Huawei is the largest telecommunications equipment manufacturer in the world
July to September 2017, Huawei surpassed Apple and became the second largest smartphone manufacturer in the world after Samsung
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"kinez"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma i ja kontam al etFerdo je napisao/la:Neusporedivi. S8 uzmi.Barcod je napisao/la:Hmm zagrizo za s8 sad me i ovaj Huawei P10 mami
Arsenal All The Way !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada prave masine svi, ovo sto je izaslo zadnjih mjeseci ne trebas uopste kontati jel dobijas masinu u ruke. Na tebi je samo da izaberes sta ti se vise dopada.. Za razliku od prije par godina sada ako bacis novac na nesto znas da ti moze biti na nivou 3-4 godine..
Ovi sto su na S7 dvije godine nemaju kritika, a kako ce tek biti sa ovim sto sada uzimaju ove masinerije.
Ovi sto su na S7 dvije godine nemaju kritika, a kako ce tek biti sa ovim sto sada uzimaju ove masinerije.
Hvali huawei,xiaomi,oneplus al jarane drz se samsunga..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja nemam tih problema, ali definitivno mobitel nema tu fluidnost i besprijekoran rad kao iOS odnosno Iphone.Rosicky je napisao/la:Ne mogu vam opisat koliko sam nezadovoljan sa s8
Nakon mjesec baterija mi je za upola gora,ekran mi ima neku blagu zelenkastu boju (na netu sam nasao da je to softverski problem a i kod servisera),zvucnik je sa novim abdroidom slabiji itd itd.Nas 3 imamo s8 kupljeni u njemackoj i dva imaju ove probleme...treci jos nema jer je kupljen kasnije
Cesto se desavaju "glitchevi", fps dropovi na animacijama, crashaju browseri itd.
Nakon mate 10 huawei je s ovim p20 u najmanju ruku izjednacen sa samsungom, sigurno su presisali renomirani sony, o nokii ne treba ozbiljno pisati.
Nisam ocekivao da ce izbaciti ovakvu masinu, prvim utiscima mogu biti hrabar i reci da ce ovaj p20 cak i s9ku pobijediti.
3 kamere nevjerovatne, senzor i velicina piksela su van pameti, wow, stvarno nevjerovatno da raspolazu tako mocnim senzorom.
Jos tu dodamo razne karafeke senzora boja i temperature te izvrsnu softver podrsku,...
Iz Leice su uradili fantastican posao.
Nisam ocekivao da ce izbaciti ovakvu masinu, prvim utiscima mogu biti hrabar i reci da ce ovaj p20 cak i s9ku pobijediti.
3 kamere nevjerovatne, senzor i velicina piksela su van pameti, wow, stvarno nevjerovatno da raspolazu tako mocnim senzorom.
Jos tu dodamo razne karafeke senzora boja i temperature te izvrsnu softver podrsku,...
Vjerujem da cemo na proljece iduce godine imati relevantne podatke o prodaji na relevantnim trzistima pa cemo onda moci zakljuciti ko je bolji.
Mada mislim da se ne mora cekati.
Mada mislim da se ne mora cekati.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
S5, ima li neko da je isfur'o vec da kaze ukratko prednosti i mane. Izletilo mi za 180, meni je to povoljni ne pratim cijene telefona u zadnje vrijeme...
Ako nisi Hard user odličan izbor. Ako je očuvan onda imaš bolji mob od većine mobitela iz serije j ili a. Ipak je bio flagship.
Huawei je odličan brand, u rangu sa Sasmungom i ostalima, a jefitniji...madridist je napisao/la:Pa ako vec dajes hiljadu maraka onda sebi barem uzmi stroj,gdje ces za kineski mobitel davat te pare.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a mislis da bi mogli ovo sve implementirati bez nokijeKlare je napisao/la:Nakon mate 10 huawei je s ovim p20 u najmanju ruku izjednacen sa samsungom, sigurno su presisali renomirani sony, o nokii ne treba ozbiljno pisati.
dosta je tu nokijinih patenata kod huaweia
vidjecemo sta ima nokija kasnije ponuditi, govori se o penta kameri, suludo na prvu zvuci, no poslije 808, ne bi me iznenadilo nista .
Samsung J3, ima li neki način vani da se uspije to uraditi tačnije u AmericimandraX je napisao/la:Koji mob?Ziggs je napisao/la:kako otključati mobitel zaključan na BH telecom, da ga mogu koristiti na drugoj GSM mreži. Ima li neko rješenje, da se uzme nešto preko ebaya da ne ganjam neke majstore da mi to urade
Koji model, tacna oznaka me zanima...J300, J310, J330...ima li neko slovo uz broj...mogu ja probat da otkljucam preko IMEIZiggs je napisao/la:Samsung J3, ima li neki način vani da se uspije to uraditi tačnije u AmericimandraX je napisao/la:Koji mob?Ziggs je napisao/la:kako otključati mobitel zaključan na BH telecom, da ga mogu koristiti na drugoj GSM mreži. Ima li neko rješenje, da se uzme nešto preko ebaya da ne ganjam neke majstore da mi to urade
Isplati li se dati 7-8$ na ove jeftine pametne satove? Sjećam se da je neki dan ovdje bilo pitanje za Gear S3, no ta klasa me ne zanima, treba mi samo da znam ako ima kakvih mailova ili poruka s chat apps, ništa više a nadam se da su i ovi jeftini kadar za toga 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
SM-J510FN, nije J3 fulio sammandraX je napisao/la:
Koji model, tacna oznaka me zanima...J300, J310, J330...ima li neko slovo uz broj...mogu ja probat da otkljucam preko IMEI
@Sveti
Hvala na iskazanom misljenju
Kako god, skontao sam i ja da cu ih preskociti, nije mi o glavu bas da moram imati takav sat a ni inace ne volim imati najgore ako ne moram, pa posto mi nije prijeko potreban i dalje ide klasicni sat i smartphone 
Hvala na iskazanom misljenju
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo je po meni poraz za Samsung. Sa svojom novom perjanicom S9+ nisu se uspjeli zadržati ni mjesec dana na vrhu. Huaweiju svaka čast, kapa dolje. Mada je po meni i P20 kao i P20 Pro MORAO imati OLED zaslon umjesto već prevaziđenog LCD-a.

nije sve u DxOMark score-uFerdo je napisao/la:Ovo je po meni poraz za Samsung. Sa svojom novom perjanicom S9+ nisu se uspjeli zadržati ni mjesec dana na vrhu. Huaweiju svaka čast, kapa dolje. Mada je po meni i P20 kao i P20 Pro MORAO imati OLED zaslon umjesto već prevaziđenog LCD-a.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ipak S9 plus bolje fotografije pravi, mislio sam da ce P20 Pro biti bar tu negdje ali po meni je razlika vise nego ocigledna, bar sudeci po tom videu.Ali dobro malo je i nerealno bilo za ocekivati da ce moci parirati gigantu koji je na trzistu telefona vec toliki period u samom vrhu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 20 gostiju.