Koliko Russelu treba skokova u zadnje 3 utakmice za season triple-double?filip13 je napisao/la:.
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Zadnja izmjena: jose, dana/u 04 apr 2018, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
U 3 utakmice 41 skok i 22 asistencije.jose je napisao/la:Koliko Russelu treba skokova za season triple-double?filip13 je napisao/la:.
Onda neće biti problema za njega.TheChief je napisao/la:U 3 utakmice 41 skok i 22 asistencije.jose je napisao/la:Koliko Russelu treba skokova za season triple-double?filip13 je napisao/la:.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
i sa 38 skokova u zadnje tri tekme mislim da bi imao prosjek od 10 skokova,tacnije 9,96 a to se valjda zaokruzi na 10TheChief je napisao/la:U 3 utakmice 41 skok i 22 asistencije.jose je napisao/la:Koliko Russelu treba skokova za season triple-double?filip13 je napisao/la:.
Auu vec vidim bice micite se svi iz reketa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dobra partija Rubia sinoc, ovo se od njega ocekivalo da bude redovno kad je imao 17-18 godina. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pogledaj prethodnu stranicuL-Train je napisao/la:Auu vec vidim bice micite se svi iz reketa

L-Train je napisao/la:Auu vec vidim bice micite se svi iz reketa
da,da,zamisli zafali mu jedan skok
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Strasno Allaha mi. Mene bi bilo stid fakat.Luminary je napisao/la:pogledaj prethodnu stranicuL-Train je napisao/la:Auu vec vidim bice micite se svi iz reketa
Sarmelinho, šta sad veliš, imaš li barem i malo obraza pa da bar se oglasiš ili ćeš i dalje sve druge oko njega kriviti?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa on njega naziva MVP kandidatom
koga ti pitaš

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
44-16-6 na 15/26 sut.
PG : 5/19 i 3/9 trica
Melo: 4/16, 0/9 trica
Russ je ipak kriv za ovaj poraz jbg, sto ste iskompleksirani mili moji. Russ je bio MVP kandidat, vise nije.
PG : 5/19 i 3/9 trica
Melo: 4/16, 0/9 trica
Russ je ipak kriv za ovaj poraz jbg, sto ste iskompleksirani mili moji. Russ je bio MVP kandidat, vise nije.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ko bi mogao i povjerovati da covjek sa prakticki triple double prosjekom nije mvp sezone
OcekivanoLuminary je napisao/la:pogledaj prethodnu stranicuL-Train je napisao/la:Auu vec vidim bice micite se svi iz reketa

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Još je i stao u drugom poluvremenu. U prve dvije četvrtine 25 poena, u sljedeće dvije samo 6. Nije došao do svog rekorda od 34 poena.Kaunas je napisao/la:Dobra partija Rubia sinoc, ovo se od njega ocekivalo da bude redovno kad je imao 17-18 godina.
Ne mogu prodat "igra sam" pricufilip13 je napisao/la:ko bi mogao i povjerovati da covjek sa prakticki triple double prosjekom nije mvp sezone
Nije ni prošle sezone zaslužio MVP, realno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sve po zaslugama, kako njegovim, tako i medija koji su prodavali pricu kako igra sam. Prakticno je na sadaku osvojio MVP.S-Y-L-A-R je napisao/la:Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jeftha je napisao/la:Sve po zaslugama, kako njegovim, tako i medija koji su prodavali pricu kako igra sam. Prakticno je na sadaku osvojio MVP.S-Y-L-A-R je napisao/la:Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hahahahhahhahahaha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.