj dočekati sa rezultatski uvjerljivom pobjedom. Musić dobiva aktivnu loptu na lijevoj strani duboko u polju protivnika,sa leđa mu prilazi protivnički igrač.On umjesto da nastavi trk u otvoreni prostor pred sobom i za tili čas uđe u kazneni prostor,hoće da poput maksuma ispadne mangup i loptu pokušava proturit kroz noge igraču koji ga je pratio sa leđa.Naravno bezuspješno ,jer toga nema više ni u "šabaniji".Ali je zato za tili čas lopta bila pred našim kaznenim prostorom.Musić je trčkarao nazad????Da je Bogdom gosp .Bošnjak zamijenjen u 87', jer on je stari vuk i igra utakmicu u istom tempu zato što kod njega dominira znanje.Uvjeren sam da bi Sloga ne samo sačuvala 2:0 ,nego zabila i treći jer Olimpik je bio razbijen.
Ne znam ko i zašto forsira Olimpik ,ali na ovom konju teško će do cilja.Nije to kompozit igrača (što bi rekao Ćiro),koji mogu biti pobjednici.No pošto u ovoj ligi vladaju paralelni zakoni,sve je moguće.Pokušali su već od početka sa padanjima, jaucima i provokacijama,ali Milaković im je dao "injekciju "poslije koje više nisu folirali.Bilo bi dobro za Premijer Ligu Bih i za BH fudbal općenito da Sloga uđe u viši rang.Mnogi klubovi bi morali uložiti u igrače, ne bi prodavali sve što se prodati može,ne bi kao seljo pričali o travnjacima.Lahko je to kad se sve unaprijed zna.Jer PLdrži sarajevsko - škutorska koalicija i znaju da im Evropa ne gine.Što bi onda držali dobre igrače.Zašto bi se osvrtali na to :- šta publika misli o igri - , važni su budžeti.Sloga bi nastavila tamo gdje je moja Sloboda na žalost ,neljudski zaustavljena .Ne znam šta o ovom misle Ivan i Amar Osim.Iskreno, nije me ni briga za tu dvojicu dilbera.
Merhaba Gračanico.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 apr 2018, 12:24, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Razdrmao ekipu,uspostavio kominikaciju koja je realna Gazda radnik a ne jaran- jaran !sloboda72 je napisao/la:SLOGA - OLIMPIK 2:1 ---JE LI OVO ZNAK DA JE HUSIĆ USPOSTAVIO RED-- ?
Da li je to dovoljno tek za četri kola će se znati.
Po meni to je ‘nako! Fali tu svega i svačega a
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
"Razdrmao ekipu,uspostavio kominikaciju koja je realna Gazda -radnik a ne jaran- jaran !"Hitman22 je napisao/la:Razdrmao ekipu,uspostavio kominikaciju koja je realna Gazda radnik a ne jaran- jaran !sloboda72 je napisao/la:SLOGA - OLIMPIK 2:1 ---JE LI OVO ZNAK DA JE HUSIĆ USPOSTAVIO RED-- ?
Da li je to dovoljno tek za četri kola će se znati.
Po meni to je ‘nako! Fali tu svega i svačega a
Ovo ,ovo .Na tom sijet stoji.Najobičniji poslovođa ili brigadir ako jednom postane jaran sa radnicima ,gotov je.
Sutra će mu reći :ma ko te.........
Ja volim FK Tuzla City
Pa zar je moguće da je taj Kostić u vašem klubu glavni baja---on se pita za sve.Dovodi nogometaše,menja trenere,,,,nešto slično kao i ovaj sp.dir. u Olimpiku.Čestitam na pobjedi.
[quote="vorkapa"]Pa zar je moguće da je taj Kostić u vašem klubu glavni baja---on se pita za sve.Dovodi nogometaše,menja trenere,,,,nešto slično kao i ovaj sp.dir. u Olimpiku.Čestitam na pobjedi.[/quoteHval.
Hvala.Ne dovodi igrače.A kapiten je.
Hvala.Ne dovodi igrače.A kapiten je.
Ja volim FK Tuzla City
Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
To je za prozivanje jel, a što nas yebu za stadion preko 10 godina, sa nedovršenim u neuslovnim sjeverom, sa oronulim zapadom, šipovima od 3 miliona maraka, to je ok, to je zanemarivo?75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pitam cisto informativnowobly92 je napisao/la:To je za prozivanje jel, a što nas yebu za stadion preko 10 godina, sa nedovršenim u neuslovnim sjeverom, sa oronulim zapadom, šipovima od 3 miliona maraka, to je ok, to je zanemarivo?75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
Blago vama kad i pored svojih briga stignete podje*avat druge.75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Faraonova skola "mrtve carsije"slogash je napisao/la:Blago vama kad i pored svojih briga stignete podje*avat druge.75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
bravo bananko bananastaragarda je napisao/la:Faraonova skola "mrtve carsije"slogash je napisao/la:Blago vama kad i pored svojih briga stignete podje*avat druge.75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?![]()
....
26.08.2017. FK OLIMPIK - FK SLOGA SH 2:0 REAKCIJA LJUDI IZ OLIMPIKA NAKON POBJEDE PROTIV SOGE SH.
UTAKMICU NA OTOCI SUDIO JE KAZLAGIĆ, OVDJE NEMA NI POMENA O NJEMU.
https://www.****/vijesti/spo ... otiv-sloge
PRVA LIGA FEDERACIJE BiH
Takmičarska sezona 2017/2018
SLUŽBENA LICA –IV KOLO
26.08.2017. – 17:00
OLIMPIK-SLOGA Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Sarajevo Subota, 26.08.2017. 17:00 Asistent 1 Hušidić Amir Velika Kladuša
Delegat: Radmilović Safet (Goražde) Asistent 2 Zjakić Edin Bihać
Posmatrač: Muratović Sead (Goražde) Četvrti Sudac Mušić Nermin Mostar
Peti dodatni: Obradović Darko Stolac
Šesti dodatni: Stojić Dragan Mostar
........................................................................................................................................................
MOJ OSVRT NA UTAKMICU FK OLIMPIK - FK SLOGA SH 2:0 26.08.2017.
...........................................................................................................................................................
FK SLOGA DANAS JE IGRALA BEZ POVRIjEĐENIH :Stjepanoviča,Stokića i kažnjenog Pirića.Osjetilo se neigranje Stjepanovića ,Ostojića i te kako.Nije mi poznato šta je sa lijevim bekom Ostojićem i zašto ne igra.Primjetno je bilo da to nije ona Sloga od prošlog kola.Prespora igra i čak i kod 0:1 bez volje da se krene u napad.Olimpik loš i uz grube faulove koje je Sudija Kazlagić podsticao ,nazor gura protivnika.Svi auti, i faulovi danas su dosuđeni u njihovu korist.Ali Sloga je bila ta koja je dobivala žute kartone i to približno 7 ili 8. Klasična smijurija od suđenja.Taj isti Olimpik na strani će biti kao i u Konjicu,jadan i ćemeran.No dobro je da je liga uzela maha i da polako na svjetlo izlaze favoriti i favoriti iz sjene.ZVijezda ,odličan start i pitanje dokle će izdržati ili dokle je spremna ići.Jedva čekam da ih vidim.Bilo je dosta navijača i prijatelja Sloge na Otoci.Pridružili su nam se H.Musemić taze novi trener Sarajeva,Janjoš dojućeraćnji trener, pa onda Omladinci Sarajeva ,tako da je zajedno sa Husićem Stjepanovićem i nama navijačima Slobode bio dobar štimung na tribinama.Zapazio sam u kopu 10-tak mladih navijača Sloge.Oni još stidjlivo prate utakmice ,ali "uhvatiće" njih vremenom.Karavana ide dalje već narednog vikenda kad u Tuzlu dolazi Bratstvo sa Muslimovićem na klupi.
--------------------------------------------------------------------------------------
31.03. 2018 FK SLOGA S H - FK OLIMPIK 2:1 REAKCIJA LJUDI IZ OLIMPIKA NAKON PORAZA OD SLOGE SH..
UTAKMICU NA BARAMA SUDIO JE OPET KAZLAGIĆ, SAD JE DRVLJE I KAMENJE PO NJEMU.
https://www.****/vijesti/spo ... nje-352642
https://www.****/vijesti/spo ... ica-352638
PRVA LIGA FEDERACIJE BiH
SLUŽBENA LICA –XIX KOLO
31.03.2018. – 16:00
SLOGA-OLIMPIK Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Simin Han Subota, 31.03.2018. 16:00 Asistent 1 Huskić Almir Bugojno
Delegat: Badić Seadin (Cazin) Asistent 2 Zjakić Edin Bihać
Posmatrač: Bureković Muamer (Zenica) Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
UTAKMICU NA OTOCI SUDIO JE KAZLAGIĆ, OVDJE NEMA NI POMENA O NJEMU.
https://www.****/vijesti/spo ... otiv-sloge
PRVA LIGA FEDERACIJE BiH
SLUŽBENA LICA –IV KOLO
26.08.2017. – 17:00
OLIMPIK-SLOGA Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Sarajevo Subota, 26.08.2017. 17:00 Asistent 1 Hušidić Amir Velika Kladuša
Delegat: Radmilović Safet (Goražde) Asistent 2 Zjakić Edin Bihać
Posmatrač: Muratović Sead (Goražde) Četvrti Sudac Mušić Nermin Mostar
Peti dodatni: Obradović Darko Stolac
Šesti dodatni: Stojić Dragan Mostar
........................................................................................................................................................
MOJ OSVRT NA UTAKMICU FK OLIMPIK - FK SLOGA SH 2:0 26.08.2017.
...........................................................................................................................................................
FK SLOGA DANAS JE IGRALA BEZ POVRIjEĐENIH :Stjepanoviča,Stokića i kažnjenog Pirića.Osjetilo se neigranje Stjepanovića ,Ostojića i te kako.Nije mi poznato šta je sa lijevim bekom Ostojićem i zašto ne igra.Primjetno je bilo da to nije ona Sloga od prošlog kola.Prespora igra i čak i kod 0:1 bez volje da se krene u napad.Olimpik loš i uz grube faulove koje je Sudija Kazlagić podsticao ,nazor gura protivnika.Svi auti, i faulovi danas su dosuđeni u njihovu korist.Ali Sloga je bila ta koja je dobivala žute kartone i to približno 7 ili 8. Klasična smijurija od suđenja.Taj isti Olimpik na strani će biti kao i u Konjicu,jadan i ćemeran.No dobro je da je liga uzela maha i da polako na svjetlo izlaze favoriti i favoriti iz sjene.ZVijezda ,odličan start i pitanje dokle će izdržati ili dokle je spremna ići.Jedva čekam da ih vidim.Bilo je dosta navijača i prijatelja Sloge na Otoci.Pridružili su nam se H.Musemić taze novi trener Sarajeva,Janjoš dojućeraćnji trener, pa onda Omladinci Sarajeva ,tako da je zajedno sa Husićem Stjepanovićem i nama navijačima Slobode bio dobar štimung na tribinama.Zapazio sam u kopu 10-tak mladih navijača Sloge.Oni još stidjlivo prate utakmice ,ali "uhvatiće" njih vremenom.Karavana ide dalje već narednog vikenda kad u Tuzlu dolazi Bratstvo sa Muslimovićem na klupi.
--------------------------------------------------------------------------------------
31.03. 2018 FK SLOGA S H - FK OLIMPIK 2:1 REAKCIJA LJUDI IZ OLIMPIKA NAKON PORAZA OD SLOGE SH..
UTAKMICU NA BARAMA SUDIO JE OPET KAZLAGIĆ, SAD JE DRVLJE I KAMENJE PO NJEMU.
https://www.****/vijesti/spo ... nje-352642
https://www.****/vijesti/spo ... ica-352638
PRVA LIGA FEDERACIJE BiH
SLUŽBENA LICA –XIX KOLO
31.03.2018. – 16:00
SLOGA-OLIMPIK Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Simin Han Subota, 31.03.2018. 16:00 Asistent 1 Huskić Almir Bugojno
Delegat: Badić Seadin (Cazin) Asistent 2 Zjakić Edin Bihać
Posmatrač: Bureković Muamer (Zenica) Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
Ja volim FK Tuzla City
Imamo mi Tušanj i taman nam je da se njim bavimo.Onakog .ganluka nisam vidio na daleko.Sad kad ove pare od UEFE dadnu selji za djetelinu a propo Kupa, osta Tušanj ko Skadar na Bojani.75000 je napisao/la:pitam cisto informativnowobly92 je napisao/la:To je za prozivanje jel, a što nas yebu za stadion preko 10 godina, sa nedovršenim u neuslovnim sjeverom, sa oronulim zapadom, šipovima od 3 miliona maraka, to je ok, to je zanemarivo?75000 je napisao/la:Dokle su stigli radovi sa najboljim stadionom u ovom dijelu evrope?
Ja volim FK Tuzla City
Naš je da je crn ko čizma. 
Nas jeste i nama drag ali je najgori i medju najruznijima i najneuslovnijima. Na Tusnju je samo dobro nehljebovicima na državnim jaslama75000 je napisao/la:Naš je da je crn ko čizma.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.