Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Ni ovaj nije loš.
Dobar je i onaj protiv Arsenala sa klupe za rezervne igrače.
Dobar je i onaj protiv Arsenala sa klupe za rezervne igrače.
Ibrahimović: Ronaldov gol je lijep, ali trebao bi to probati sa 40 metara
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trebao bi i on probati u nekoj zvaničnoj utakmiciSaurman je napisao/la:Ibrahimović: Ronaldov gol je lijep, ali trebao bi to probati sa 40 metara![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne znam sta se zamarate ko je dao najljepsi gol, toga ce uvijek biti. Svake sezone.
Samo sto kad ih da veliki igrac 5 puta vise se hajpa. Da je Ronaldo recimo zabio gol kao Mandzukic u finalu naslovnice bi pisale o tome mjesec dana. Ovako se pisalo dva dana o tome. Ista stvar s Messijem.
Samo sto kad ih da veliki igrac 5 puta vise se hajpa. Da je Ronaldo recimo zabio gol kao Mandzukic u finalu naslovnice bi pisale o tome mjesec dana. Ovako se pisalo dva dana o tome. Ista stvar s Messijem.
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ovo je bio air tap-in, ništa specijalno.
Na 2,40 metara prijatelju, midzi trebaju merdevine da dodje do te visine. Otac sa 33 godine se lagano vine kao Sergej Bubka u najboljim danimalet3 je napisao/la:Hajd nek zabije makazicama, ako je frajer.
Koji ce mu q merdevine, Midzo uzme loptu na centru, predribla četiri bekana i uleti u golMozambik je napisao/la:Na 2,40 metara prijatelju, midzi trebaju merdevine da dodje do te visine. Otac sa 33 godine se lagano vine kao Sergej Bubka u najboljim danimalet3 je napisao/la:Hajd nek zabije makazicama, ako je frajer.
KLasicna **** zeljna paznje je ovaj Zlatan. No dobro, razumem da ne moze svariti cinjenicu da ga vise niko ne yebe ni 1%.Saurman je napisao/la:Ibrahimović: Ronaldov gol je lijep, ali trebao bi to probati sa 40 metara![]()
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- rob do bagro
- Kontakt:
Zlatan se sprda sa ovim novinarima, ovi se upecaju, ne vjerujem da je u privatnom zivotu tako arogantan.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma nije to Zlatko ni izjavio, izmišljena izjava.
anonymousHD je napisao/la:Ma nije to Zlatko ni izjavio, izmišljena izjava.
In an appearance on ESPN’s Sportscenter on Tuesday night, Ibra was asked about Ronaldo’s goal and simply replied: ‘It was a nice goal, but he should try it from 40 meters.’
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Onda je njegov cijeli život sprdnja jer cijeli život daje neke pretenciozne izjave pune arogancije i samodivljenja,
meni je Zidane-ov gol najljepši ali koga boli qrac šta je meni lijepo, budimo realni
meni je Zidane-ov gol najljepši ali koga boli qrac šta je meni lijepo, budimo realni
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Nakon onog sinoc dode ti zao sta Spursi nisu prosli.Juve se vise ne moze braniti ko prije u vezi prespori za ista ozbiljno.Doslo mi zao sto sam potrosio 90 min vremena na ono.
Veceras ulazim sa velikim ocekivanjima,samo se bojin da to nebi u prvih 20 min sve otislo u k.
Veceras ulazim sa velikim ocekivanjima,samo se bojin da to nebi u prvih 20 min sve otislo u k.
- Nail for Real
- Kontakt:
Joj Zlatane bitan si ko Ibrahimovic u Ligi Sampiona. Oh, wait!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I ja mislimrob do bagro je napisao/la:Zlatan se sprda sa ovim novinarima, ovi se upecaju, ne vjerujem da je u privatnom zivotu tako arogantan.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Daj taj Rejal u polufinalu da se pos.eremo opet na Bernabeu.
Kako god, bolje Clasico u polufinalu jer u finalu je sve moguce a bilo bi bas tesko gledat to.
Kako god, bolje Clasico u polufinalu jer u finalu je sve moguce a bilo bi bas tesko gledat to.
27.10.2020
Ubjedljivo najbolji golBlejzer10 je napisao/la:
Miljenik admina i ostale moderacije
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- BoixosNois1899
- Kontakt:
madridist je napisao/la:
Ne može čovjek da se ne naježi slušajući ovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.