Ja to nisam rekao, samo kazem da Celik ostajeSariel1987 je napisao/la:Kako mislis gotova? Namjestena jeli?Bronson je napisao/la:Sta se prepirete, Celik ce opstati i ove sezone, pomogao neko ili ne, to je gotova stvar
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Po svi parametrima Celik zasluzuje drugu ligu. Ne znam uopste kako dobiju licencu za takmičenje u PL, nemaju jedini potpisan reprogram, ovi Turci su zavala vijeka nije ni njima jasno sta je to sada cije je i koliko sta. Ko je kome duzan i koliko. Cupaju se na guzove godinama da ne ispadnu na sve moguće načine. Prosle godine je savez odradio zbog reprezentacije ali sada kada ima opcija grbavica onda gube taj adut. Definitivno niko nikad nije zasluzio ispadanje kao Celik po svemu. Trebali su prosle godine ispasti, ove godine im je definitivno cvajta i to zasluženo dosta je vala bilo i njih i ostajanja mutnim radnjama x sezona, nije samo prosla.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Convicts1988
- Kontakt:
Izbaciti ćemo Slobodu iz lige, mutnim radnjama ponovo 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ostaje u ZeniciBronson je napisao/la:Ja to nisam rekao, samo kazem da Celik ostajeSariel1987 je napisao/la:Kako mislis gotova? Namjestena jeli?Bronson je napisao/la:Sta se prepirete, Celik ce opstati i ove sezone, pomogao neko ili ne, to je gotova stvar
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Polako, treba prvo skociti pa reci hopsviunapad1010 je napisao/la:Po svi parametrima Celik zasluzuje drugu ligu. Ne znam uopste kako dobiju licencu za takmičenje u PL, nemaju jedini potpisan reprogram, ovi Turci su zavala vijeka nije ni njima jasno sta je to sada cije je i koliko sta. Ko je kome duzan i koliko. Cupaju se na guzove godinama da ne ispadnu na sve moguće načine. Prosle godine je savez odradio zbog reprezentacije ali sada kada ima opcija grbavica onda gube taj adut. Definitivno niko nikad nije zasluzio ispadanje kao Celik po svemu. Trebali su prosle godine ispasti, ove godine im je definitivno cvajta i to zasluženo dosta je vala bilo i njih i ostajanja mutnim radnjama x sezona, nije samo prosla.
Sloga hita ka PLsviunapad1010 je napisao/la:
Ostaje u Zenici
-
neroazzurni
- Kontakt:
sta ste to odradili prosle godine? de zivota ti nam reciWolffire je napisao/la:Ma puno ovih Zenicana ima licemjernih do bola. Najbolje bi bilo da Mladost obuce crveno crne dresove pa da zajedno skupljamo bodove.Osttribine je napisao/la:
Sta ima postenjacine, vidim opleli ste po onoj Mladosti, a ista vas ostavi prosle godine u ligi, nemoj suplje ziv bio, nema postene ekipe ni u nasem niti bili cijem fudbalu tj. ligi. Svako tu i tamo sta zavrsi, kao ovo gore na "salveti". Druga stvar nemoj ni mitova o tom proljecu i nepobjedivosti, ipak ste igrali LzO. To da li cete ili necete ostati mi je svejedno, ali mi je glupo vec 7 kola prije kraja ste uhvatili na zub ove kakanjce ili dobojlije sta su vec, pa ce na kraju biti oni vam krivi za ispadanje, kao sto i tuzlaci dan danas krive Zelju za svoje ispadanje, a zadnje kolo im odgovarao i poraz, ali golom razlike.
Jedna stvar je jasna nasi igraci igraju sa kurc..oboljom jer smo osigurali opstanak eh sa sto je Celik tolika tuta pa ne moze dobiti to je njihov problem.
Prosle godine smo itekako odradili za njih par stvari ali njima je sve malo.
Evo i ove sezone vise pricaju kako mi igramo nego kako oni igraju.
3:1 ste nas vodili do 90. minute, i to kao namjestena utakmica, kao dali nam bod? how yes no
zadnje kolo protiv Metalegea kurcobolja zesca, cak ste im htjeli i pustiti ali da nije bilo momaka iz Zenice u vasim redovima koji su ginuli klinac bi onako zavrsilo
nemoj zivota ti, ne trazi od vas niko nista, pa eto i to da se pozovemo na taj neki komsiluk nesto...ili na to da smo iz istog kantona sto puno znaci kod uticaja u savezu(malo se raspitaj kako tu stvari funkcionisu pa ces vidjeti da je bolje imati jos nekog kraj sebe)...znaci necemo nista od vas, minimum sto trazimo je da ste fer, ako ste mogli skinuti gace u Tuzli i Gabeli(bez suta na gol bez kartona) cemu onda onolika loziona na Bilinom protiv nas
ali neka, naravno da nam niste vi krivi sami smo se syebali i gotovo, ali ostace neka gorcina u grlu, pamtit ce se, vratit ce se likCe jaci nego ikad a vi, vi vise nikad u Zenicu sa onim rahatlukom na zapadu
slobodno se naguzite i sad Slobodi
neka ba, nemoj jos...nije vrijemeCelik ima da ostane tu je puno nacina ako ne osigura opstanak bodovno onda bar dva tima nece dobit licencu za sljedecu sezonujaki smo to cemo i dokazat
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pitaj @prisonbreaka. Nikakva mrznja pisem činjenice. To sto vas to nervira vas problem.Bronson je napisao/la:Polako, treba prvo skociti pa reci hopsviunapad1010 je napisao/la:Po svi parametrima Celik zasluzuje drugu ligu. Ne znam uopste kako dobiju licencu za takmičenje u PL, nemaju jedini potpisan reprogram, ovi Turci su zavala vijeka nije ni njima jasno sta je to sada cije je i koliko sta. Ko je kome duzan i koliko. Cupaju se na guzove godinama da ne ispadnu na sve moguće načine. Prosle godine je savez odradio zbog reprezentacije ali sada kada ima opcija grbavica onda gube taj adut. Definitivno niko nikad nije zasluzio ispadanje kao Celik po svemu. Trebali su prosle godine ispasti, ove godine im je definitivno cvajta i to zasluženo dosta je vala bilo i njih i ostajanja mutnim radnjama x sezona, nije samo prosla., drugo odakle ti znas jel ima reprograma ili ne, trece ako imas dokaz da je Savez pogurao opstanak onda to prijavi jer nije legalna aktivnost, a najbitnije je da ako pises nesto prvo provjeri pa pisi, a ocito je da nisi bas upucen nego pises iz revolta danima, mrznja ti sija iz ociju, mada ne vidim razlog za to.
Cinjenica nije da nas je Savez pogurao, prika moj to je teska optuzba i kazem ako imas dokaze podastri ih i prijavi i Savez i Celik i sve koji su ucestvovali u tome. Ako pak nemas crno na bijelo, bolje ne pisi nego vjeruj u sebi da je tako bilo i suti jer i ovaj forum neko pratisviunapad1010 je napisao/la:Pitaj @prisonbreaka. Nikakva mrznja pisem činjenice. To sto vas to nervira vas problem.Bronson je napisao/la:Polako, treba prvo skociti pa reci hopsviunapad1010 je napisao/la:Po svi parametrima Celik zasluzuje drugu ligu. Ne znam uopste kako dobiju licencu za takmičenje u PL, nemaju jedini potpisan reprogram, ovi Turci su zavala vijeka nije ni njima jasno sta je to sada cije je i koliko sta. Ko je kome duzan i koliko. Cupaju se na guzove godinama da ne ispadnu na sve moguće načine. Prosle godine je savez odradio zbog reprezentacije ali sada kada ima opcija grbavica onda gube taj adut. Definitivno niko nikad nije zasluzio ispadanje kao Celik po svemu. Trebali su prosle godine ispasti, ove godine im je definitivno cvajta i to zasluženo dosta je vala bilo i njih i ostajanja mutnim radnjama x sezona, nije samo prosla., drugo odakle ti znas jel ima reprograma ili ne, trece ako imas dokaz da je Savez pogurao opstanak onda to prijavi jer nije legalna aktivnost, a najbitnije je da ako pises nesto prvo provjeri pa pisi, a ocito je da nisi bas upucen nego pises iz revolta danima, mrznja ti sija iz ociju, mada ne vidim razlog za to.
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto mene? Sto si glup? Sta ste uzmrdali za opstanak, bjezite 8 bodova guzica vam se trese, toliko vas strah? Toliki kompleksi od Zenice ? Smjesni ste.sviunapad1010 je napisao/la:Pitaj @prisonbreaka. Nikakva mrznja pisem činjenice. To sto vas to nervira vas problem.Bronson je napisao/la:Polako, treba prvo skociti pa reci hopsviunapad1010 je napisao/la:Po svi parametrima Celik zasluzuje drugu ligu. Ne znam uopste kako dobiju licencu za takmičenje u PL, nemaju jedini potpisan reprogram, ovi Turci su zavala vijeka nije ni njima jasno sta je to sada cije je i koliko sta. Ko je kome duzan i koliko. Cupaju se na guzove godinama da ne ispadnu na sve moguće načine. Prosle godine je savez odradio zbog reprezentacije ali sada kada ima opcija grbavica onda gube taj adut. Definitivno niko nikad nije zasluzio ispadanje kao Celik po svemu. Trebali su prosle godine ispasti, ove godine im je definitivno cvajta i to zasluženo dosta je vala bilo i njih i ostajanja mutnim radnjama x sezona, nije samo prosla., drugo odakle ti znas jel ima reprograma ili ne, trece ako imas dokaz da je Savez pogurao opstanak onda to prijavi jer nije legalna aktivnost, a najbitnije je da ako pises nesto prvo provjeri pa pisi, a ocito je da nisi bas upucen nego pises iz revolta danima, mrznja ti sija iz ociju, mada ne vidim razlog za to.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zasluzili ste ispadanje i to je to. Mrsko mi citirati sada realnije forumase iz Zenice koji pisu ovo sto sam i ja pisao.
Čelik će ispasti iz lige, mislim da treba da se desi čudo pa da ne ispadnu.
Sa druge strane bolje je i to, nego da im slijedi sudbina Slobode, koja će biti izbačena iz lige kad ih sustignu svi aferimi. Taj klub posluje najkriminalnije u ligi, imaju ogroman dug, državi ništa ne plaćaju, ugovori sa igračima su apsurdni, i prva ozbiljna inspekcija koja im dođe će ih ugasiti ko opušak.
Sa druge strane bolje je i to, nego da im slijedi sudbina Slobode, koja će biti izbačena iz lige kad ih sustignu svi aferimi. Taj klub posluje najkriminalnije u ligi, imaju ogroman dug, državi ništa ne plaćaju, ugovori sa igračima su apsurdni, i prva ozbiljna inspekcija koja im dođe će ih ugasiti ko opušak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
Ma Sloboda i Borac nece dobit licencu 100% a mi cemo poturit svoja ledza i ostat umjesto njihVirtu4l je napisao/la:Čelik će ispasti iz lige, mislim da treba da se desi čudo pa da ne ispadnu.
To bi bilo najpravednije. Uvijek mogu početi da navijaju za Simin Han.samoposteno je napisao/la:Ma Sloboda i Borac nece dobit licencu 100% a mi cemo poturit svoja ledza i ostat umjesto njih![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja koliko znam niko nije napisao da ima dokaz da je Savez pogurao Celik da ostane prosle godine, a ako ispadnemo onda smo i zasluzili, ali ima jos 7 kola do kraja, sve dok postoji zadnja nada mi se predat necemo, a u konacnici ni ispasti nije smak svijeta, ispadali ste i vi i evo vratili ste se, kada ste ispadali niko iz Zenice se nije nasladjivao tome kao sto ti cinis danima.sviunapad1010 je napisao/la:Zasluzili ste ispadanje i to je to. Mrsko mi citirati sada realnije forumase iz Zenice koji pisu ovo sto sam i ja pisao.
Ja imam jako puno prijatelja u Tuzli i cak sam i poslovno bio vezan za taj grad dugi niz godina i iskreno nisam upoznao nikog ko ovako mrzi kao ti, ali to je tvoj problem.
Ja cu Tuzlu uvijek cijeniti i uvijek ce mi poslije Zenice biti najdrazi grad, a tebe cu shvatiti samo kao pojedinca koji ocito nije iz Tuzle ili je pak ljutit na cijeli svijet...
Budi mi pozdravljen i neka na kraju ispadne onaj ko stvarno i zasluzi bez mutnih radnji.
- samoposteno
- Kontakt:
Isto im je to tamo im je babukaVirtu4l je napisao/la:To bi bilo najpravednije. Uvijek mogu početi da navijaju za Simin Han.samoposteno je napisao/la:Ma Sloboda i Borac nece dobit licencu 100% a mi cemo poturit svoja ledza i ostat umjesto njih![]()
Ni jedno ni drugo, samo je malo zaostao.Bronson je napisao/la:a tebe cu shvatiti samo kao pojedinca koji ocito nije iz Tuzle ili je pak ljutit na cijeli svijet...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
neroazzurni
- Kontakt:
ukratko, Slobodi nema licence(Savez uzvraca udarac), Celik opstaje, fuzija Siminog i Slobode, Azmir jase, Tuzla City...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Azmir ih svakako jaše, samo je pitanje dana kada će pokrenuti pitanje duga Slobode prema njemu. Pričamo o milionima.neroazzurni je napisao/la:ukratko, Slobodi nema licence(Savez uzvraca udarac), Celik opstaje, fuzija Siminog i Slobode, Azmir jase, Tuzla City...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.