Jel' ono neko napisao da nam je plafon 1/2.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vrijedna pobjeda protiv ekipe koja je do prije nekoliko dana Barcelonu držala na konopcima.Istina u prvom pol dosta nesigurnosti po najviše zahvaljujući totalno lošem Bernatu kojeg je Jupp poslao na hlađenje, ulaskom Rafke dobilo se na stabilnosti Sevilla je praktično uštopana u drugom pol bez izglednih šansi.Javi igra za petoricu igračina je uvijek bio
Pojedinci jedvaju čekaju kiks Juppa da mogu srati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Interesantno je kako se ovdje odmah lahko u visine poleti. Polahko, njihova utakmica sa Barcom je i pokazala da nisu bas toliko velika ekipa. Imali su 2-0 pa su prokockali, a i Barca je igrala bez Messija, a gle cuda, cim on udje 2-2 zavrsi. Barca je u napadu uvijek najvise o Argentincu ovisila, pa to je valjda svima jasno.
A duel s Unitedom malo spustite na zemlju. Da, treba im cestitati, ali ne pravite United klubom u rangu ovih top timova kada oni to sada nisu. Real, Barca, Juve i City su ispred pomenutih.
Dalje, ako se kaze da su Barca i Real u prednosti zasto se odmah mora neko proglasavati neobjektivnim? Mozda je suprotno. Bar ja ne sporim uspjehe ovog tima i trebamo uzivati u ovome s obzirom kako je sezona krenula. Polufinale je za ovu sezonu uspjeh, s obzirom kakav je igracki kadar, a ranijih sezona je isti plasman bio neuspjeh. To ne znaci da se ne treba nadati finalu nego da treba realno sagledati stvari. I Real i Barca imaju vise razloga da se proglasavaju favoritima; jedni brane dvije uzastopne titule i rastimaju Juventus koji je u top 5 ekipa na svijetu, a drugi NEMAJU poraza u Primeri.
Ne omalovazava se Bayernova pobjeda, ali cinjenicno bilo je problema. Izvlacenjem kuglica se znalo ko prolazi, a i polufinale ce dosta o tome ovisiti. Izvucemo li City ili Liverpool, vjerovatno prolazimo, s tim da bih prije volio Pepa nego Kloppa u dvomecu. Real jeste favorit i u prednosti, ali s obzirom na tradiciju da smo ih i slabiji dobivali i tu se mozemo nadati. Barca, oni su nesto drugo. Dosad nikad nisu odigrali da te ostave bez daha, stalno kao jedva pobjedjuju, a nemaju poraza. Takve ekipe su najgore i zato mislim da ove godine uzimaju.
A duel s Unitedom malo spustite na zemlju. Da, treba im cestitati, ali ne pravite United klubom u rangu ovih top timova kada oni to sada nisu. Real, Barca, Juve i City su ispred pomenutih.
Dalje, ako se kaze da su Barca i Real u prednosti zasto se odmah mora neko proglasavati neobjektivnim? Mozda je suprotno. Bar ja ne sporim uspjehe ovog tima i trebamo uzivati u ovome s obzirom kako je sezona krenula. Polufinale je za ovu sezonu uspjeh, s obzirom kakav je igracki kadar, a ranijih sezona je isti plasman bio neuspjeh. To ne znaci da se ne treba nadati finalu nego da treba realno sagledati stvari. I Real i Barca imaju vise razloga da se proglasavaju favoritima; jedni brane dvije uzastopne titule i rastimaju Juventus koji je u top 5 ekipa na svijetu, a drugi NEMAJU poraza u Primeri.
Ne omalovazava se Bayernova pobjeda, ali cinjenicno bilo je problema. Izvlacenjem kuglica se znalo ko prolazi, a i polufinale ce dosta o tome ovisiti. Izvucemo li City ili Liverpool, vjerovatno prolazimo, s tim da bih prije volio Pepa nego Kloppa u dvomecu. Real jeste favorit i u prednosti, ali s obzirom na tradiciju da smo ih i slabiji dobivali i tu se mozemo nadati. Barca, oni su nesto drugo. Dosad nikad nisu odigrali da te ostave bez daha, stalno kao jedva pobjedjuju, a nemaju poraza. Takve ekipe su najgore i zato mislim da ove godine uzimaju.
Spamm
- gerdmuller
- Kontakt:
A kakav je to igracki kadar? Najjaci na svijetu.Triple se smijesiFCBAYERN je napisao/la:Polufinale je za ovu sezonu uspjeh, s obzirom kakav je igracki kadar, a ranijih sezona je isti plasman bio neuspjeh.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nije najjaci. Bio je do prije dvije godine i nazad, onda kad su Robbery jos uvijek bili u punoj snazi, kad je Neuer bio zdrav, Lahm na beku bio, Alaba se jos nije poceo drogirati. I Barca i City i Real imaju bolji tim, a od svih tih Barca ima mozda i najslabiji, ali tu je Messi da popravi stvari. Real? O cemu pricamo? City? Pa covjek kroji ekipu prema svom ukusu.gerdmuller je napisao/la:A kakav je to igracki kadar? Najjaci na svijetu.Triple se smijesiFCBAYERN je napisao/la:Polufinale je za ovu sezonu uspjeh, s obzirom kakav je igracki kadar, a ranijih sezona je isti plasman bio neuspjeh.
Da imamo Alabu iz 2013., Comana zdravog i jos jedno top krilo, stabilnijeg desnog beka jer Kimmich moze to mozda postati, ali trenutno defanzivno nije, i Neuera,koji kad je u top formi je standard za golmane, bila bi druga prica.
Spamm
Jedno je reci mogucnost plafon a drugo cilj polufinale, mislim da bayern nije tako usmjeren da mu cilj nije triplet svake godine vec polufinale ili nes dr,a mogucnost i stvorni ucinak su drugoFCBAYERN je napisao/la:Cek, a zasto ako neko kaze da je polufinale plafon mora znaciti da je "licemjer"? Evo ja npr. se nadam Ligi prvaka, ali kada se realno pogleda i Barca i Real su od nas jaci, a tesko da cemo ih izbjeci. City ako prodje imamo sanse, ali sumnjam da cemo ih izvuci, a opet niko ne garantira da cemo ih i pobijediti.isakovich je napisao/la:Cilj svakog ko gotivi bayern je finale,cilj uprave je finale trenera i igraca,a ovi licemejeri mogu da duvaju :*
VOLIM BAYERN
Pa ja i govorim o mom vidjenju situacije. Mozda sam se pogresno izrazio, ali sam potencirao vlastito vidjenje i iskazivao vlastiti stav o objektivnim mogucnoatima tima. Stojim iza toga da cemo tesko u finale, ali nemam problem povuci rijeci i reci da sam pogrijesio ako budem u krivu. Naveo sam i okolnosti koje ce nam olaksati dolazak u isto, ali naglasio da su manje vjerovatne. Nadam se tituli, ali mislim ipak da je tesko.isakovich je napisao/la:Jedno je reci mogucnost plafon a drugo cilj polufinale, mislim da bayern nije tako usmjeren da mu cilj nije triplet svake godine vec polufinale ili nes dr,a mogucnost i stvorni ucinak su drugoFCBAYERN je napisao/la:Cek, a zasto ako neko kaze da je polufinale plafon mora znaciti da je "licemjer"? Evo ja npr. se nadam Ligi prvaka, ali kada se realno pogleda i Barca i Real su od nas jaci, a tesko da cemo ih izbjeci. City ako prodje imamo sanse, ali sumnjam da cemo ih izvuci, a opet niko ne garantira da cemo ih i pobijediti.isakovich je napisao/la:Cilj svakog ko gotivi bayern je finale,cilj uprave je finale trenera i igraca,a ovi licemejeri mogu da duvaju :*.
Spamm
Opet isprozivase momka zato sto je rekao svoje misljenje i realno stanje
Treba se uozbiljiti malo, ne bi prosli ovako dobro da smo igrali protiv ozbiljnije ekipe. Pustite ovu pricu tucemo Spance, igrali smo protiv Seville ipak, nije se nista drugo ocekivalo nego pobjeda.
Nisam nikad vjerovao da cu traziti da Rafinha udje u igru ali veceras jesam na poluvremenu, Bernat
Kako mozes biti los tako covjece... Hvala Juppu sto ga je odmah izbacio. Po meni je greska sto James nije poceo utakmicu veceras, puno konkretnije izgledamo s njim a i u dobroj formi je.
Sreca pa nam je zrijeb dobar i odmorni stizemo u polufinale.
Treba se uozbiljiti malo, ne bi prosli ovako dobro da smo igrali protiv ozbiljnije ekipe. Pustite ovu pricu tucemo Spance, igrali smo protiv Seville ipak, nije se nista drugo ocekivalo nego pobjeda.
Nisam nikad vjerovao da cu traziti da Rafinha udje u igru ali veceras jesam na poluvremenu, Bernat
Sreca pa nam je zrijeb dobar i odmorni stizemo u polufinale.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sve rečeno u 1/2 mora puno bolje naš faktor za bolje u tim utakmicama don JuupHummels: "Slavili smo Martineza u svlačionici."
Sinoć je Jupp krenuo defanzivnije i bila je ok organizacija 10-15 minuta. Stajala nam je ekipa kompaktno, kontrolisali smo stvari. Poslije smo ušli bespotrebmo u hektiku..Vruća atmosfera na stadionu, fanatična publika, malo valjanje igrača Seville i provokacije. I tada su se gubili konce. Bernat imao crnu veče...Poslije kada se dodalo u brzinu više, sve je drugačije izgledalo. Teško je sa Sevillom odigrati čisti fudbal...Moraš da se hrveš, boriš...Uradili su to momci i moglo bi se reći da smo odigrali koliko je trebalo. Nije se ni išlo na neki juriš, ofanzivu...Strpljivo se došlo do cilja, a ne pobijedi puno ekipa Sevillu na njenom terenu.
Bayern je ekipa koja ne mora lijepo igrati da bi dobila utakmicu. Mnogo puta se to kroz historiju pokazalo. Tako da ovakav Bayern može biti najopasniji. Naravno da je i Jupp čovjek koji može pogriješiti i koji griješi, ali je uvijek pozitivno vidjeti kako tokom utakmice pragmatičnim, na oko sitnim korekcijama zna usmjeriti ekipu u pravom smjeru.
Bayern je ekipa koja ne mora lijepo igrati da bi dobila utakmicu. Mnogo puta se to kroz historiju pokazalo. Tako da ovakav Bayern može biti najopasniji. Naravno da je i Jupp čovjek koji može pogriješiti i koji griješi, ali je uvijek pozitivno vidjeti kako tokom utakmice pragmatičnim, na oko sitnim korekcijama zna usmjeriti ekipu u pravom smjeru.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Protiv sevilje se nemoze drugacije igrati..jednostavno su takvi prgavi i teski na svom terenu ali mislim da smo na znanje i iskustvo pobjedili sa mozda 80 posto snage....bernat ocajan rafinja pokazao zasto ga cjene i cuvaju u bayernu ...mislim da james polako izrasta u jednog od najboljih igraca bayerna opet je njegov ulazak unio zivost i kreativnost samo brinem se kako ce on i tiago zajedno u ekipi funkcionisati protiv jaceg protivnika ....iskreno nadam se polufinalu sa cityem ili barsom a real brate u finalu da dobijemo i slavimo.....
-
schickeria
- Kontakt:
Srecu u nesreći sto nam se ozljedio Vidal.James nam je omogućio pasa koji je nedostajao u iznosenju lopte preko centra.
Javi je srce ekipe,koliko on radi petorica mogu odmarati,ribery ove dvije utakmice izvrstan.
Kritizira se kimmich ali ja i jucer nisam vidio to njegovo katastrofalno ispadanje.Bio je sasvim korektan.
Jedini igrac kojeg bi uzeo iz 2013je schweingster ,on je igrac koji može igrati box to box ,defenzivno je jak plus ima kreaciju.Kompletniji od svih nasih veznjaka.Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.
Javi je srce ekipe,koliko on radi petorica mogu odmarati,ribery ove dvije utakmice izvrstan.
Kritizira se kimmich ali ja i jucer nisam vidio to njegovo katastrofalno ispadanje.Bio je sasvim korektan.
Jedini igrac kojeg bi uzeo iz 2013je schweingster ,on je igrac koji može igrati box to box ,defenzivno je jak plus ima kreaciju.Kompletniji od svih nasih veznjaka.Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.
Pa Vidal je btb igrač pa smo imali problema na Seviljin presing. Ključ (problema) je to što je Thiago bio visoko dok nije igrao James, a kad je James ušao ovaj se vratio više nazad i onda je počeo da čuva loptu, a i Sevilja nakon prvog poluvremena nije imala snage da nastavi u istom tempu.schickeria je napisao/la:Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.
Ono što je Sevilja igrala u prvom poluvemenu je velik rizik, koji se mogao isplatiti da je onaj pogodio zicer i da je tekma otišla recimo na 2:0. Nakon onog autogola oni su bili gotovi. Jupp je samo trebao to da ekipa stane na loptu i da ih umara drugih 45 minuta.
Bernat jeste loš ali pobogu on nikad ne igra, dok ovamo Rafko i Kimmich dijele minute, to je velika prednost i velika razlika. I još nešto, mislio sam da to nikad neću reći ali Rafko je doktor za Kimmicha na bekovskoj poziciji. Više je Rafko uradio u napadu na kontra nozi za poluvrijeme nego ovaj u čitavoj tekmi. Sve što zna je neki ubačaj koji ja mogu pokupiti.
- FranckRibery
- Kontakt:
za svaki klub u europi je odlicno doci do polufinala u ovako jakoj konkurenciji a ko sta dalje uradi to je nekad stvar individualnog kvaliteta tipa Ronaldo, Messi ili kolektivni kvalitet koju je Bayern uvijek imao a ima ga jos uvijek. Znam ja da ce uvijek reci sevilla je sevilla a barca i real su nesto drugo. Sve to stoji ali ljudi su odigrali nekoliko vrhunskih utakmica. Treba znati izbaciti mourinha iz takmicenja koje se ubilo za njeg gdje on samo rezultat ganja.
Bernat ide na kraju sezone, dolazi Hector njemacka skola.
Sta mislite imamo li kakvu sansu dovesti asensia ili isca iz reala? sta je sa onog Baileya iz Bayera ? Mislim da bi svaki od ovih bio strasno pojacanje
Bernat ide na kraju sezone, dolazi Hector njemacka skola.
Sta mislite imamo li kakvu sansu dovesti asensia ili isca iz reala? sta je sa onog Baileya iz Bayera ? Mislim da bi svaki od ovih bio strasno pojacanje
-
Bundesliga
- Kontakt:
Niko @kolegi FCBAYERN ne govori ništa. Momak u ovom slučaju ima različito mišljenje ali pokušava da ga obrazloži i nema zle namjere.
Problem su ovi drugi provokatori koji pljuju i kad pobjeđujemo, a šta tek očekivati u slučaju nekog kiksa.
Problem su ovi drugi provokatori koji pljuju i kad pobjeđujemo, a šta tek očekivati u slučaju nekog kiksa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakave su šanse da Coman bude spreman za 1/2 CL 
Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja bih onog Maxa iz AusburgaSaurman je napisao/la:Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
Nisam ga pratio al' vidim da je prvi asistent lige pitanje je kakav je defanzivno.Bayern@heart je napisao/la:Ja bih onog Maxa iz AusburgaSaurman je napisao/la:Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
S obzirom na šta liči već 3 godine, mogao bi Alaba biti pristojna zamjena ako dođe neko iole kvalitetanSaurman je napisao/la:Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nema tog igrača koji će biti dobar ako sjedi na klupi. Bernat je upravo igrač za rotacije. Naša nesreća je što se Alaba povrijedio pa je on morao igrati ovu tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.