FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schickeria
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schickeria » 04 apr 2018, 09:19

Srecu u nesreći sto nam se ozljedio Vidal.James nam je omogućio pasa koji je nedostajao u iznosenju lopte preko centra.
Javi je srce ekipe,koliko on radi petorica mogu odmarati,ribery ove dvije utakmice izvrstan.
Kritizira se kimmich ali ja i jucer nisam vidio to njegovo katastrofalno ispadanje.Bio je sasvim korektan.

Jedini igrac kojeg bi uzeo iz 2013je schweingster ,on je igrac koji može igrati box to box ,defenzivno je jak plus ima kreaciju.Kompletniji od svih nasih veznjaka.Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2018, 09:35

schickeria je napisao/la:Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.
Pa Vidal je btb igrač pa smo imali problema na Seviljin presing. Ključ (problema) je to što je Thiago bio visoko dok nije igrao James, a kad je James ušao ovaj se vratio više nazad i onda je počeo da čuva loptu, a i Sevilja nakon prvog poluvremena nije imala snage da nastavi u istom tempu.

Ono što je Sevilja igrala u prvom poluvemenu je velik rizik, koji se mogao isplatiti da je onaj pogodio zicer i da je tekma otišla recimo na 2:0. Nakon onog autogola oni su bili gotovi. Jupp je samo trebao to da ekipa stane na loptu i da ih umara drugih 45 minuta.

Bernat jeste loš ali pobogu on nikad ne igra, dok ovamo Rafko i Kimmich dijele minute, to je velika prednost i velika razlika. I još nešto, mislio sam da to nikad neću reći ali Rafko je doktor za Kimmicha na bekovskoj poziciji. Više je Rafko uradio u napadu na kontra nozi za poluvrijeme nego ovaj u čitavoj tekmi. Sve što zna je neki ubačaj koji ja mogu pokupiti.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 04 apr 2018, 10:13

za svaki klub u europi je odlicno doci do polufinala u ovako jakoj konkurenciji a ko sta dalje uradi to je nekad stvar individualnog kvaliteta tipa Ronaldo, Messi ili kolektivni kvalitet koju je Bayern uvijek imao a ima ga jos uvijek. Znam ja da ce uvijek reci sevilla je sevilla a barca i real su nesto drugo. Sve to stoji ali ljudi su odigrali nekoliko vrhunskih utakmica. Treba znati izbaciti mourinha iz takmicenja koje se ubilo za njeg gdje on samo rezultat ganja.

Bernat ide na kraju sezone, dolazi Hector njemacka skola.
Sta mislite imamo li kakvu sansu dovesti asensia ili isca iz reala? sta je sa onog Baileya iz Bayera ? Mislim da bi svaki od ovih bio strasno pojacanje

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2018, 11:26

Niko @kolegi FCBAYERN ne govori ništa. Momak u ovom slučaju ima različito mišljenje ali pokušava da ga obrazloži i nema zle namjere.
Problem su ovi drugi provokatori koji pljuju i kad pobjeđujemo, a šta tek očekivati u slučaju nekog kiksa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2018, 13:40

Kakave su šanse da Coman bude spreman za 1/2 CL :?:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2018, 13:58

Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2018, 14:01

Saurman je napisao/la:Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
Ja bih onog Maxa iz Ausburga

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2018, 14:04

Bayern@heart je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Bernat definitivno nema mjesta u ovom timu na ljeto ga prodati i dovesti pristojnu zamjenu Alabi.
Ja bih onog Maxa iz Ausburga
Nisam ga pratio al' vidim da je prvi asistent lige pitanje je kakav je defanzivno.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 apr 2018, 14:06

S obzirom na šta liči već 3 godine, mogao bi Alaba biti pristojna zamjena ako dođe neko iole kvalitetan :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2018, 14:06

Nema tog igrača koji će biti dobar ako sjedi na klupi. Bernat je upravo igrač za rotacije. Naša nesreća je što se Alaba povrijedio pa je on morao igrati ovu tekmu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2018, 14:08

Rafko godinama sjedi na klupi pa opet dosta kvalitetno popuni desnu stranu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2018, 14:16

Sjedi malo sutra, pa igra pola tekmi, u zadnje tri godine odigrao 100 tekmi a Bernat 50.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 apr 2018, 14:17

S-Y-L-A-R je napisao/la:
S obzirom na šta liči već 3 godine, mogao bi Alaba biti pristojna zamjena ako dođe neko iole kvalitetan :mrgreen:
Isto sam pomislio. :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2018, 14:19

Bernat je previše nedisciplinovan za jednog beka, nikada nije tamo gdje treba biti.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 04 apr 2018, 14:41

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Ovaj mali max bi definitivno poslo alabu na klupu, momak je ofanzivno odlican defanziva mu je sasvim solidna, momak je kompletniji od naseg bilo kojeg beka.
Velika mana ove ekipe su bekovi to ponavljam citavu sezonu, po meni najveca mana.
Alaba je zadnjih sezona ispod prosjecni bek sto govori njegova statistika.
Kimih je ofanzivno dosta dobar, sto sinot nije nimalo pokazo cak je bio dosta defanzivniji nego inace, defanziva mu je losija.
Rafko i bernat su za rotacije al rafko odradi dosta dobro sto se od njega trazi, dok je kod bernata problem glave i nedostatak minutaze, ista stvar kao i kod predatora.
Mozemo mi pricat i tjesit se al realno nama je glavni pogon ekipe tri puta losiji u odnosu na famoznu 2013.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 apr 2018, 15:04

Generalno veoma bitna pozicija za današnji fudbal. Imati vrhunske two-way bekove je jedan od preduslova za velike stvari. Marcelo-Carvajal, Alba-Alves, Lahm-Alaba, nije ni čudo što su baš ekipe sa ovim "parovima" nosile glavne uloge zadnjih 10 godina. Po meni je danas lakše zamjeniti sve ostale pozicije nego "sistemski krojenog" beka. Što se Bernata tiče, kod njega se u startu promašilo, da ga je neko bolje savjetovao, mogao je biti odlično krilo a ne mučiti se ovako. Svaka dobra partija u dresu Bayerna(a nije da ih je bilo mnogo) došla je kad se više bazirao na napad i igrao "drugo krilo". Samo da Alabi ne bude ništa ozbiljnije do kraja sezone, kakav god da je, za ovog je Breitner lično. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 04 apr 2018, 15:18

ljudi moji neda mi se pisat zakleti sam Bayernovac preko 20 godina ali ono sinoć zaista nije bilo ni blizu
nekog osrednjeg recimo Holanndskog kluba, Sevilja nas je rasula a nakon 20-ak minuta ja više nisam gledao tekmu
samo sam pratio rezultat preko neta..mislim ove godine polufinale plafon svih plafona..daj Bože da griješim ali..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2018, 15:24

bajern100 je napisao/la:ljudi moji neda mi se pisat zakleti sam Bayernovac preko 20 godina ali ono sinoć zaista nije bilo ni blizu
nekog osrednjeg recimo Holanndskog kluba, Sevilja nas je rasula a nakon 20-ak minuta ja više nisam gledao tekmu
samo sam pratio rezultat preko neta..mislim ove godine polufinale plafon svih plafona..daj Bože da griješim ali..
Bolje da nisi ni ovo napisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 apr 2018, 15:26

bajern100 je napisao/la:ljudi moji neda mi se pisat zakleti sam Bayernovac preko 20 godina ali ono sinoć zaista nije bilo ni blizu
Ti nisi nikakav navijac, ti mrzis Bayern!
Pretjera ga, sto jest, jest. Pa nismo United :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2018, 15:29

Zakleti Bayernovac gleda rezultat preko neta :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.