FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlično je dan počeo što se tiče ovog videa sa Generalnim Sponzorom Ziraat Bankom. Danas u 13:30 možemo pratiti i vidjeti ko je protivnik u polufinalu kupa. Vidim gore neki pišu kako ne treba ići na kup. Zašto? Jeli mislite da Šabanađović, Zeba, Zec, Ramović, Osmanković i ostali igrači koji imaju manju minutažu tek tako ne igraju. Svjesno se to radi kako bi jedna ekipa igrala u ligi, a druga u završnici kupa. Jasno je naravno da ima taj neki kostur ekipe, ali će ti igrači biti bivani i na odmoru. Mi nismo Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Borac, Sloboda i ostali manji klubovi u Premier Ligi BiH i državi Bosni i Hercegovini da idemo na samo jedan trofej. Mi smo ŽELJEZNIČAR, a ŽELJEZNIČAR je NAJVEĆA EKIPA U BIH, ŠTO PO TROFEJIMA, TAKO I PO USPJESIMA MEĐUNARODNIM. MI SMO EKIPA KOJA JE JEDINA, ALI PAZI JEDINA KOJA OSVOJILA DUPLU KRUNU (2011./12.). I ne vidim razlog što ne bi ponovili to baš ove sezone. U kupu nemam ništa specijalno koga bi volio dobiti, jer Zvijezdu 09, Slobodu i Krupu mi možemo i moramo dobiti u 180 minuta kako u polufinalu, tako i finalu. Nisam siguran jesu li prve utakmice odmah iduće sedmice. Ako jesu o kupu razmišljati od subote nakon utakmice sa Širokim. I ako budemo išli od tekme do tekme, DUPLA je naša.
Navijači, pogotovo mi Manijaci moramo napuniti Grbavicu(Jug). I povodom toga pregledajte najavu za Široki na youtube-u: NAJAVA: Željo-Široki Brijeg MOTIVATION VIDEO.
Pozdrav
Navijači, pogotovo mi Manijaci moramo napuniti Grbavicu(Jug). I povodom toga pregledajte najavu za Široki na youtube-u: NAJAVA: Željo-Široki Brijeg MOTIVATION VIDEO.
Pozdrav
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Da, Ugljevik je salu na stranu njihov dom.. vlasnik Zvijezde je kupio bivsi Rudarov stadion na aukciji pa vjerovatno sad i igraju gore, igrace sigurno ako udju u PLUBIPITAR je napisao/la:Ugljevik ako se ne varamanonimni je napisao/la:Svi u Stanišiće!
Nek' si i ti docekao generalnog vala, zasluzio siZenzo je napisao/la:Sutra je predstavljanje i press konferencija !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Čekamo Čulića da analizira stadion, travnjak, i sve uspjehe ove Uprave i velikog Željezničara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Blago pitarima kad im sve ide po planu, uspjeh za uspjehom pa nema razloga da ih se kritikuje i da se pisu tesktovi o njima. Lako je na Zelju i radnicku klasu koja se trudi da joj bude bolje.Virtu4l je napisao/la:Čekamo Čulića da analizira stadion, travnjak, i sve uspjehe ove Uprave i velikog Željezničara.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko nam je "tesko" sponzorstvo? Cuo sam 300.000 eura, eh sad je li istina ko ce ga znati.
Prejako ljudi moji prejako
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bice sutra predstavljanje pa cemo saznati vise, ovo sto pricaju zene po brijacnicama ne uzimjate za ozbiljno.
- Zeljeznicar -
Imal ko obraza reci nesto protiv uprave, svaka čast ljudi realno, naklon do poda
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa zvanicna je objavila ko je generalni sponzor!Zenzo je napisao/la:Bice sutra predstavljanje pa cemo saznati vise, ovo sto pricaju zene po brijacnicama ne uzimjate za ozbiljno.
Zeljina uprava ambicioznija nego Vlada federacije 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jasam nedavno piso da su oni nam Gs....kolezeljovac je napisao/la:Pa zvanicna je objavila ko je generalni sponzor!Zenzo je napisao/la:Bice sutra predstavljanje pa cemo saznati vise, ovo sto pricaju zene po brijacnicama ne uzimjate za ozbiljno.
evo vam ovde mozete da gledate izvlacenje Kupa
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Tuzlanske kur.ve u 1/2, mora se proci, prva na grbavici 
I svaka cast za GS

I svaka cast za GS
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 04 apr 2018, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
zadovoljan sam
ko plitak potok
ko plitak potok
- kolezeljovac
- Kontakt:
FINALE KUPA IDEMO SKUPA, GAZI IH ŽELJO MOLIM TEEEE...
Dobro doso nam Gs I kakav video na Zvanicnoj
Ja zadovoljan prva kuci 11. aprila, a revanši je sedam dana kasnije. U prvoj utakmici rjesit sve treba da se zajebajemo u Tuzli jer znamo kako je u Tuzli tesko igrati pobjedom 2:0 bi prepiso odmah Finale ... Al ajmo prvo dobit Sirokog pa da onda Razmisljamo o Slobodi ... Volim te Zeljo

Ja zadovoljan prva kuci 11. aprila, a revanši je sedam dana kasnije. U prvoj utakmici rjesit sve treba da se zajebajemo u Tuzli jer znamo kako je u Tuzli tesko igrati pobjedom 2:0 bi prepiso odmah Finale ... Al ajmo prvo dobit Sirokog pa da onda Razmisljamo o Slobodi ... Volim te Zeljo
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 04 apr 2018, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kolezeljovac
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:U finalu kupa ceka nas Krupa
FINALE KUPA, CEKA NAS KRUPA. GAZI IH ŽELJO MOLIM TEEEE....
Drago mi je sto je prva kuci iz razloga sto je naredno kolo derbi, da se ne mora napustati grad. A sto se utakmice tice bitno je ne primiti gol a barem jedan moramo postici.
Prvo Siroki da uzmemo kao jos jedan korak prema tituli a onda cemo konkretije o Slobodi.
Prvo Siroki da uzmemo kao jos jedan korak prema tituli a onda cemo konkretije o Slobodi.
- Zeljeznicar -
Najteži protivnik u Kupu, a baš sam se obradovao jer ih nema u ligi za prvaka i mislio sam da smo završili sa njima i najodvratnijim/najprimitivnijim gostovanjem u ligi.
Treba se suzdržati od najava i sličnog folklora, njima je ovo jedan od najvažnijih mečeva u bestrofejnoj istoriji i biće nam pakleno.
Treba se suzdržati od najava i sličnog folklora, njima je ovo jedan od najvažnijih mečeva u bestrofejnoj istoriji i biće nam pakleno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne treba ih dizati toliko, nije im to jedan od najvaznijih meceva u istoriji, igrali su 5,6 puta finale i svaki put ispusili tako da ovo polufinale im nije veliki uspjeh. Oni ce sigurno sve karte baciti na kup jer im je opstanak skoro siguran.Virtu4l je napisao/la:Najteži protivnik u Kupu, a baš sam se obradovao jer ih nema u ligi za prvaka i mislio sam da smo završili sa njima i najodvratnijim/najprimitivnijim gostovanjem u ligi.
Mi sto kaze Kartotekas imamo sirinu (imao je i on kreten prosle godine), i ove godine je koristimo tako da imamo jacu ekipu i u dvije utakmice mozemo biti bolji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.