AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Vcrs Silva od pocetka,idemo ih dobiti ha ja
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno momcima, šta god da bude na kraju. Forza Milann
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko god to zvučalo čudno, ali ovaj kiks Napolija je dobar za Milan. Juve neće svim silama ići na pobjedu, jer sad za tim i nema tolike potrebe. A i njima je meč s Realom sada daleko važniji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne vidim tu neku prednost ni manu za nas, oni će svakako ići na pobjedu. Nebitno, samo jako večeras!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iako izgleda visok poraz, Milan uopste nije izgledao lose, i gotovo cijelu utakmicu je izgledao kao ravnopravan protivnik.
Da je precka Hakana bila gol, vjerujem da bi ih pobijedili.
Medjutim sinocnja utakmica je pokazala sta fali Milanu da se vrati u vrh italije i Evrope a to su 2 vrhunska igraca. 1 vrhunski napadac i jedna vrhunska desetka, naravno uz zadrzavanje postojeceg kadra.
Dobra je ovo i fina ekipa, sa dosta talenta. Samo je trena unaprijediti. Ja sam iskreno iznenadjem pozitivno sinocnjom utakmicom. Juventus je ipak klasa vise, po svemu. Mentalitetu, parama, kvalitetom igraca, iskustvom.
Mentalitet i iskustvo prije svega su sinoc presudili.
Da je precka Hakana bila gol, vjerujem da bi ih pobijedili.
Medjutim sinocnja utakmica je pokazala sta fali Milanu da se vrati u vrh italije i Evrope a to su 2 vrhunska igraca. 1 vrhunski napadac i jedna vrhunska desetka, naravno uz zadrzavanje postojeceg kadra.
Dobra je ovo i fina ekipa, sa dosta talenta. Samo je trena unaprijediti. Ja sam iskreno iznenadjem pozitivno sinocnjom utakmicom. Juventus je ipak klasa vise, po svemu. Mentalitetu, parama, kvalitetom igraca, iskustvom.
Mentalitet i iskustvo prije svega su sinoc presudili.
Conti definitivno opet mora na operaciju, pauza 5-6 mjeseci 
Il Club più titolato al mondo!
Očekujem pobjedu sutra protiv Intera,barem 2-3 razlike 
e yebemu conti, ni manje ni više nego opet pola godine
na kraju se ispostavilo da mu ligamenti nisu fino zacijelili i to nije prvi put medicinskog tima gdje imaš dojam da vrate igrača u onom predviđenom roku što piše u knjigama, bez da stvarno detaljno procjene stanje stvari
na kraju se ispostavilo da mu ligamenti nisu fino zacijelili i to nije prvi put medicinskog tima gdje imaš dojam da vrate igrača u onom predviđenom roku što piše u knjigama, bez da stvarno detaljno procjene stanje stvari
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Conti je baksuz samo takav. Vjerovatno će biti samo dobra zamjena za Calabriu sljedeće sezone. Barem prvi dio sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
sreća pa je calabrija uhvatio formu pa se ne osjeti previše nedostatak contija, ali ne možeš se ni ozbiljno uzdati u lika koji ne umije uvezati 3 utakmice bez da se povrijedi, ja u životu nisam vidio osjetljivijeg igrača od njega.
za abatea da ne pričam, čovjeka već neko vrijeme uopšte nema u protokolu, a ja nit' znam kad se uopšte povrijedio nit' iko išta iz kluba obavještava
sreća u nesreći što će mu skoro čitav oporavak proći u toku ljetne pauze, ali upitno na šta će ličiti sa mentalnog nivoa i koliko će mu vremena trebati da povrati formu.
za abatea da ne pričam, čovjeka već neko vrijeme uopšte nema u protokolu, a ja nit' znam kad se uopšte povrijedio nit' iko išta iz kluba obavještava
sreća u nesreći što će mu skoro čitav oporavak proći u toku ljetne pauze, ali upitno na šta će ličiti sa mentalnog nivoa i koliko će mu vremena trebati da povrati formu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Without the poor refereeing in London [against Arsenal] and Çalhanoglu’s chance in the bar would have Milan’s season changed? Gattuso: “If my grandfather had three balls he would be a pinball machine.” 
skroz sam smetnuo sa uma da je večeras derbi.
po stoti put, najbitnija utakmica sezone
po stoti put, najbitnija utakmica sezone
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Montella, i otkaz koji mu je urucen 4-5 utakmica prekasno, su doveli do toga da je svaki mec ove ekipe do kraja sezone najvazniji u sezoni.Potpuno sam uvjeren, kao i vecina koja prati Milan, da bi bodovni saldo bio bogatiji za 6-7 bodova da je Montella dobio otkaz samo mjesec dana ranije.Ali sto je bilo, bilo je.Nema vremena za puno kukanja.
Za neka 4h cemo znati da li san o LPa i dalje zivi, ili je definitivno kraj svim nadanjima.Pobjedom, Milan sebi prakticki garantuje nekih 20% sani za LPa.Eventualnim porazom, to je vise manje gotovo, i ako i Inter ima izuzetno neugodan raspored do kraja.
Gledajuci samu formu, igracki kadar, i cinjenicu sta derbi znaci rezultatski za obje ekipe.Ovo je vjerovatno najvazniji derbi u proteklih 5 godina.
Za neka 4h cemo znati da li san o LPa i dalje zivi, ili je definitivno kraj svim nadanjima.Pobjedom, Milan sebi prakticki garantuje nekih 20% sani za LPa.Eventualnim porazom, to je vise manje gotovo, i ako i Inter ima izuzetno neugodan raspored do kraja.
Gledajuci samu formu, igracki kadar, i cinjenicu sta derbi znaci rezultatski za obje ekipe.Ovo je vjerovatno najvazniji derbi u proteklih 5 godina.
-
celikmilan
- Kontakt:
Veoma je važna ova utakmica, tj ovaj derbi. Pobjeda bi nam puno značila u borbi za LP ali isto tako da nam učvrsti šestu poziciju jer su tri ekipe na tri boda od nas na tabeli.
ma to je sve šbbkbb da je montela ranije dobio otkaz, sa druge strane da inter od nove godine nije imao onu seriju loših rezultata, nikad im se ne bi ni uspjeli približili. 
danas nam je biti ili ne biti, da li doći na -5 ili čak na -11, eto koliko ta pobjeda odnosno poraz znači za dalji tok naše sezone
postava očekivana i ono najbolje što imamo, osim biglije.
ne znam ni sam šta očekivati, možda blaga prednost nama jer odlično igraju zadnjih par mjeseci a i tu je faktor domaćeg terena, ali u ovakvim utakmicama nikad ne znaš šta se može desiti i ta uloga blagog favorita apsolutno ništa ne mora značiti.
danas nam je biti ili ne biti, da li doći na -5 ili čak na -11, eto koliko ta pobjeda odnosno poraz znači za dalji tok naše sezone
postava očekivana i ono najbolje što imamo, osim biglije.
ne znam ni sam šta očekivati, možda blaga prednost nama jer odlično igraju zadnjih par mjeseci a i tu je faktor domaćeg terena, ali u ovakvim utakmicama nikad ne znaš šta se može desiti i ta uloga blagog favorita apsolutno ništa ne mora značiti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
I oni su se probudili tako da će ovo biti jedan od jačih derbija u zadnje vrijeme. Utakmica se igra pred četvrtfinale LP tako da nije čudo da je veoma važna u takmičenju ko će ići u to isto takmičenje.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Po meni su oni blagi favorit,ne znam zasto. Bas imam ruzan predosjecaj za ovaj derbi
Forza Milan
Forza Milan
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno rossoneri 
Idemo ih dobit, naplatit za neke ranije derbije.
Forza Milan!
Idemo ih dobit, naplatit za neke ranije derbije.
Forza Milan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Bitna tekma jer igramo protiv nama najmrze ekipe. Poraz od njih uvijek boli. Ocekujem nerijesen rez. a sto se tice LP-a mislim da je to nedostizno cak i da dobijemo veceras.
Forza Milan.
Forza Milan.
nešto sumnjam da će se remizirati, bod nikome ne odgovara, a pogotovo nama.
sad vidim da je baš ružno vrijeme u milanu, ubilo se za neki šugavi gol curtona
sad vidim da je baš ružno vrijeme u milanu, ubilo se za neki šugavi gol curtona
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.