Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je ciro skontao kakav napad imamo imali bi jos 3 boda vise sigurno.doci je napisao/la:dijete sabura samo sabura!!baljic je napisao/la:ciroooooooooooooo majstore i uvjek ce ostati i
cjela ekipa sto se veceras pravo borili
a ovi supci sto plju po ciri trebaju hi sviju polomiti al
za bhf to nisu navijaci nego djeca prava , bezobrazna gov__na
trebahim se zabraniti ulaziti na stadion, netrebaju nam taki
neigra savez nego bosna, trebate vi ici ispred saveza praviti belaje a ne
na utakmici
mrzim bhf najvise nasvjetu jeb, ja nima sve![]()
A sto se tice BHF da nije bilo bakljade pao bi nama jos jedan gol,sami igraci su priznali da im je dobro dosao odmor i stabilizacija.
Ma ono je sramota koliko puta ja moram da strepim da li ce tekmu prekinuti DOSTA VISE sve ih polomiti treba
Bolje da odu u savez pa tamo naprave bakljadu a ne preko leda reprezentacije I U IME CIJELE ZENICE VAM KAZEM NE DONOSITE NIKAKVE GAS MASKE JER IH SAMO SEBI U g.... MOZE TE STAVITI
karte su skocile cijene karata na crno su 40-50KM zapad ;istok 30-40KM ;jug i sjever 20-30KM
Bolje da odu u savez pa tamo naprave bakljadu a ne preko leda reprezentacije I U IME CIJELE ZENICE VAM KAZEM NE DONOSITE NIKAKVE GAS MASKE JER IH SAMO SEBI U g.... MOZE TE STAVITI
karte su skocile cijene karata na crno su 40-50KM zapad ;istok 30-40KM ;jug i sjever 20-30KM
cestitke momcima za pobijedu
Zar se i na ovakvu vecer mozete svadjat?
BOSNA JE SAMPION! **** cemo im majkicu evropsku u Zenici.
BOSNA JE SAMPION! **** cemo im majkicu evropsku u Zenici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hoce li Salihovic i rahimic biti spremni za zenicu? Veliki + bi bio ma da je bajramovic odlican i veliki + za reprezentaciju 

- Principatus
- Kontakt:
Moze se za ove bakljade pricati sta hoce, nasi su igraci pravilno reagovali i to ignorirali i hvalili navijace.
Ali sto se tice onih koji su bacali, koji sebe hoce da stave u centar paznje, koji misle da imaju pravo da nas i igrace pokradu za ovo sve, ljudi koji izgleda nemaju drugog posla, suvise para i vremena...nadam se da je belgijska policija bar nekoliko stavila malo na "odmor" gdje ih sada neki 200kg divovi lizu.
Ali sto se tice onih koji su bacali, koji sebe hoce da stave u centar paznje, koji misle da imaju pravo da nas i igrace pokradu za ovo sve, ljudi koji izgleda nemaju drugog posla, suvise para i vremena...nadam se da je belgijska policija bar nekoliko stavila malo na "odmor" gdje ih sada neki 200kg divovi lizu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naši momci preplavili Uefinu i Fifinu stranicu 
a za bakljadu nek idu nek isaketaju Ilju i ostale negdje drugo,a ono sto su uradili se lomi na ledjima nasih momaka
katastrofa bi bilo da su prekinuli jer sam ja vidio da mozemo dobit belgiju

a za bakljadu nek idu nek isaketaju Ilju i ostale negdje drugo,a ono sto su uradili se lomi na ledjima nasih momaka
katastrofa bi bilo da su prekinuli jer sam ja vidio da mozemo dobit belgiju
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
baljic je napisao/la: dodji u zenici i popusimi mi ga , a bhf ce dobiti belaja u srjedu to ti obecavam
sbog nih ce nas jednom kazniti i prekinut utakmicu

Bhf nastavite sa borbom, a ovi sto vas sputavaju iz zemlje neka vam daju podstrek za dalje.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Joj kako me oni bh fanatikosi nerviraju.**** im mater što ih puštaju da unose baklje na stadion.Ali to je taj glupi balkanski mentalitet.Nikada neće doći pameti.
hasane, sasa hocemo i vas u reprezentaciji da im svima bre **** kevu...... pandza najbolji si, onaj felaini se nije vidio majkemi bravo i za golmana , jaci je od čeha majkemi
bravo za sve igrace bravo za edina, bolji je od berbatova .. bravo za sve momke i najvise me raduje povratak bajramovicaaaa..... bravao zlatane majstore

Golman je kriza.Lik nezna kad da krene da ufati loptu,al mislim da se malo i prepao atmosvere tako da ga više neću optuživati.Molim boga da nam spahić igra u zenici.
ma dobri su fanaticosi sve je ok ... samo molim Boga da nas ove picke iz uefe ne kazne sa igranjem pred praznim tribinama a kavi su .......... kad se sjetim kako nam nisu dali igrat na bilinom polju protiv danske
jasta kad se samo sjetim kako je mravac los... boze sacuvaj....... ali i ako se rahimic oporavi dobro je jer onda vrati jahica na stopera i to je toensadek je napisao/la:Golman je kriza.Lik nezna kad da krene da ufati loptu,al mislim da se malo i prepao atmosvere tako da ga više neću optuživati.Molim boga da nam spahić igra u zenici.
BRAVO ZLATNI LJILJANI!!!!
Svaka vam cast!Samo tako nastavite i niko nas zauztaviti uz Boziju pomoc nece.Imamo najbolje napadace Evrope..ALI....dzabe nam moze biti ukoliko DIVLJACI koji BACAJU BAKLJE nastave da lijece svoje bolesne umove na ovakav nacin
Svak IDIOTU koji ih brani-vrijeme je da se OPAMETITE!
IDIOTI KOJI BACAJU BAKLJE NISU NAVIJACI BiH vec oni imbecili koji RUSE UGLED NASE DOMOVINE PO SVIJETU!
Umjesto da nas veceras Evropa slavi kao pobjednike,nazivaju nas PRIMITIVCIMA jer su neki idioti bacali baklje i ostala pirotehnicka ****!
DOSTA VAS JE VISE!**** SE I VI I VASE NAVIJANJE OD KOJEG NEMAMO NIKAKVE KORISTI VEC SAMO BLATITE IME BOSNE I HERCEGOVINE!GAMADI POGANA..KOJI GOD BACIO VISE BAKLJU NA TEREN NA TEKMI-DABOG DA MU SE RUKA OSUSILA ISTE SEKUNDE!DJUBRAD POGANA KOJA SA CIVILIZOVANIM SVIJETOM NEMA NISTA ZAJEDNICKO!
COBANI JEDNI kad ste vec toliki frajeri,otidjite malo u Laktase pa se na istio nacin obracunajte sa onima koji ruse nasu BiH ako smatrate da je na taj nacin"branite od nekoga".Otidjite u Sarajevo u sjediste kriminalnog saveza i onoj gamadi koja sjedi tamo "zapaprite"malo..a ne ovako!SRAM I STID DA VAS BUDE!
EVO ZA KRAJ JOS JEDNOM STA KAZE NAS KAPITEN:
Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Odigrali smo odličnu utakmicu i rasturili ih. Ovom prilikom preklinjem naše navijače da više ne pale baklje na stadionima, jer malo je falilo da sudija Valentin Ivanov prekine utakmicu u Genku. Molio sam ga da to na uradi, bilo je na granici prekida. To nikome ništa neće pomoći, samo nam može škoditi. Na civiliziran način treba se boriti i za promijene koje su neophodne u našem fudbalu“.
Prema posljednjim informacijama koje stižu iz sjedišta UEFA, Disciplinska komisija, najvjerovatnije, po hitno postupku očitovaće se već danas (nedjelja, 29. marta) o bakljadi na „Cristal areni“. Za nadati se da nas neće sankcionisati sa igranjem utakmice u srijedu u Zenici bez prisustva publika?!
ZELITE da nam Bosna ode na svjetsko ili evropsko prvenstvo...bunite se kad su sudije protiv nas...i ne bile vala..pa zar vi stvarno mislite da smo nekome ovako nekulturni dragi?Na sve nacine ce pokusati da zaustave BOSANSKE HULIGANE I IDIOTE koji svojim **** primitivizmom zele da sruse ono sto nasi momci ostvare na terenu,casno i posteno mada cesto moraju da igraju i protiv sudija!Radi ONIH DJUBRETARA koji bacaju baklje!
Ovi koji ih lafo brane-SRAM DA VAS BUDE ..pameti nemate!Samo stvarni IDIOT moze da stane na stranu onih pijanih i drogiranih maloumnika!
NEMOJTE DOLAZITI NA UTAKMICE JER NAM TAKAV SLJAM POPUT VAS NE TREBA!
Svaka vam cast!Samo tako nastavite i niko nas zauztaviti uz Boziju pomoc nece.Imamo najbolje napadace Evrope..ALI....dzabe nam moze biti ukoliko DIVLJACI koji BACAJU BAKLJE nastave da lijece svoje bolesne umove na ovakav nacin
Svak IDIOTU koji ih brani-vrijeme je da se OPAMETITE!
IDIOTI KOJI BACAJU BAKLJE NISU NAVIJACI BiH vec oni imbecili koji RUSE UGLED NASE DOMOVINE PO SVIJETU!
Umjesto da nas veceras Evropa slavi kao pobjednike,nazivaju nas PRIMITIVCIMA jer su neki idioti bacali baklje i ostala pirotehnicka ****!
DOSTA VAS JE VISE!**** SE I VI I VASE NAVIJANJE OD KOJEG NEMAMO NIKAKVE KORISTI VEC SAMO BLATITE IME BOSNE I HERCEGOVINE!GAMADI POGANA..KOJI GOD BACIO VISE BAKLJU NA TEREN NA TEKMI-DABOG DA MU SE RUKA OSUSILA ISTE SEKUNDE!DJUBRAD POGANA KOJA SA CIVILIZOVANIM SVIJETOM NEMA NISTA ZAJEDNICKO!
COBANI JEDNI kad ste vec toliki frajeri,otidjite malo u Laktase pa se na istio nacin obracunajte sa onima koji ruse nasu BiH ako smatrate da je na taj nacin"branite od nekoga".Otidjite u Sarajevo u sjediste kriminalnog saveza i onoj gamadi koja sjedi tamo "zapaprite"malo..a ne ovako!SRAM I STID DA VAS BUDE!
EVO ZA KRAJ JOS JEDNOM STA KAZE NAS KAPITEN:
Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Odigrali smo odličnu utakmicu i rasturili ih. Ovom prilikom preklinjem naše navijače da više ne pale baklje na stadionima, jer malo je falilo da sudija Valentin Ivanov prekine utakmicu u Genku. Molio sam ga da to na uradi, bilo je na granici prekida. To nikome ništa neće pomoći, samo nam može škoditi. Na civiliziran način treba se boriti i za promijene koje su neophodne u našem fudbalu“.
Prema posljednjim informacijama koje stižu iz sjedišta UEFA, Disciplinska komisija, najvjerovatnije, po hitno postupku očitovaće se već danas (nedjelja, 29. marta) o bakljadi na „Cristal areni“. Za nadati se da nas neće sankcionisati sa igranjem utakmice u srijedu u Zenici bez prisustva publika?!
ZELITE da nam Bosna ode na svjetsko ili evropsko prvenstvo...bunite se kad su sudije protiv nas...i ne bile vala..pa zar vi stvarno mislite da smo nekome ovako nekulturni dragi?Na sve nacine ce pokusati da zaustave BOSANSKE HULIGANE I IDIOTE koji svojim **** primitivizmom zele da sruse ono sto nasi momci ostvare na terenu,casno i posteno mada cesto moraju da igraju i protiv sudija!Radi ONIH DJUBRETARA koji bacaju baklje!
Ovi koji ih lafo brane-SRAM DA VAS BUDE ..pameti nemate!Samo stvarni IDIOT moze da stane na stranu onih pijanih i drogiranih maloumnika!
NEMOJTE DOLAZITI NA UTAKMICE JER NAM TAKAV SLJAM POPUT VAS NE TREBA!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Jao što mi u Hrvatskoj nemamo komentatora ko Mijajlović, pa ovi naši Vela, Sušec, Blažičko nisu mu ni do koljena.
Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta s tolko uzbuđanja gledo neku tekmu, mogu reći samo svaka čast igračima i Ćiri na hrabrosti za Bajramovića i taktici, motiviranju. Mogu reći da jedino Bosnu ne bi volio u baražu. Ćiro je šoumen i glumac, ali u motivaciji igrača mu niko nije ni do koljena.
Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta s tolko uzbuđanja gledo neku tekmu, mogu reći samo svaka čast igračima i Ćiri na hrabrosti za Bajramovića i taktici, motiviranju. Mogu reći da jedino Bosnu ne bi volio u baražu. Ćiro je šoumen i glumac, ali u motivaciji igrača mu niko nije ni do koljena.
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb
Svi su bili pravi a pogotovo golman cestitke od srca mozda je dobro sto je bila bakljada ali bojim se da nam jednom ne prekinu utakmicu bila bi prava steta HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO SAMO NAPRIJED
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA
budale jedne pa BHF je to uradio u pravom trenutku.kada nam je voda unisla u usi.da nije bilo baklji primili bi jos 2-3 gola.volim te momke,a vi koji ih ne simpatisete poklopite se 

- adnan_nanda
- Kontakt:
svaka cast igracima,bilo je predivno gledati ovakvu Bosnu i Hercegovinu!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.