VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOO

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da penal je bio to je tacno ali sta mislis dali je prvi go belgije bio regularan ?lolo je napisao/la:sudija je odlicno svirao,nisam ocekivao tako dobro sudjenje,nasi odigrali odlicno,najbolja tekma nakon duze vtemena,penal je biodzenidm je napisao/la:trebao je neko uci na teren i otkinuti muda onom sudiji mater mu da mu mater **** lopovsku....... produzi 5 pa 7........svira neke penale sve ne bi li ... da nismo dali onaj 4 gol strepili bi onih sedam minuta mater mu ****
nemoj ogvoriti za 7 minuta,je rje bilo 5,30 prije svega,a kolko su tek igraci proveli u svacionicama,pa 6 izmjenaahmiiic je napisao/la:lolo poklopi se jel normalno sudenje da se spahicu slomi ured noga a da nije ni prekrsaj..muslimovic takodjee..
znaci bolje pssst.. za 7 min da negovorim;)
nekad baklje dodju dobro...kad god sam kledao repku kad god bi gubili il primili gol il bilo nerijeseno....kada se bace baklje nasi dobiju il se zvrsi sve dobro na kraju...ali u ovom slucaju mi se malo nesvidja...sada za zenicu kupio samm kartu osigurao prevoz do zenice a moguce da sse tekma u zenici protiv belgije odigra bez navijaca....netreba bas baciti 20 baklji da se tekma mora prekidati ....veoma tesko bi mi pala vijest da se tekma igra bez navijaca...jer dugo cekam da se desi ttaj trenutak tj. da krenem na tekmu(na Allahov put) (:=kasko je napisao/la:budale jedne pa BHF je to uradio u pravom trenutku.kada nam je voda unisla u usi.da nije bilo baklji primili bi jos 2-3 gola.volim te momke,a vi koji ih ne simpatisete poklopite se
A ja molim Boga da mi pobjedimo Belgijuensadek je napisao/la:Sad samo molimo boga da španija uzme tursku kući i da mi pobjegnemo na 4 boda razlike
Tipični primjer neuspjelog eksperimenta da se evolucija ubrzabaljic je napisao/la:bhf najveci supci sto su ikad bili al
vidjece oni sta ce sanima biti u zenici nece him
vise nikad napamet doci ista bacati
**** ja nima svima bhf mater
**** od ljudi bez karaktera
neznaju ni kako se navijati
svaka cast sto bilo voliko gledavaca al ono nije trebalo
i morese bez bhf
nema sanse... belgijski savez je bio duzan da obezbjedi svoj dom, a ne mi.. evo da se desilo u zenici ili sarajevu, pa hajde.dzenidm je napisao/la:ma dobri su fanaticosi sve je ok ... samo molim Boga da nas ove picke iz uefe ne kazne sa igranjem pred praznim tribinama a kavi su .......... kad se sjetim kako nam nisu dali igrat na bilinom polju protiv danske
Ko vi??? Ja nisam BHF, ali fala Bogu nisam ni tako glup kao ti, pa da zbog jedne pobjede zaboravim na Savez.Edo_Majka je napisao/la:Ma vi ste isti ko i Munib,seljacine jedne,zbog vas se stidi cijela nacija,pitam se samo koji vam **** da uvjek morate srati,sledeci put ce prekinuti tekmu ista smo dobili,ljudi daju zadnju paru da idu iz BiH da gledaju tekmu a vi serete,gori ste od Saveza seljacine jedne,dosad nisam obracao paznju na vas i bio sam neutralan ali od veceras mislim samo da ste najveci Seljaci koji sebi umisljaju da su neko i nesta a samo se/nas brukateLilium_Bosniacum je napisao/la:**** vas Munib a i vi njega:
Upućeno onima koji psuju BHF
ako dobro procitas sta sam napisao shvatit ces da sam ja protiv tog saveza ko i ti,samo ja volim svoju zemlju i nebi im mogao oprostiti da je se tekma prekinula,naravno da nisu svi Fanaticosi takvi ali oni koji su palili neka ih je sram,za mene su najveci seljaci,ajd ok sto su uradili u Norveskoj ec... ali kad nemogu **** iz Saveza da otjeraju sto da (zamalo) pokvare trud ovih sjajnih momaka,nadam se da me razumijesLilium_Bosniacum je napisao/la:Ko vi??? Ja nisam BHF, ali fala Bogu nisam ni tako glup kao ti, pa da zbog jedne pobjede zaboravim na Savez.Edo_Majka je napisao/la:Ma vi ste isti ko i Munib,seljacine jedne,zbog vas se stidi cijela nacija,pitam se samo koji vam **** da uvjek morate srati,sledeci put ce prekinuti tekmu ista smo dobili,ljudi daju zadnju paru da idu iz BiH da gledaju tekmu a vi serete,gori ste od Saveza seljacine jedne,dosad nisam obracao paznju na vas i bio sam neutralan ali od veceras mislim samo da ste najveci Seljaci koji sebi umisljaju da su neko i nesta a samo se/nas brukateLilium_Bosniacum je napisao/la:**** vas Munib a i vi njega:
Bruka te BHf a Munib i Iljo kad odu na sastanke UEFE i FIFE te ne brukaju.
Eno vidiš li šta su SRbi u Rumuniji uradili, onako bez veze, a zna se iz kojih razloga BHF bakljade pravi. Ali normalno, srbi svoje navijače neće prozivati SELJACIMA... dok u nas odmah slijedi pljuvanje
Da smo mi gubili i da je pala bakljada, niko BHF ne bi prozivao, ali ovakoEdo_Majka je napisao/la: ako dobro procitas sta sam napisao shvatit ces da sam ja protiv tog saveza ko i ti,samo ja volim svoju zemlju i nebi im mogao oprostiti da je se tekma prekinula,naravno da nisu svi Fanaticosi takvi ali oni koji su palili neka ih je sram,za mene su najveci seljaci,ajd ok sto su uradili u Norveskoj ec... ali kad nemogu **** iz Saveza da otjeraju sto da (zamalo) pokvare trud ovih sjajnih momaka,nadam se da me razumijes
TOPLO TE MOLIM DA IDES PO BUREK I JOGURT.Lilium_Bosniacum je napisao/la:Ko vi??? Ja nisam BHF, ali fala Bogu nisam ni tako glup kao ti, pa da zbog jedne pobjede zaboravim na Savez.Edo_Majka je napisao/la:Ma vi ste isti ko i Munib,seljacine jedne,zbog vas se stidi cijela nacija,pitam se samo koji vam **** da uvjek morate srati,sledeci put ce prekinuti tekmu ista smo dobili,ljudi daju zadnju paru da idu iz BiH da gledaju tekmu a vi serete,gori ste od Saveza seljacine jedne,dosad nisam obracao paznju na vas i bio sam neutralan ali od veceras mislim samo da ste najveci Seljaci koji sebi umisljaju da su neko i nesta a samo se/nas brukateLilium_Bosniacum je napisao/la:**** vas Munib a i vi njega:
Bruka te BHf a Munib i Iljo kad odu na sastanke UEFE i FIFE te ne brukaju.
Eno vidiš li šta su SRbi u Rumuniji uradili, onako bez veze, a zna se iz kojih razloga BHF bakljade pravi. Ali normalno, srbi svoje navijače neće prozivati SELJACIMA... dok u nas odmah slijedi pljuvanje
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.