ABA LIGA 2017/18
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA LIGA 2017/18
Cedevita raspad.
Zali Boze Nikolsa medju kantama.
Zali Boze Nikolsa medju kantama.
27-4 za Buducnost nakon onog brutalnog kucanja Johnsona...
BRAVOO BUDUCNOSTTTTT
Luzeri po obicaju ispusili
Luzeri po obicaju ispusili
I ovi iz Buducnosti su luzeri ali samo nesto manji.
Koliko novca bacaju trebali bi biti najbolji u ligi, ali imaju lose skaute pa dovode polovne igraceKajzer10 je napisao/la:I ovi iz Buducnosti su luzeri ali samo nesto manji.
blago onima koji su večeras bili u Morači
kad gledaš ovako neke utakmice tačno ti dođe da plačeš što su Bosnu sjebali skroz na skroz, umjesto da je klub koji će se tu ako ništa boriti za play-off ABA lige i da sličnu atmosferu imamo u Skenderiji mi to preko TV-a gledamo jer su sve što valja od sportskih kolektiva sjebali
kad gledaš ovako neke utakmice tačno ti dođe da plačeš što su Bosnu sjebali skroz na skroz, umjesto da je klub koji će se tu ako ništa boriti za play-off ABA lige i da sličnu atmosferu imamo u Skenderiji mi to preko TV-a gledamo jer su sve što valja od sportskih kolektiva sjebali
Budzet im je manji od Cedevitinog, a ekipa im je daleko više kompaktna, a stranci (gordic, gibson i landry) i ako nisu sa predigreom nicholsa, jonsona i cheryia daju daleko više sem možda dolemana mada i on se vrača nakog veoma teške povrijedeBassha je napisao/la:Koliko novca bacaju trebali bi biti najbolji u ligi, ali imaju lose skaute pa dovode polovne igraceKajzer10 je napisao/la:I ovi iz Buducnosti su luzeri ali samo nesto manji.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Iznenađen sam. U duelu dva luzera bijaše to festival pichkosti. Ipak gorski crnci su bili manje pichke. Cedevita ko klub nema smisla. Trebali bi dići ruke i te pare dati Jugoplastici. Ne Ciboni jer i to je qrčev klub bez navijača. Samo Split.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
nerminh74 je napisao/la:Budzet im je manji od Cedevitinog, a ekipa im je daleko više kompaktna, a stranci (gordic, gibson i landry) i ako nisu sa predigreom nicholsa, jonsona i cheryia daju daleko više sem možda dolemana mada i on se vrača nakog veoma teške povrijedeBassha je napisao/la:Koliko novca bacaju trebali bi biti najbolji u ligi, ali imaju lose skaute pa dovode polovne igraceKajzer10 je napisao/la:I ovi iz Buducnosti su luzeri ali samo nesto manji.
Znas li mozda kolike su plate pojedinih igraca Cedevite i Buducnosti ?
Bajic se razisao sa Igokeom, Žarko Milaković novi trener
@bassha
Bilan je prosle godine zaradivao oko350.000..
Sigurno je da Nichols,Cherry nemaju nista manje ,a Musa je cini mi se na 200.000...
Sigurno je da Nichols,Cherry nemaju nista manje ,a Musa je cini mi se na 200.000...
je mislim (čitao) oko 400 000lumani je napisao/la:@bassha
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bajić je tolika papčina da je to nevjerovatno, teško će on ikoga voditi ozbiljnijeg van IgokeBassha je napisao/la:Bajic se razisao sa Igokeom, Žarko Milaković novi trener
pa malo malo je pljuvao igrače i govorio im da imaju plate a ne igraju, da će on pričati sa upravom vezano za njihove plate, ...
naravno da je bilo pitanje vremena kada će ga igrači bojokotovati
a niti mu je taktika nešto evuirala od prvog mandata
nerminh74 je napisao/la:Bajić je tolika papčina da je to nevjerovatno, teško će on ikoga voditi ozbiljnijeg van IgokeBassha je napisao/la:Bajic se razisao sa Igokeom, Žarko Milaković novi trener
pa malo malo je pljuvao igrače i govorio im da imaju plate a ne igraju, da će on pričati sa upravom vezano za njihove plate, ...
naravno da je bilo pitanje vremena kada će ga igrači bojokotovati
a niti mu je taktika nešto evuirala od prvog mandata
Bajic jest kreten ali Igokea ce tesko naci nekog tko ce ispunjavati sve uslove uprave, stranci ( ameri ) dolaze i odlaze kao na traci, ove sezone su ih imali 6 da bi na kraju ostao samo Artis. Tesko je to sve ukombinovati da svi budu zadovoljni.
Ocigledno im financije ne stoje najbolje pa su vjerovatno ovog novog odabrali kako bi sto vise mladih igraca uvodili u igru...
@lumani hvala na inf
Pošto Igokea ima ogromnih problema sa lovom ove godine, a sigurni su učesnici ABA lige sljedeće godine, odlučili su da taktiziraju ovu ligu 6 i guraju u vatru juniore koji su sigurno među 4 najbolje ekipe u svom uzrastu u regionu. Bajić očigledno nije htio da kalja svoje i ime kluba protiv Bosne, Kaknja i sličnih amatera, i ovo je jedino rješenje.
Bajić je dijete ovog kluba, u sva tri mandata je pošteno i odlično odradio svoj posao, tako da mislim da će Igokea biti na puno većem gubitku nego on.
Bajić je dijete ovog kluba, u sva tri mandata je pošteno i odlično odradio svoj posao, tako da mislim da će Igokea biti na puno većem gubitku nego on.
ZELJEZNICAR 1921!
Sto ja imam neki filing da ce Mornar dobro Zvezdu napatiti
-
vladedivac
- Kontakt:
Druže, svaka ti čast na objektivnosti i zdravom razumu. A onima koji se kriju iza forumskih imena i nazivaju najuspješnijeg trenera u istoriji Igokee pogrdnim imenima, a čovjeka nikad upoznali nisu, nek je na čast. To više govori o njima nego o Bajiću.hamzaTM87 je napisao/la:Pošto Igokea ima ogromnih problema sa lovom ove godine, a sigurni su učesnici ABA lige sljedeće godine, odlučili su da taktiziraju ovu ligu 6 i guraju u vatru juniore koji su sigurno među 4 najbolje ekipe u svom uzrastu u regionu. Bajić očigledno nije htio da kalja svoje i ime kluba protiv Bosne, Kaknja i sličnih amatera, i ovo je jedino rješenje.
Ja bi Rosa zabetonirao za klupu
$ " & о овој " & & се $ &.
$ " & су " " ? ове сезоне се & за ?. " & " (" ? ' ове $ " $ ову & сезону $ & " $), " је $ ? са " & $ $, $ " $ $, ове 2 " $ & / ?.
$ се $ ? у ?, " је то ? трага, у $ су " ? састав (", "), " за " тренера ? ово је ново ", " $ се / " са ", ? ", % ту " ? $ " ", " " ($) у " $ $ % " " су се ? & $ %, но ? & $ сезона " у ? (" наравно " ? ? &) " у &.
За " је наравно ово ? " " $ ? - сезону " %. ? је " ?. ?. % - & о ? & " по % ? ".
$ је $ ? у нову сезону. Вероватно " " ? сезона, " $ је " $ су се ? " $ је " & (наравно, за*& се), но ? су " ? новој ", $ " / - " ' $ ", ?, " је ? " по ' &.
" ? ? $ " $ ", " " ? је " са & " овог говорног $, ове ? (за ? $ " $ ? & " " су то ? са & ', " тај $ " ' $ ?), " " $, ?, & ", ?, " ? су ", ' ту " " & ", " " - $ оно % & ".
" $ су $ " у & " у ? & ($ 1/4Ф, $ " је " " са ? пута " &, $, заправо ? " $ ? & " " $ ђутуре, па " $), $ " & " овај " ". А ? је " ? " ове $ & $ ' " " " $. " супер " ?.
$ је " ?, ту ' '. $ " ", " тренер $, " су ? нове " (" " """ ?), $ & ове сезоне, % " се ? " & на ? ".
$ & & у $ посту ' " $ " ту $ " " су ? ", а " $ ' & сезона $ зна $ $ " " $. " " су ову " 1/2Ф $ $, у сва 3 ' % $ је ? у $ тонусу, " - " " ?, а у - у 4/4 & " је " ?.
$ је $ ? & Џонсона, & & је, а & је " @KapitenK $ ? 27-4, зна се то $ $ се " " & & потеза (оно понесе ", "јој, & ' "", " $ схвате $ " " ", ' $ у $ ') ? """ " ', зато " ", ? $ $ ?, знају " $ за " " ".
? $ је за " ово % сезона, ? су " " за овај " " ?, " знају $ $ се ?, ? % " ?, $ " / " &.
У $ ? ? 18.? @TheChief је & (" & ¥) $ је ? $ $, но ту - се " " ".
' је " $ сезону, " " " " (? " " $ " ? &), но ? ' " - ?, $ је у ' " $ " ? " спутан, " ' је " $ су ' $ " $, ? ".
' је & ' " " ове сезоне. " сезону су $ $, $ су $ " у " & ($ по ? & 4. ? "), " у 1/8Ф ? $ ? ", $, " $ све " ", са не ? &.
Са " су ? $, $, " " ?, за те паре " ? / ". ? је % су ? са $ ' ", но $ су то ?.
$ су, " него $ су $ " ? ", у - ' су ? " пораз, " ' $ су $ ' '.
За $ " ? $ ' у ? & " - $ сезоне " " " него ове. Но " $ & - ту ", " у ?-у знају ту ?, а " " - се " ¥ " за тај &. $ & су " ".
" % $ ' " $ ' '. На & сезоне ? су састав у $ са ", са " (?-Гос, ?) су $ ?, но " ? је ту " " ? $ " $ " ". ' је ? цех, но - је ? & $ се " сезона. " - вероватно $ " ?-а $ " $ $ &, но $ је важно $ & % " ", & ? & " за $, па " & ?, $ тај $ (& 7,2 ?. €) не %, - " & горе.
А ? " $ $ %, " & " $ ".
$ је ? $ $. ' $ су " " ? " " ". " " & ' са ". ? су, % су ? са ", " ? " је & $ је ? за & ? ", но " " је ту " " ".
? $ су " " $ & '.
? &, сезона % ' " $ састав & сезоне. & су се ? на ', ту су ? ".
Не ' $ су % $ '. Постоје најаве $ " ? $ сезоне ? ". Но " $ $ ? - " то та ? & се /, а " ' - & ' не гарантује $ " (на " " " " $ то "). $.
' ' " $ '. " је " & $ " & у &, а " " " " " " за $, " ту ' " $. $ ($, ", ") су $ %, ? је ?, ту је " овај Оџо, & су ? за " ", $ - ? у $.
', " " & " са '-'. " " је $ " &, " " наравно " " " $ ", ? - " " ", " % / $. & су - ? (", ", ¥), а наравно " " су $ " $, ен-"-еј ?, овај $ је " $, % $ $ & сезоне. ' (" ") ' & " $ " " попуне &, $ % " ' " на овој ".
" је ? ову сезону. &. Састав $ " " су ? ? ", " ту је $ " ". " $ се.
Ту је " та " са ", $ су & сезоне & " $ " су " $ (ту је " овај $.Рајт, вероватно " са " $ " је " у &, те ", '.?, $, Престон) & " $, ? у $ & & ?, " остао " је тренутно овај ".
У " ?, са " " " " отворене уговоре, " на прву $ $ у / &, " $ се ' ? ' $ ", " ? $, а зна " " ".
$ $ & - $, " у ' $ погону & " " ", пре " $ ? " је & ?, но " ? је $ ? " права $ за његов развој.
" - " " " ' $ сезоне.
" је ? сезону & $, За ? тог ' &. " $ не $ " " ? " $.
" у саставу " " ветерана, " је $ " него $, по ? " " " &, но ' $ " је то & утеха. % је ' $ $ ", " " $ " ' " $ ?.
Сезона за & ".
' је " ' 3 $, " то $ ".
" & " " не " ?, $ $ су ? $ тренера, " " " не знају &, $ " ? ', " ? " " " " су $ " ? ".
" $ " јасна.
То је то. $ нас & ? ". $ $ & $ & у - ' '. Но " је $ $ зна " " $, & у ? " " $ су ? &, " $ се знају " " % ".
" је $ " " ? ".
$ " & су " " ? ове сезоне се & за ?. " & " (" ? ' ове $ " $ ову & сезону $ & " $), " је $ ? са " & $ $, $ " $ $, ове 2 " $ & / ?.
$ се $ ? у ?, " је то ? трага, у $ су " ? састав (", "), " за " тренера ? ово је ново ", " $ се / " са ", ? ", % ту " ? $ " ", " " ($) у " $ $ % " " су се ? & $ %, но ? & $ сезона " у ? (" наравно " ? ? &) " у &.
За " је наравно ово ? " " $ ? - сезону " %. ? је " ?. ?. % - & о ? & " по % ? ".
$ је $ ? у нову сезону. Вероватно " " ? сезона, " $ је " $ су се ? " $ је " & (наравно, за*& се), но ? су " ? новој ", $ " / - " ' $ ", ?, " је ? " по ' &.
" ? ? $ " $ ", " " ? је " са & " овог говорног $, ове ? (за ? $ " $ ? & " " су то ? са & ', " тај $ " ' $ ?), " " $, ?, & ", ?, " ? су ", ' ту " " & ", " " - $ оно % & ".
" $ су $ " у & " у ? & ($ 1/4Ф, $ " је " " са ? пута " &, $, заправо ? " $ ? & " " $ ђутуре, па " $), $ " & " овај " ". А ? је " ? " ове $ & $ ' " " " $. " супер " ?.
$ је " ?, ту ' '. $ " ", " тренер $, " су ? нове " (" " """ ?), $ & ове сезоне, % " се ? " & на ? ".
$ & & у $ посту ' " $ " ту $ " " су ? ", а " $ ' & сезона $ зна $ $ " " $. " " су ову " 1/2Ф $ $, у сва 3 ' % $ је ? у $ тонусу, " - " " ?, а у - у 4/4 & " је " ?.
$ је $ ? & Џонсона, & & је, а & је " @KapitenK $ ? 27-4, зна се то $ $ се " " & & потеза (оно понесе ", "јој, & ' "", " $ схвате $ " " ", ' $ у $ ') ? """ " ', зато " ", ? $ $ ?, знају " $ за " " ".
? $ је за " ово % сезона, ? су " " за овај " " ?, " знају $ $ се ?, ? % " ?, $ " / " &.
У $ ? ? 18.? @TheChief је & (" & ¥) $ је ? $ $, но ту - се " " ".
' је " $ сезону, " " " " (? " " $ " ? &), но ? ' " - ?, $ је у ' " $ " ? " спутан, " ' је " $ су ' $ " $, ? ".
' је & ' " " ове сезоне. " сезону су $ $, $ су $ " у " & ($ по ? & 4. ? "), " у 1/8Ф ? $ ? ", $, " $ све " ", са не ? &.
Са " су ? $, $, " " ?, за те паре " ? / ". ? је % су ? са $ ' ", но $ су то ?.
$ су, " него $ су $ " ? ", у - ' су ? " пораз, " ' $ су $ ' '.
За $ " ? $ ' у ? & " - $ сезоне " " " него ове. Но " $ & - ту ", " у ?-у знају ту ?, а " " - се " ¥ " за тај &. $ & су " ".
" % $ ' " $ ' '. На & сезоне ? су састав у $ са ", са " (?-Гос, ?) су $ ?, но " ? је ту " " ? $ " $ " ". ' је ? цех, но - је ? & $ се " сезона. " - вероватно $ " ?-а $ " $ $ &, но $ је важно $ & % " ", & ? & " за $, па " & ?, $ тај $ (& 7,2 ?. €) не %, - " & горе.
А ? " $ $ %, " & " $ ".
$ је ? $ $. ' $ су " " ? " " ". " " & ' са ". ? су, % су ? са ", " ? " је & $ је ? за & ? ", но " " је ту " " ".
? $ су " " $ & '.
? &, сезона % ' " $ састав & сезоне. & су се ? на ', ту су ? ".
Не ' $ су % $ '. Постоје најаве $ " ? $ сезоне ? ". Но " $ $ ? - " то та ? & се /, а " ' - & ' не гарантује $ " (на " " " " $ то "). $.
' ' " $ '. " је " & $ " & у &, а " " " " " " за $, " ту ' " $. $ ($, ", ") су $ %, ? је ?, ту је " овај Оџо, & су ? за " ", $ - ? у $.
', " " & " са '-'. " " је $ " &, " " наравно " " " $ ", ? - " " ", " % / $. & су - ? (", ", ¥), а наравно " " су $ " $, ен-"-еј ?, овај $ је " $, % $ $ & сезоне. ' (" ") ' & " $ " " попуне &, $ % " ' " на овој ".
" је ? ову сезону. &. Састав $ " " су ? ? ", " ту је $ " ". " $ се.
Ту је " та " са ", $ су & сезоне & " $ " су " $ (ту је " овај $.Рајт, вероватно " са " $ " је " у &, те ", '.?, $, Престон) & " $, ? у $ & & ?, " остао " је тренутно овај ".
У " ?, са " " " " отворене уговоре, " на прву $ $ у / &, " $ се ' ? ' $ ", " ? $, а зна " " ".
$ $ & - $, " у ' $ погону & " " ", пре " $ ? " је & ?, но " ? је $ ? " права $ за његов развој.
" - " " " ' $ сезоне.
" је ? сезону & $, За ? тог ' &. " $ не $ " " ? " $.
" у саставу " " ветерана, " је $ " него $, по ? " " " &, но ' $ " је то & утеха. % је ' $ $ ", " " $ " ' " $ ?.
Сезона за & ".
' је " ' 3 $, " то $ ".
" & " " не " ?, $ $ су ? $ тренера, " " " не знају &, $ " ? ', " ? " " " " су $ " ? ".
" $ " јасна.
То је то. $ нас & ? ". $ $ & $ & у - ' '. Но " је $ $ зна " " $, & у ? " " $ су ? &, " $ се знају " " % ".
" је $ " " ? ".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.