FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Onda je do mene, nešto sam mislio da ima ta opcija u njegovom ugovoru.
Valjda sportski segment radi na tim ugovorima igrača. Većina najboljih igrača nam je "tanka" sa ugovorima. Voji, Blagojeviću i Graovcu ističe na ljeto, doduše Graovac je na posudbi al' suština je ista, Zakariću ističe iduće zime.
Valjda sportski segment radi na tim ugovorima igrača. Većina najboljih igrača nam je "tanka" sa ugovorima. Voji, Blagojeviću i Graovcu ističe na ljeto, doduše Graovac je na posudbi al' suština je ista, Zakariću ističe iduće zime.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jovan ide 100%. Za Daniela se ne zna, možda i produži. Mislim da mi bi. Vojo je došao nekad u septembru, ne znam do kada ima ugovor, ali ne duže od godine. i Njega bi rado produžili da on hoće. Takođe ističe i Crnovu, Bogu fala, i Projiću isto. Biće mnogo promjena na ljeto, Mislim da će i Veca lagano "put pod noge" i od omladine neko možda. Uglavnom velika rekonstrukcija za slijedeću sezonu slijedi, kako god ova sezona završi.
Vojo ima ugovor do ljeta, to sam siguran jer sam to nedavno gledao.
Za Jovana je šteta što ide, on je za ove lige odličan igrač i uvijek može dobro doći kao igrač rotacije u najgorem slučaju. Vjerovatno je plan da se iduće sezone maksimalno guraju Šaban, Hajdarević, Modić + Vranješ, pa je Jovan vidio da će vjerovatno izgubiti stalno mjesto u ekipi i želi da ide. Šteta, al' to je njegov izbor, mislim valjda je njegov, ako naši ne žele produžiti saradnju onda je to loš potez.
Vecu prodati odmah poslije Europe, nema se šta čekati, treba se uzeti fina lova na njegovom transferu.
Do kada Bogi ima ugovor?
Za Jovana je šteta što ide, on je za ove lige odličan igrač i uvijek može dobro doći kao igrač rotacije u najgorem slučaju. Vjerovatno je plan da se iduće sezone maksimalno guraju Šaban, Hajdarević, Modić + Vranješ, pa je Jovan vidio da će vjerovatno izgubiti stalno mjesto u ekipi i želi da ide. Šteta, al' to je njegov izbor, mislim valjda je njegov, ako naši ne žele produžiti saradnju onda je to loš potez.
Vecu prodati odmah poslije Europe, nema se šta čekati, treba se uzeti fina lova na njegovom transferu.
Do kada Bogi ima ugovor?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vojo potpisao do kraja tekuće sezone. Blagojeviću je 30 godina i vjerovatno hoće da odradi jedan fin ugovor u inostranstvu. Odlascima Jovana i Projića se oslobađa mjesto za 2 stranca, a znamo svi da od sljedeće sezone ih možemo imati samo 4 tako da se nadam da će naši tu pametno odabrat koje strance će dovest. Ako već dovodimo stranca mora biti neki kvalitet kao Vojo, a ne Elsnera ili Projića.Monci je napisao/la:Jovan ide 100%. Za Daniela se ne zna, možda i produži. Mislim da mi bi. Vojo je došao nekad u septembru, ne znam do kada ima ugovor, ali ne duže od godine. i Njega bi rado produžili da on hoće. Takođe ističe i Crnovu, Bogu fala, i Projiću isto. Biće mnogo promjena na ljeto, Mislim da će i Veca lagano "put pod noge" i od omladine neko možda. Uglavnom velika rekonstrukcija za slijedeću sezonu slijedi, kako god ova sezona završi.
Možda nam Papac kakvog afrikanca ili latinosa dovede.
Hoce li se sa Zecom produziti?
Koji crni Zeric umjesto da gine on ni potrcat kako treba ne kontam,ovi grcevi mi nisu jasni pa 2 sedmice su imali pauzu,sta ce sad bit kad kup uleti.Ja bi kup ostavio na stranu nebitan,samo titula.
- kontrasviju
- Kontakt:
Derbi je za dvije sedmice.Zna li se sigurno da li nam daju onaj naš dio Zapada?
1921
- kontrasviju
- Kontakt:
Do kraja ostalo 7 kola.Iz toga nam je dovoljno 4 pobjede i 3 remija za titulu, s tim da jedna od ove 4 pobjede bude protiv Zrinjskog na Grbavici.Prema ovoj računici Zrinjski može pobjediti sve ostale utakmice(njih 6).Pobjeda protiv Širokog,Zrinjskog i Sarajva kući, pobjeda recimo protiv Krupe u gostima i neriješeno protiv Sarajva, Radnika i Širokog u gostima.
1921
Do 2024. sa opcijom produženja još jednu deceniju.Raonffa je napisao/la:Do kada Bogi ima ugovor?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bogi našao eliksir životaVirtu4l je napisao/la:Do 2024. sa opcijom produženja još jednu deceniju.Raonffa je napisao/la:Do kada Bogi ima ugovor?
Izvlačenje parova kupa je nekad ove sedmice, zna li se tačan datum?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U srijedu
Bogičević ima do sljedećeg ljeta ugovor
Bogičević ima do sljedećeg ljeta ugovor
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma hajte molim vas.

Da je ovo Crepulja uradio, Čulić bi esej napisao.

Da je ovo Crepulja uradio, Čulić bi esej napisao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bogi najbolji stoper lige. Jes da je svako kolo kriv makar za jedan gol, ali mlad je naucit ces.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Totalna bespotrebna diskusija oko igrača,stvara se gnjev bezveze.
Ispada da je za svaki primljeni gol Bogi kriv,smijesno.
Omalovazavaju Zajmovića,a momak jako dobro odigrao,i primjetan je napredak.
Nasi su pa da su od govana,moju podrsku imaj svi!
Ispada da je za svaki primljeni gol Bogi kriv,smijesno.
Omalovazavaju Zajmovića,a momak jako dobro odigrao,i primjetan je napredak.
Nasi su pa da su od govana,moju podrsku imaj svi!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Evo Čulića ponovo u akciji, dozvah ga sinoć. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uglješa, Marković, Hasanović, Blagojević, Bekrić, Zeba
Šaban, Hajdar, Blagojević, Vranješ, Modić, Ramović
Šaban, Hajdar, Blagojević, Vranješ, Modić, Ramović
Ma prvaci smo sigura no sikiriki Zrinjski jos nije
pobjedio u ligi prvaka,gostuju nama pitarima radniku nemaju sansi.
pobjedio u ligi prvaka,gostuju nama pitarima radniku nemaju sansi.
Ne prizivaj ga vise,sviju ti

MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.