Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 02 apr 2018, 11:24

Čelika vise nista ne spasava, mislim da je Sloboda bolja i kvalitetnija ekipa od njih, i realno nakon ove dvije ovako odigrane sezone i zasluzuju da ispadnu. Opet kao i lani samo se prica kako njihovi protivnici namjestaju utakmice, kako se pusta njihovim direktnim konkurentima za ispadanje, a oni nisu u stanju dobiti za njih krucijalne utakmice u medjusobnim duelima protiv istih.
NK Široki Brijeg

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2018, 11:26

Sta je to bilo na Kosevu pa se Starcevic ovoliko buni?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 apr 2018, 11:41

čeliče do slušanja, na đubrište s ostalim velikanima pa skupa premotavajte kazete :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 apr 2018, 11:51

Rigoletto je napisao/la:čeliče do slušanja, na đubrište s ostalim velikanima pa skupa premotavajte kazete :bih:
Ti si bas izuzetno neinteligentan lik....nije ni čudo sto slazes i bojiš kamenje po brdima....ima tema za ove tvoje gluposti...skini malo taj kombinezon,odlozi valjak sa strane,naruci si kavu i sjedni malo... razmisli....majka mu stara.... znamo da si nervozan....nije lako....malo vas a udario brat na brata....oba majorizirana :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 12:05

Evolve je napisao/la:Čelika vise nista ne spasava, mislim da je Sloboda bolja i kvalitetnija ekipa od njih, i realno nakon ove dvije ovako odigrane sezone i zasluzuju da ispadnu. Opet kao i lani samo se prica kako njihovi protivnici namjestaju utakmice, kako se pusta njihovim direktnim konkurentima za ispadanje, a oni nisu u stanju dobiti za njih krucijalne utakmice u medjusobnim duelima protiv istih.
Decko ti si nesto pomjesao ko to iz Celika je ista rekao o namjestenju ili bilo cemu? Igramo borimo se ispadnemo boze moj ali..
dva dana se nesto pravdaju Mulalic i Dudic ?
Kome ? Mulalic govori nakon poraza necemo nikome pustiti a Dudic Mladost je igrala za sebe a ne za Celik i Slobodu??
Sta im to znaci? Mladost izgubila igrala za sebe? A nikome nece pustiti? Jel to od jucer poslije utakmice vazi ili?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LuisCarlo
Kontakt:

Post Postao/la LuisCarlo » 02 apr 2018, 12:05

avenija je napisao/la:Da su sutili ovi iz Goska i Mulalic ne bi ni posumnjao da su nastimali utakmicu, ali iz niceg oni ovoliko se nesto pravdaju Mulalic kao nece pustiti a izgubio, Dudic se zahvaljuje Mladosti sto su igrali za sebe a ne za Celik I Slobodu a izgubili utakmicu bez ijedne prilike bez zutog kartona Mladosti i sve ok poraz poraz ali evo vec dva dana neke sumnjive izjave prvo od Mulalica pa evo i od Dudica.
Sta je to bilo pa se pravdate? Nema logike nijedna izjava prvo Mulaliceva da nikom nece pustiti a upravo izgubili i to bez suta u okvir i bez zutog kartona protiv mrskih neprijatelja pa onda sad izjava Dudica da je Mladost igrala za sebe a ne za Celik i Slobodu? Sta to znaci da su uzeli bod igrali bi za nekog ali posto su izgubili igrali su za sebe. :shock:
Sumnjivi su mi bolje da su sutili, nije majka klela sina sto se kladio nego sto se vadio.

Druže nisi korektan. Imala je Mladost svojih prilika. Pogledaj izvještaj. Nije Mladost nikakva sila, problem je što smo mi buranija od momčadi.

Da nam dođe Željo ili Zrinjski, petaka bi fasovali.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 12:07

LuisCarlo je napisao/la:
avenija je napisao/la:Da su sutili ovi iz Goska i Mulalic ne bi ni posumnjao da su nastimali utakmicu, ali iz niceg oni ovoliko se nesto pravdaju Mulalic kao nece pustiti a izgubio, Dudic se zahvaljuje Mladosti sto su igrali za sebe a ne za Celik I Slobodu a izgubili utakmicu bez ijedne prilike bez zutog kartona Mladosti i sve ok poraz poraz ali evo vec dva dana neke sumnjive izjave prvo od Mulalica pa evo i od Dudica.
Sta je to bilo pa se pravdate? Nema logike nijedna izjava prvo Mulaliceva da nikom nece pustiti a upravo izgubili i to bez suta u okvir i bez zutog kartona protiv mrskih neprijatelja pa onda sad izjava Dudica da je Mladost igrala za sebe a ne za Celik i Slobodu? Sta to znaci da su uzeli bod igrali bi za nekog ali posto su izgubili igrali su za sebe. :shock:
Sumnjivi su mi bolje da su sutili, nije majka klela sina sto se kladio nego sto se vadio.

Druže nisi korektan. Imala je Mladost svojih prilika. Pogledaj izvještaj. Nije Mladost nikakva sila, problem je što smo mi buranija od momčadi.
Ma govorim o izjavama.
Sta se toliko prica o namjestanju nakon utakmice u Gabeli? Prvo Mulalic pa danas Dudic?

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 apr 2018, 12:08

staragarda je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:čeliče do slušanja, na đubrište s ostalim velikanima pa skupa premotavajte kazete :bih:
Ti si bas izuzetno neinteligentan lik....nije ni čudo sto slazes i bojiš kamenje po brdima....ima tema za ove tvoje gluposti...skini malo taj kombinezon,odlozi valjak sa strane,naruci si kavu i sjedni malo... razmisli....majka mu stara.... znamo da si nervozan....nije lako....malo vas a udario brat na brata....oba majorizirana :urnebes:
dao bih se kladiti da sam obrazovaniji od tvog čitavog porodičnog stabla.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 apr 2018, 12:17

avenija je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Čelika vise nista ne spasava, mislim da je Sloboda bolja i kvalitetnija ekipa od njih, i realno nakon ove dvije ovako odigrane sezone i zasluzuju da ispadnu. Opet kao i lani samo se prica kako njihovi protivnici namjestaju utakmice, kako se pusta njihovim direktnim konkurentima za ispadanje, a oni nisu u stanju dobiti za njih krucijalne utakmice u medjusobnim duelima protiv istih.
Decko ti si nesto pomjesao ko to iz Celika je ista rekao o namjestenju ili bilo cemu? Igramo borimo se ispadnemo boze moj ali..
dva dana se nesto pravdaju Mulalic i Dudic ?
Kome ? Mulalic govori nakon poraza necemo nikome pustiti a Dudic Mladost je igrala za sebe a ne za Celik i Slobodu??
Sta im to znaci? Mladost izgubila igrala za sebe? A nikome nece pustiti? Jel to od jucer poslije utakmice vazi ili?
Pa moze li ekipa izgubiti a da nije pustila? Oni igraju sada tako da je igracima tesko naci motivaciju i ono sto mogu prihvatit je da protiv nekoga zapnu vise nego protiv drugog, ali to nemora nista znaciti.

Vama sretno dalje, iako po meni sanse su vam minimalne, uz vase pobjede sada vam trebaju kiksevi i konkurenata, tocnije Slobode, jer mislim da su vam Gosk i Borac, koji je mozda i najlosiji u ovom trojcu odmakli daleko.
NK Široki Brijeg

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 apr 2018, 12:19

Ja apsolutno ne vidim kako Čelik može opstati više. Dakle, nema ekipe kojoj se ne ostaje, pa da je mogu preveslati. Svi će ovdje da traže sebe i da namaknu neke lahke bodove. Eto, nek do kraj osvare 4-3-0. To je 33 boda na kraju. GOŠK ima dvomeč sa Vitezom i već je siguran :D Sloboda ima Viteza kući, ali i GOŠK, Mladost, Borac kući. Praktično, iz ove tri tekme kući, dovoljno im je da izvuku jednu pobjedu i jedan remi. I eto, tu sva priča završava :)

Čak da Čeliku računamo 6-1-0 do kraja, upitno je, pogotovo ako je taj remi GOŠK recimo u Gabeli. To bi bilo 37 bodova. GOŠK protiv Viteza ima 6, taj bod i treba im još jedna pobjeda da pređu savršenog Čelika :D Tu je meč protiv Borca, svakako. S druge strane, Sloboda ima opet ova 4 domaća susreta gdje praktično mogu obezbjediti opstanak. A, čak i ako tu recimo naprave 2-1-1 (a gore sumnjam da mogu), moraju samo u gostima uzeti 4 boda. Mislim da će već u Kaknju osvojiti prvi :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 12:28

Celik ce pobjediti sve i jednu do kraja.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 apr 2018, 12:30

avenija je napisao/la:Celik ce pobjediti sve i jednu do kraja.
šteta što neće da bude dovoljno. :ljepota: :bih:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 apr 2018, 12:30

Uz sav rivalitet, apsolutno nisam sretan što Čelik očito gubi šanse za opstanak. Sa druge strane mi je drago ako se uspiju resetovati, podvući crtu i krenuti nekim drugim putem, i vratiti se u PL kao ozbiljan konkurent za vrh tabele. U toj varijanti sam siguran da bi i Bilino Polje bilo ponovo jedan od najposjećenijih stadiona u državi, i da bi dodatno stimulisali i druge navijače i klubove ka iskoracima na stadionima, uslovima i broju navijača.
Takođe bilo bi vrhunski da iz saveza dođe bar nagovještaj o ligi 10, odnosno četvrekružnom liga sistemu. Očito je da u obje lige (za titulu i za opstanak) ima ekipa koje totalno nemaju motiva za igrati, i iz njihovih nastupa proizilaze sve priče o namještanjima i nepravilnostima. Uz to dođu još neke sumnjive sudijske odluke, i mediji jedva dočekaju da iskonstruišu i "ubodu" koji dodatni "klik". Pogrešna slika bar djelimično ide u javnost, i ljdi još manje imaju želju otići do stadiona i pogledati tekmu.
Mislim da je dodatno skraćenje lige jedini spas za istu, ako iole hoćemo zadržati kvalitet i neku atraktivnost i zanimanje.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 apr 2018, 12:33

Monci je napisao/la:Uz sav rivalitet, apsolutno nisam sretan što Čelik očito gubi šanse za opstanak. Sa druge strane mi je drago ako se uspiju resetovati, podvući crtu i krenuti nekim drugim putem, i vratiti se u PL kao ozbiljan konkurent za vrh tabele. U toj varijanti sam siguran da bi i Bilino Polje bilo ponovo jedan od najposjećenijih stadiona u državi, i da bi dodatno stimulisali i druge navijače i klubove ka iskoracima na stadionima, uslovima i broju navijača.
Takođe bilo bi vrhunski da iz saveza dođe bar nagovještaj o ligi 10, odnosno četvrekružnom liga sistemu. Očito je da u obje lige (za titulu i za opstanak) ima ekipa koje totalno nemaju motiva za igrati, i iz njihovih nastupa proizilaze sve priče o namještanjima i nepravilnostima. Uz to dođu još neke sumnjive sudijske odluke, i mediji jedva dočekaju da iskonstruišu i "ubodu" koji dodatni "klik". Pogrešna slika bar djelimično ide u javnost, i ljdi još manje imaju želju otići do stadiona i pogledati tekmu.
Mislim da je dodatno skraćenje lige jedini spas za istu, ako iole hoćemo zadržati kvalitet i neku atraktivnost i zanimanje.
potpis

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 apr 2018, 13:25

Ma Gosk je uvijek u namjestanjima. I ispadaju oni 90%.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 apr 2018, 13:27

Kasno se Celik sjetio da se spasava, ne vjerujem da ce se Gosk predati.
- Zeljeznicar -

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 02 apr 2018, 13:36

Mislim da uefa/fifa (uglavnom neka mafija hahah) daje 1 milion za one koji docekaju 100 godina kluba u najjacem rangu...znaci da Gosk mora osigurati opstanak :mrgreen:
!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 apr 2018, 14:32

Znaci Niko kontra Sarica
Sitni vez pa ko bolje ga usitni
Dobra ova PL BiH

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 14:56

Zenzo je napisao/la:Kasno se Celik sjetio da se spasava, ne vjerujem da ce se Gosk predati.
Nije moglo ranije tezak raspored, gostovanja zelji borcu slobodi, sada ide buranija :mrgreen:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 apr 2018, 14:57

tuzlak1987 je napisao/la:Ma Gosk je uvijek u namjestanjima. I ispadaju oni 90%.
98% ispadaju, zapamtite!
I to svojom voljom.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []