NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Neke hajd barem smo pricali s njima, ok je bilo. Nadam se da ce imati efekta.
TŽV!
Da je Amir Costović i dalje u Tešnju priča bi bila skroz drugačija... Ovako do nekih boljih vremena..plavobijeliii je napisao/la:Pogubno je da u ime navijača govore Semso i Sule. Ljudi koji su izronili odjednom i navijaju za TOŠK i oni vode glavnu riječ. Dodju da ih grde, na kraju ih grle i tapšu, evo ne znam. Ovoj dvojici zabraniti da pričaju u ime svih navijača i da budu "predstavnici navijaca"
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Ma i Ćelo je imo svojih ispada, ali svakako nam je danas falilo takvih par.MVN1994 je napisao/la:Da je Amir Costović i dalje u Tešnju priča bi bila skroz drugačija... Ovako do nekih boljih vremena..plavobijeliii je napisao/la:Pogubno je da u ime navijača govore Semso i Sule. Ljudi koji su izronili odjednom i navijaju za TOŠK i oni vode glavnu riječ. Dodju da ih grde, na kraju ih grle i tapšu, evo ne znam. Ovoj dvojici zabraniti da pričaju u ime svih navijača i da budu "predstavnici navijaca"
TŽV!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Semso prica necu se mijesati u rad trenera a taktiku izdiktira i govori ko je trebao igrati ko nije ahahha Sule ih brani, grli ih. Samo trud i zalaganje moraju pokazat, da se bore a ne da se vuku po terenu
Da se mi prebacimo na novu vijest.
Fuad Grbešić novi trener TOŠK-a. Zadnji angažman imao 2015. u Maleziji.
Gdje li su njega iskopali?
- ASD
- Kontakt:
Do prije desetak dana vodio Gradinu u drugoj federalnoj Sjever.MVN1994 je napisao/la:Da se mi prebacimo na novu vijest.![]()
Samo jako s njima Grubesicu, ne daj da budu iznad tebe. Samo disciplina i bice nesto od nas.
TŽV!
Sa Fudom su vam male sanse za opstanak.Trener bez znanja i autoriteta.preferira taktike iz 1984.atomac123 je napisao/la:Samo jako s njima Grubesicu, ne daj da budu iznad tebe. Samo disciplina i bice nesto od nas.
- ASD
- Kontakt:
Ne znam sad kakav je i moze li sta izvuci, karijera mu ide silaznom putanjom ali priie 10-15 godina je bio jedan od boljih trenera na trzistu.
Vodio mislim 2 kluba u Premijer ligi, osvojio prvu federalnu (kad je najjaca bila), uveo 2-3 kluba u prvu federalnu.
Ne voli kad mu se drugi mijesaju u posao.
Vodio mislim 2 kluba u Premijer ligi, osvojio prvu federalnu (kad je najjaca bila), uveo 2-3 kluba u prvu federalnu.
Fudo bio trener Omladinca,Orašja,Lukavca,Gradine i Bratstva.U PL Sa Gradinom 6.kola=0 bodova i to je to.Prvu federalnu osvojio možda na PES-u.Očito ne poznaješ Fudu i pišeš bezzzzeASD je napisao/la:Ne znam sad kakav je i moze li sta izvuci, karijera mu ide silaznom putanjom ali priie 10-15 godina je bio jedan od boljih trenera na trzistu.
Imam osjećaj da ovaj Fuad neće izdržati više od 2-3 kola...Grbešić novi trener TOŠK-a
Zamijenio Denisa Sadikovića
Fudbaleri tešanjskog TOŠK-a proteklog vikenda poraženi su na gostovanju protiv Čapljine (2:0) u meču 19. kola Prve lige FBiH.
Nakon utakmice trener kluba iz Tešnja, Denis Sadiković, odlučio je napustiti klupu TOŠK-a. Sadiković je podnio ostavku odmah nakon utakmice, a Upravni odbor kluba prihvatio je istu iskusnog stručnjaka.
Tešanjski klub je danas na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio da će novi trener TOŠK-a biti Fuad Grbešić.
Ovaj trener u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio je Radnički Lukavac, Gradinu, Bratstvo, Orašje i malezijski Sarawan.
Izvor:sportsport.ba
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ne izdrži li on, to znaci nismo ni mi izdrzali i mozemo samo početi igrati sa djecom i sezonu privest kraju uz minimalne troskove.MVN1994 je napisao/la:Imam osjećaj da ovaj Fuad neće izdržati više od 2-3 kola...Grbešić novi trener TOŠK-a
Zamijenio Denisa Sadikovića
Fudbaleri tešanjskog TOŠK-a proteklog vikenda poraženi su na gostovanju protiv Čapljine (2:0) u meču 19. kola Prve lige FBiH.
Nakon utakmice trener kluba iz Tešnja, Denis Sadiković, odlučio je napustiti klupu TOŠK-a. Sadiković je podnio ostavku odmah nakon utakmice, a Upravni odbor kluba prihvatio je istu iskusnog stručnjaka.
Tešanjski klub je danas na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio da će novi trener TOŠK-a biti Fuad Grbešić.
Ovaj trener u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio je Radnički Lukavac, Gradinu, Bratstvo, Orašje i malezijski Sarawan.
Izvor:sportsport.ba
Krenut ce to dobro akp Bog da, nakon razgovora s igracima narocito .
- ASD
- Kontakt:
To ti procitao na nekom novinskom clanku, koje je klubove vodio pa ovdje pokusavas biti pametan?GEC je napisao/la:Fudo bio trener Omladinca,Orašja,Lukavca,Gradine i Bratstva.U PL Sa Gradinom 6.kola=0 bodova i to je to.Prvu federalnu osvojio možda na PES-u.Očito ne poznaješ Fudu i pišeš bezzzzeASD je napisao/la:Ne znam sad kakav je i moze li sta izvuci, karijera mu ide silaznom putanjom ali priie 10-15 godina je bio jedan od boljih trenera na trzistu.
Vodio je Buducnost u 2 navrata, prvi put u sezoni 2003/2004 kada je ova liga bila najjaca u konkurenciji Veleza i Jedinstva usao u Premijer ligu.
Ako ne vjerujes meni, da li je te sezone bila liga jaka pitaj navijace Veleza i Jedinstva ili samo otidji dole na podforum Ostalo i vidi koji su igraci igrali ligu.
Sljedece sezone zbog nekih vanfudbalskih razloga se razisao sa upravom Buducnosti dok je klub bio u Premijer Ligi. Naslijedio ga Smajil Karic.
U drugom navratu vodio klub nekad 2007.godine, ne sjecam se tacno koliko dugo.
Klub bio neka sredina lige, nije se htjelo ulaziti u Premijer ligu a igracki kadar bio prejak da bi se ugrozio opstanak.
Prije Buducnosti koliko se sjecam vodio Krivaju.
Nema ovdje forumasa iz Zavidovica oni bi znali bolje, pretpostavljam da ih je vodio u drugoj federalnoj, ali ne mogu se sjetiti ko ih je tacno uveo u prvu federalnu.
Kada su igrali prvu federalnu on ih nije vodio jer je tad vodio Buducnost.
Bili ste bolji u prvom poluvremenu, onda penal za nas (bio) pocetkom drugog poluvremena, i onda do kraja nasa inicijativa. Dobili ste dva crvena, oba drugi zuti, dosta je prljava utakmica bila, neki su igraci podlegli pritisku s tribina, uglavnom tekma jano dobra. Prvo poluvrijeme ste nas ubili, mislio sam bice dvica.KonjicBOY je napisao/la:Kakva je utakmica? Ima li neko da napiše?
TŽV!
Fuad Grbešić nije kalibar trenera koji bi pomogao Tošku da opstane u ligi.Volio bih da griješim,ali vrijeme je pred nama.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Medjusobni omjer se gleda. Svi konkurenti nam dolaze kuci, imamo sa skoro svima bolji omjer (Jedinstvo, Igman, Iskra), ali moraju se malo prizvat. Rasuce nas Metalege ako se budu ponasali kao u prvom poluvremenu. Kako god napravim racunicu trebale bi nam sve domace pobjede biti dovoljne za opstanak, ali nikad se ne zna.
Danas katastrofa, najlosija igra TOSK-a ove godine. Osmo mora igrat u prvoj, Bosnjak mora branit, to je danas postalo jasno. Kalesic opet danas izgubljen, cist gol je pokvario svojom sebicnoscu, mislim da je vrijeme za trajnu klupu. Hanka i posebno Dzemo se moraju isto dozvat pameti i naucit sta od onog Papaza koji je zasluzio da mu stan dodijelimo.
Sve u svemu ne znam sta da kazem, gledajuci nan raspored i statistiku optimista sam, ali gledajuci danasnju igru pesimista sam. Pa vidjet cemo.
Danas katastrofa, najlosija igra TOSK-a ove godine. Osmo mora igrat u prvoj, Bosnjak mora branit, to je danas postalo jasno. Kalesic opet danas izgubljen, cist gol je pokvario svojom sebicnoscu, mislim da je vrijeme za trajnu klupu. Hanka i posebno Dzemo se moraju isto dozvat pameti i naucit sta od onog Papaza koji je zasluzio da mu stan dodijelimo.
Sve u svemu ne znam sta da kazem, gledajuci nan raspored i statistiku optimista sam, ali gledajuci danasnju igru pesimista sam. Pa vidjet cemo.
TŽV!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.