NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

MVN1994
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la MVN1994 » 01 apr 2018, 20:18

U narednim danima će se znati više o ovome, a protiv Igmana vodit će nas kako sam čuo Handžić.
@atomac123 Odkud znaš da ga pojedini igrači ne bojkotuju, sve je moguće... I ja kažem da je Kalesić kanta i da treba na klupu, a Oglečevac u ufuran malo je reć, a nije jedini. A
Jesenas je Suljić bio suspendovan zbog kršenja klubske discipline odlukom uprave, pa je vraćen nakon samo sedam dana. Kako?? Neko je intervenisao, dali je njegov menadžer, neko iz kluba, neko treći?
A realno šta i da je Denis sad izneo prljav veš u medije, samo još više može destabilizirati situaciju u klubu, a mi se borimo za goli opstanak!
Niti nam sada trebaju novi problemi niti neke neopozivne ostavke u upravi, nek se ostvari zacrtani cilj ove sezone a na ljeto nek bude šta mora biti!
Hvala Denisu za sve u prvom dijelu sezone, kada su nas svi otpisali on nas je digao i donjeo nekoliko važnih bodova sa teških gostovanja i vratio nas u igru da se borimo za opstanak. :salut:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 apr 2018, 20:21

Nije vrijeme za belajisanje, moramo dobit u srijedu, moramo sve kuci do kraja dobit da se imamo cemu nadat, sve ostalo je nebitno.
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 01 apr 2018, 20:27

Denis nije cvjećka, svaki put u medijima sebe predstavljao kao zrtveno janje.
Niko ne valja, samo on ispravan. Denis izgubio utakmicu protiv Kaknja, Oglecevac reagovao burno na igru Kalesica i ovaj ga izvadio. Oglecevac narednu utakmicu na klupi, a ovaj drugi opet igra(iako je poslije Suljica najgori). Oglecevac ulazi zajedno s Osmom a izlaze dvojica losijih, i mi okrecemo utakmicu, pa s pravom mozemo reci da je Denis i protiv Veleza prosuo 2 boda, glumeci autoritet iako nemamo tu mogucnost da se pojedini postavljaju iznad kluba, jer ovim potezom Denis je pokazao da mu je bitnije pokazati autoritet nego ostvariti pozitivan rezultat.
Neko od vas je takodjer napisao da je u Čapljini takva postava izvedena da je pitanje koliko cemo golova dobiti i dobro si i rekao, i ja sam se frapiro kad sam vidio.
Sve u svemu, problema ima, kao i svugdje, samo sto svaki put Denis glumi zrtvu sa ovakvim izjavama i pricajuci kako mu je narušeno zdravlje ali opet hvala mu.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 01 apr 2018, 21:51

Senad sport izvjestava: :mrgreen:
Upravo sam snimio izjavu Sadikovića, za sutrašnju Sportsku razglednicu ZOS Radija .Razgovarao sam 20 minuta i sa generalnim sekretarom Kenanom Kadribašićem. Moram istini pogledati u oči i priznati da mi ovo više liči na jedan nepotreban ali ozbiljan nesporazum na liniji Sadiković/uprava. Možda se sve moglo riješiti bez pompe i javne halabuke ali tako vam je to kada se upletu neki portali koji jedva čekaju da nekome pepela na glavu prospu, a svi bi mogli ispaštati.

Jutro je vazda pametnije od noći i mislio sam da se strasti smire i sutra pokuša iznaći rješenje ali mi sekretar Kadribašić reče: Mi nemamo vremena za nove eksperimente, nova utakmica je u srijedu,pa odmah naredna u subotu. Ekipu će u srijedu voditi tandem Handžić/Bureković.

Da budem pošten ni Sadiković ni jednom riječju,što će slušaoci i čuti, nije krivio upravu, čak suprotno, zahvaljuje se na pomoći ali tvrdi da su pojedini igrači,ni sam ne zna iz kojih razloga eskivirali svoju fudbalsku zadaću na terenu.

Imali smo fer protivnika, korektno sudjenje ali ta buntovnička grupica važnih igrača je minirala naš put do tri boda kaže Sadiković. Uz to je rekao da je želio da sutra razgovara sa upravom, da je jutros legao u 4 sata po povratku iz Čapljine i da se zbog toga nije odazivao na pozive.
Hoće li naše "zvijezde" prihvatiti sljedećeg trenera pitanje je sad?

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 apr 2018, 22:06

MVN1994 je napisao/la:Senad sport izvjestava: :mrgreen:
Upravo sam snimio izjavu Sadikovića, za sutrašnju Sportsku razglednicu ZOS Radija .Razgovarao sam 20 minuta i sa generalnim sekretarom Kenanom Kadribašićem. Moram istini pogledati u oči i priznati da mi ovo više liči na jedan nepotreban ali ozbiljan nesporazum na liniji Sadiković/uprava. Možda se sve moglo riješiti bez pompe i javne halabuke ali tako vam je to kada se upletu neki portali koji jedva čekaju da nekome pepela na glavu prospu, a svi bi mogli ispaštati.

Jutro je vazda pametnije od noći i mislio sam da se strasti smire i sutra pokuša iznaći rješenje ali mi sekretar Kadribašić reče: Mi nemamo vremena za nove eksperimente, nova utakmica je u srijedu,pa odmah naredna u subotu. Ekipu će u srijedu voditi tandem Handžić/Bureković.

Da budem pošten ni Sadiković ni jednom riječju,što će slušaoci i čuti, nije krivio upravu, čak suprotno, zahvaljuje se na pomoći ali tvrdi da su pojedini igrači,ni sam ne zna iz kojih razloga eskivirali svoju fudbalsku zadaću na terenu.

Imali smo fer protivnika, korektno sudjenje ali ta buntovnička grupica važnih igrača je minirala naš put do tri boda kaže Sadiković. Uz to je rekao da je želio da sutra razgovara sa upravom, da je jutros legao u 4 sata po povratku iz Čapljine i da se zbog toga nije odazivao na pozive.
Dabogda pocrkali svi, ja zbog koga se ja sikiram...
U 5 sati sutra pred klubanu da im j. majke, evo organizovali smo se, bice 20tak momaka
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 01 apr 2018, 22:09

atomac123 je napisao/la:
MVN1994 je napisao/la:Senad sport izvjestava: :mrgreen:

Dabogda pocrkali svi, ja zbog koga se ja sikiram...
U 5 sati sutra pred klubanu da im j. majke, evo organizovali smo se, bice 20tak momaka
Sje*ali su mi vikend citav, a njih bole čuke, sutra ih postrojite piČ ke jedne !!!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 apr 2018, 23:05

Niko da prokomentarise delegiranje za srijedu??
Glavni iz Travnika, braco bojim se da nam se pakuje strasno, ovo je u srijedu lakrdija na pomolu
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 01 apr 2018, 23:07

atomac123 je napisao/la:Niko da prokomentarise delegiranje za srijedu??
Glavni iz Travnika, braco bojim se da nam se pakuje strasno, ovo je u srijedu lakrdija na pomolu
Upravo vidjeh, jao majko moja sta nam papci rade ..

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 01 apr 2018, 23:26

Ulazim na FB, gledam u komentarima neki predlažu Suljića za kapitena :lol: :lol:
slika

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 apr 2018, 23:27

MVN1994 je napisao/la:Ulazim na FB, gledam u komentarima neki predlažu Suljića za kapitena :lol: :lol:
slika
FB danas ima svako, dovoljna su dva tri njegova bota da uticu na komentare i dobijes to sto dobijes. Bojim se da za srijedu sta ce bit i kako ce bit, sad je sve do uprave.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 01 apr 2018, 23:33

Scenario u srijedu: Mi napadamo, Igman se brani, oni imaju kontru, njihov igrač pada u 16, sudija svira penal, Igman daje go...

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 apr 2018, 23:40

MVN1994 je napisao/la:
Scenario u srijedu: Mi napadamo, Igman se brani, oni imaju kontru, njihov igrač pada u 16, sudija svira penal, Igman daje go...
Ma fazon je sto nam malo sta moze ako smo bolji,samo da se nasi ne prepadnu bezveze. Mozemo mi do 3 boda ovdje taman da nam Kolinu posalju protiv nas da sudi.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 02 apr 2018, 00:15

NK TOŠK ostao bez trenera

Sadiković odlučio napustiti federalnog prvoligaša

NK TOŠK jučer je u okviru 19. kola Prve lige Federacije BiH poražen od Čapljine 2:0. Gosti nisu pokazali mnogo u Hercegovini te nisu ni mogli očekivati ništa više od časnog poraza.

Denis Sadiković je poslije meča podnio ostavku na mjesto šefa struke kluba iz Tešnja, a Upravni odbor je odlučio istu prihvatiti", saopćeno je iz NK TOŠK.

Sadiković je na klupi TOŠK-a naslijedio Igora Remetića, a Tešnjake sada ostavlja na 13. mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Već u slijedu TOŠK će ugostiti Igman, a nije poznato ko bi mogao naslijediti iskusnog Sadikovića.

Izvor:sportsport.ba

Sadiković: U Čapljini je sve eskaliralo, dopustile su se stvari koje nisu smjele

Iskusni stručnjak napustio TOŠK

Federalni prvoligaš NK TOŠK danas je ostao bez šefa struke. Naime, Denis Sadiković je nakon meča sa Čapljinom i poraza 2:0 odlučio napustiti klub, što su Tešanjci potvrdili na svojoj stranici uz obrazloženje da je Upravni odbor prihvatio ostavku iskusnog stručnjaka.

"Trpio sam od ranije neke stvari koje nisu bile korektne, a sekretaru kluba sam poslije meča rekao da podnosim ostavku, međutim da ipak sjednemo i razgovaramo. Bilo je tu mnogo nezadovoljstva oko igrača, skupilo se mnogo toga od ranije, još od Kaknja, ali jučer je sve eskaliralo, posebno taj loš odnos igrača i nedisciplina. Jesam nezadovoljan, ali rekao sam da ipak sjednemo i porazgovaramo za dobrobit klub, Denis Sadiković tu nije bitan, bitan je TOŠK, ali vidim oni su odmah objavili sve", kazao je Sadiković za SportSport.ba te nastavio razočaranim glasom.

"Dosta je tu bilo stvari koje nisu uredu. TOŠK-u želim sve najbolje, te posebno navijačima koji su odlični i koje pozdravljam i ovim putem. Sada sam i umoran od svega, ali ima tu svega da se kaže, za dobrobit klub. Dopustili su se stvari koji definitivno nisu smjele".

Iskusni stručnjak sada će kaže prvo malo odmoriti, rad u TOŠK-u ga je iscrpio.

"Svaki dan sam putovao gore - dole četiri sata, nekada smo radili i dva puta dnevno, te sam sto posto bio uz TOŠK i radio za interes kluba. Trebali smo sjesti i razgovarati, ali oni su jedva dočekali da objave, iako sam ja htio da sjednemo. TOŠK i grad Tešanj, te navijači koji jedini mogu promijeniti ovaj odnos nekih prema klubu", dodao je Sadiković na kraju razgovor.

Sadiković je na klupu TOŠK-a došao početkom septembra prošle godine i naslijedio Igora Remetića.

Izvor:sportsport.ba

VagaBundo
Kontakt:

Post Postao/la VagaBundo » 02 apr 2018, 02:29

3:0 do poluvremena mora bit!!
Izvest najjacu napadacku formaciju
4-3-3
Bosnjak
Ibro, Papaz, Hambe, Rasta
Hanka, Radul, Adem
Kadusic, Besirovic, Nuhanovic.

Slazete li se??

U srijedu svi na Luke, ajmo ih zgazit kao mrave!!!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 02 apr 2018, 06:20

VagaBundo je napisao/la:3:0 do poluvremena mora bit!!
Izvest najjacu napadacku formaciju
4-3-3
Bosnjak
Ibro, Papaz, Hambe, Rasta
Hanka, Radul, Adem
Kadusic, Besirovic, Nuhanovic.

Slazete li se??

U srijedu svi na Luke, ajmo ih zgazit kao mrave!!!
Sto posto druge nema, jedan gol razlike ne smijemo dopustit, inace ce nam svirnut penal i nidje nas nema
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 02 apr 2018, 10:14

Danas 17:00h svi pred klubanu

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 02 apr 2018, 10:40

plavobijeliii je napisao/la:Danas 17:00h svi pred klubanu
:salut: :salut:

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 02 apr 2018, 11:50

Danas u 19:00h ima snimak utakmice na CityTV.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 02 apr 2018, 16:02

MVN1994 je napisao/la:Danas u 19:00h ima snimak utakmice na CityTV.
Da vidimo bas sta je bilo to dole
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 02 apr 2018, 19:22

Pogubno je da u ime navijača govore Semso i Sule. Ljudi koji su izronili odjednom i navijaju za TOŠK i oni vode glavnu riječ. Dodju da ih grde, na kraju ih grle i tapšu, evo ne znam. Ovoj dvojici zabraniti da pričaju u ime svih navijača i da budu "predstavnici navijaca"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.